Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď momentálně mě s.r.u ty reklamy co mě skáčou pomalu po bytě a nestačím je odklikávat!!!....tím by se měl někdo zabývat! *11*
    • Po prázdninách se zde objevuje víc příspěvků na diskusích, tak hlavouni serweru sem cpou i víc otravných reklam, navíc se i placení provokatéři činí seč můžou aby lidé co nejvíc klikali na tento serwer.
    • Neplatím si internet na to aby mi sral někdo na moje sklo jeho zkurwený reklamy!!!!
  • Mít se lépe znamená stabilní práci a plat odpovídající cenám nájmu,potravin,zdravotnictví....nyní mnozí přetáhnou rozpočet o patnáct korun za den a je malér,to je ostuda a to dělají dvanáctky,noční.....takže z toho vyjde člověk zlomený,nemocný,vynervovaný......to se netýká těch co pobírají v klidu domova z gauče dávky......
    • Od konce 90 let začal stagnovat průměrný věk dožití lidí a posledních několik let pomalu klesat. Za pár let, až se u obyvatel projeví naplno dlouhodobé působení stresu z pracovišť, z nejisté budoucnosti, ze starostí o uživení rodin atd, k tomu ještě připočíst dřinu v zaměstnání, kdy jeden člověk u nás stejně pracovně vytížen jako u stejné činnosti na západní straně našich hranic zastává několik lidí, tak začne průměrný věk dožití obyvatel nejspíš klesat hodně rychle dolů. To, že jíme chemicky upravované potraviny, také nám na dlouhověkosti moc nepřidá.
  • Autor jménem Kantor tohoto článku je rozeznatelný. Jedná se o Babišova agenta a také jím placena. Proto také tam chybí názvy těch "středních stran", aby nemusel projevovat k nikomu, tedy ani k Babišovi svoji podlézavost. Podstatou problému je v článku snaha o likvidaci velkých stran a tak zbývá jediný člověk, kterému by zde v případě úspěchu patřilo "Qui bono" a tím je Babiš, Jde mu evidentně o totalitní samoděržaví boháče - poloboha. Ale má malé volební preference - jestli přesáhne o trochu jenom 5% a dostane se do sněmovny zde není až tak podstatné - nic by tam s několika poslanci nezvládl. On potřebuje nejvyšší volební potenciál, tedy funkci premiéra. A pak už by pomocí peněz a moci ovládl všechno. V dnešní době silnější spojení neexistuje a z něho tu finnační polovinu už Babiš má, ale chybí mu ta druhá půlka - vláda.Sice jen hádám a nemusel jsem se trefit, ale Babiš je jediný, pro koho byl článek napsán. Okamura či Bobošíková na takovou roli nemají ani jedno, ani druhé. Dokonce ani s Klausem ne !!!
    • Babišovy primitivní bilboardy - my pracujeme - Babiš s Komárkem. Komárek tu 23 let plká nesmysly, za velké peníze, nejprve Němců a nyní za peníze Babiše. Morální zrůda, která s vehemencí mazala leta deku s jeho exelencí - donem Corleonem Klausem a prý nevěděl, prý mu věřil , že nás po sametu dostane na úroveň vyspělých evropských států. Tak takovýto novinář nemá už psát ani svoje jméno, když si není schopen získat informace o takových to lidech z Prognotického úsavu - Jakešovy věštírny, nedokázal si udělat správnou analýzu tak má místo mozku v hlavě kostku a Rubikova to není, ta je na něho ještě moc chytrá a nebo je to bezpáteřní mlž-plž. Prostě odporný recyklát. Nebrat. Další je Stropnický, stejná kvalita recyklátu, schopností a morálky. Nevolitelný. A pak draze přeplacený Telička, co nám vyjednal v EU nejhorší dotace do zemědělství, což na rozdíl od něho pro jiné státy dokázali jiní, jako např Polsko a proto nás drtí, dováží sem kdejaký šmejd a my se díky tomu zadlužujeme v řádech desítek miliard korun ročně, protože jsme ztratili konkurenceschopnost a dovážíme více než 50% potravin a potravin. výrobků a zvyšujeme tím naprosto systematický svůj státní deficit. Babišovo ANO- složené z odpadků, ovšem pracně a draze jím recyklovaných. Pane Babiši , šlápnul jste vedle, profláknuté ksichtíky už nefrčí, měl jse vybírat kvalitu někde jinde. A chtěla bych být muškou zlatou a chtěla bych si udělat rozbor vašich 40 miliard, co se týče jejich čistoty, pořád mám pocit, že budou křišťálově čisté jako mašinfíra Standa Gross. Ten nás také oblboval, že křištálově čistší už to být nemohlo. Tak leda pro blahoslavené chudé duchem a těch moc nebude. A protože ČSSD tu s ODS pracuje ráda smluvně-opozičně, tak je dnes už třeba volit komáry a také to uděláme . Jak to ti soudruzi za normalizace říkali- vy to jistě pamatujete když jste měl jejich stranickou legitimaci - poučení z krizového vývoje, že?
    • jo a vychytrale ..co?? NEJMENUJE......kterépak too jsou??,
  • Co to jsou středové strany.Jestli myslíte Babiši, Bobošíkovou , Okamuru a další podobné výtečníky, tak to půjde jedině k horšímu
    • No vida, pane doktore, najednou máme stejný názor. Asi jste pochopil, komu o co jde nejvíce. Jen tak pro ilustraci. Kdopak už dávno zahájil nejdražší volební kampaň ??? Politické strany nemají prachy a šetří. Kdopak jediný na té kampani tady nešetří ??? Co myslíte ???
  • Cokoliv jen ne TOP09, Kalouska může chtít jen úplný vypatlanec!! *15* *2* *1*
    • Kalouska volit nebudu , nicméně v zásadě proti němu nic nemám . Co konkrétně vám udělal ?
      • Já Kalouska nemusím, vadí mi, že chtěl jít do koalice s komunisty a vystoupil z KDU, pana knížete si vážím.TOP 09 volit nebudu.
        • Když si pana knížete vážíš, tak máš dobrou váhu *15*
      • Opravdu inteligentní dotaz.
        • A odpověď bude , nebo si zrovna nemůžete vzpomenout ?
    • Pražští lokaji budou HROB 09 určitě volit.
  • Kdyby u nás v čezku existovala nějaká slušná středová strana, která by se chovala jak se píše v článku, tak tu již minimálně dvě poslední volební období bezkonkurenčně vládne, ale žádná tu není a vzhledem k tomu za jakým účelem vstupuje většina lidí do politiky se situace hodně dlouho nezmění.
  • Placení provokatéři jsou nasazení na všechny diskuze. Mají kontrolovat a "usměrňovat" diskuzi, a hlavně představovat veřejné mínění. Ale protože jsou to většinou primitivové, kdo by to šel jiný dělat, tak se zmůžou jenom na okřikování a urážení, případně špatně sofistikované lži. Jediný účinný prostředek na ně je, nediskutovat s nima, ignorovat. Snad si i jejich zaměstnavatel potom uvědomí, na co jsou, a nakope je do řiti. Hezkým příkladem takového provokatéra je primitiv, co se podepisuje "Gregory".
    • Děkuji za zájem ale živím se jinak a opravdu neskutečně si lebedím jak jak se rudí pomatenci vytáčejí . Nechci vám brát iluze ale vaše vysněné doby se už nikdy ale opravdu nikdy nevrátí a tak vám zbývá pouze bědovat a vyhrožovat n diskusím . No , užíjte si to .
      • Nikdy neříkej nikdy Gregory, protože tak to nikdy není.
        • Taky se říká " Nikdy nevztoupíš do stejné řeky " . A proč se staré časy nemohou vrátit ? Zkuste si poslechnout dorůstající generaci . Těm nějaký socialismus a komunismus NIC neříká . Jistě je dost těch co nostalgicky vzpomínají ne doby kdy člen KSČ byl NĚKDO a mohl si diktovat a uklízečka mohla seřvat ředitele a uliční důvěrnice rozhodovala o tom kdo pojede do Jugošky ale to už se opravdu nevrátí . Naštěstí .
    • A taky Not CSSD, možná je to ten samý, a píše pod jiným nickem.
  • Blbý článek,která strana je středová?Prodejní novináři se snaží zachránit pravicové strany .Osvědčí se čeští voliči i nyní v příštích volbách ve "skákání na špek?" *15*
  • Perou se o koryta, *12* .
  • Nevolte malé a nově vzniklé strany!
    Po volbách se spojí do koalice a bude tu kapitalismus i nadále! 23 let úplně stačilo, je čas na změnu! Volte levicové strany, jako je KSČM, ČSSD, SPOZ, jinak se z té bídy nedostaneme!
    • Nejen to. Měly by první příležitost ke zlodějnám, a i kidyž je tu už rozkradeno kdeco, tak pořád se něco ještě vyrábí, něco z EU... ti by kradli desetkrát inetnzívněji...
    • Já jsem za komunistů blahobyt teda nezažil. Jako mladý jsem nemohl cestovat a šance podívat se alespoň do Jugoslávie byla marná. Na všechno byly fronty a prodávalo se za úplatky pod pultem. Nebyl žádný výběr. Poslední roky režimu nebyl ani hajzlpapír. Všechno už se rozpadalo, vývoj se zastavil. Nejhorší je, že dnes tady mám číst poučky od nějakýho mladýho blba, který nic neví a agituje. Sám budu volit Okamuru, ať už to dopadne jakkoliv, bude to lepší než střídání moci mezi těmi profláklými ksichty.
      • A teď tu moji. O Tomovi, Jerrym a jejich americkém ráji *1*
        • Smůla je , že má naprostou pravdu .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit