Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tavaryšč Putin, kdy budjet chljeba v magazinoch?
  • Děkuji Vám, pane prezidente Putine. Děkuji za to, že před Amíkem neohýbáte hřbet jako zbytek Evropy. Děkuji za to, že jste PREZIDENTEM své země. Děkuji za to, že držíte
    tohoto světového policajta "na uzdě". Děkuji, že jste umožnil Krymu návrat, čímž jste zajistil mír na tomto území a uchránil tak nespočet lidských životů. Děkuji za to, že jste doposud poskytl pomoc více než miliónu uprchlíkům z Ukrajiny...
    Děkuji Vám, pane prezidente, především však za Vaši trpělivost...
  • Pouze nesneseš jiný názor než je tvůj.

Simona
  • Kdyby Rusko neposílalo na Východ Ukrajiny zbraně a vojáky žádná válka není.

Ukrajina se rozhoduje o směřování země. Problém s Ruskou menšinou se týká
    uspořádání ( ať už autonomie či federace)
    V obou případech se jedná o vnitřní problém Ukrajiny a Rusko do toho nemá co mluvit.

Zvláště když Rusko které podporuje separatismus na Ukrajině potlačuje separatismus
    na Kavkaze. Vidíte. Samo se území které ovládá vzdát nechce ale jiným by ho bralo.
  • Simone, Simone, co bych za to dal, abych se dozvěděl, kde tě Jaceňukova úderka vyhrabala! Takový exemplář není hned tak k vidění, to je velice vzácný úkaz.
  • 1. Jsem holka.
    2. Humanitárních organizací je tam víc. Nemůžeš říct že jeden je stejný jako ostatní.
    3. Zvěrstva proruské i Ukrajinské strany jsou dobře zdokumentovány.
    4. Není to boj zlých Ukrajinců s Andělem jménem Rus jak to směšně prezentujete.

Simona
  • Simone, již včera jsem psal, že sama ukrajinská strana obviňuje pracovníky OBSE ze spolupráce d domobranou a z toho, že údajně domobraně prozrazují pozice ukrajinské armády. Sám vidíš, co choré mozky dokáží vyplodit. Ovšem ty je budeš hájit až do roztrhání těla, viď?
  • Na internetu najdete zprávy humanitárních organizací o zvěrstvech na Ukrajině
    kterých se dopouští i proruská strana.

Neříkejte že nejsou informace. v době mobilů a internetu je t směšné tvrzení.
  • Ty jsi ale neskutečný b.b... :D
  • Že o tom ve zprávách OBSE není ani zmínky...
  • Nějak se Kyjevu jeho nacistická úderka Pravý sektor vymkla z rukou a hodlá vraždit nevinné dál. Tak je prý UA armáda obklíčila a chce se ujmout velení.
  • Jsou to hrdinové.

Jezdí do oblasti bojů a pomáhají strádajícím lidem kteří s politikou nemají nic společného.
    Kdo nechce přispět nemusí ale ať nepomlouvá ty co lidem v nouzi pomáhají.

Humanitární pracovníci také přinášejí zprávy o zvěrstvech proruské strany v Doněcku.
    Unesené lidi. Zavražděné a mučené lidi. Odhalují pravdu - proto je Putinovci nemají rádi.
  • si vyhledat na stránce slovo rus a hned zjistíte kdo tady tapetuje a je řádně vymaštěnej blb, jenže cenzor chrápe jak Šípková Růženka, takže dáme podnět jinam.
  • správné pojmenování: "HERMAFRODYT!"
    Nejhorší je že naše prašule tam EU posílá, pouze nemyslící pitomeček může své peníze jen tak hodit do hajzlu!
  • Rusko sponzoruje teroristy kteří kradou a ničí Ukrajinský majetek.

Takže účet za škody musí dostat soudruh předseda Putin.
  • Trefila jsem se. Vzteklé mínusování to dokazuje. . *5* *5* *5*

Holka nemůže napsat že četl. Proruská pusinka to udělala. Případ uzavřen.

Simona
  • jsem holka. Ty nemáš protiargumenty. ty umíš jen špinit a pomlouvat.

Fakta o Ukrajině. Rusko ukradlo Krym a podporuje terorismus na Východní Ukrajině.
    Rusko ukradlo Ukrajinské i zahraniční majetky.
    Ruští vojáci jsou na Ukrajině - což je agrese a napadení sousedního státu.

Simona
  • Simon vítězí, i v mužském těle. Normálka. Jen zde Simon pravidelně prohrává a občas i úspěšně nás práská kamarádovi cenzorovi. A přitom, i ten cenzor je vlastně mladá holka.

Fakta o Ukrajině, jiná než ta "jeho", jej neberou. Tisíckrát mu doložíme, že ne vše, co zde předkládá, je košer, marně, hermafrodyt se napučí, nabonzuje a vyhrožuje dál.

Utrácet prostředky "na chleba pro Ukrajinu", považuji za vyhazování peněz z okna, tečka. Záměrně zdůrazňuji, že jsem nikde neuvedl cokoliv, co by bylo jako protiargument z Ruska. Stejně budu za rusofila a Putinova soudruha který Simona oslovuje jako muže a on je to prý holka. Je mi naprosto jedno, zda ten, kdo tady diskutuje je holka, nebo kluk, stačí, když to není renault. *1*
  • Slušní lidé přispěji potřebným lidem na Ukrajině.
    Rusofilové raději peníze utratí za vodku a Halo tady Kreml noviny. *1* *1*
  • Proto Rusofilové protestují když jsou označeni za vlastizrádce. *15* *15*
    Pravda je nepříjemná. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit