Přejít na výpis diskuzí
Chléb pro Charkov: Zapojte se do kampaně a pomozte Ukrajincům postiženým válkou
28.4.2015 | Inzerce
149 příspěvků
-
k tomu, že potrefená se VŽDY ozve, špatná odpověď!
-
EU posílá pomoc a peníze. Chce stavět novou moderní demokratickou Ukrajinu.
Rusko posílá zbraně a teroristy. Chce jako vždy jen ničit a okupovat.
Ukrajina je samostatný stát a má právo jít do EU. Rusko do toho nemá co žvanit.
Ono v EU není a také ho ke vstupu nikdo nenutí. -
Proruskou pusinku. Odhadl jste ji dobře. Gratulka. *3*
sama se přiznala když v jednom příspěvku řekla že četl - kdyby byla holka tak četla.
Simona -
Jsem holka tedy ona! Na lhaní a překrucování tu máme tebe. Jde ti opravdu dobře.
Rusko ukradlo Krym a zcizilo cizí majetky. To je hospodářská škoda kterou
Rusko způsobilo Ukrajině. Doněcké letiště bylo moderní a drahé.
Díky bojům je zničené. Další škoda kterou způsobila proruská strana.
Jen proto že Ukrajina chce jít do EU a dala sbohem Rusku.
Simona -
Tvá "logika", že jsi holka a tak jsi odpověděla, má malý nedostatek. Ta tvá odpověď "od holky" není nikde napsaná. Asi jsi zapomněl. *1*
-
koho ze zdejších "diskutérů" vám připomíná tento titulek:
http://sport.tiscali.cz/jsem-zena-prohlasil-vitez-olympiady-a-sokoval-svet-250325 -
To jeho nechápání je možné pouze tehdy, pokud je za a) placený provokatér, nebo za b) podjatý vůči všem jiným názorům, než jsou jeho. Kuriozně, v mém předposledním příspěvku šlo o německého autora, nikoli ruského. Vše marné. jen nechápu, proč leze do diskusí, kdy vlastně nediskutuje, ale jen si mele své ujeté názory, bez jakéhokoliv uznání těch jiných. Nikdo jiný nemá pravdu, jen on. *1*
-
Nemáš na to viď? Rudé právo něco stojí. *2* *2*
-
Jsem holka. Takže ne Simon ale Simona. Pomýlený jsi tu jedině ty Bohoušku.
Proruská strana prostě ukradla Ukrajinský majetek. Na jméně majitele nezáleží.
Krádež je krádež. Co není voje nemáš právo brát.
Kdyby ti někdo ukradl auto či byt už zloděje oslavovat nebudeš.
Simona -
my to víme, Simči, že jsi duše prodejná, jinak by ses musela stydět ty bláboly psát *15* *15* *15*
-
Opět tě musím opravit, pomýlený Simone. EU poslala Ukrajině již řádově miliardy eur, kolik jich dala Ukrajina na obnovu země a kolik na nákup zbraní? Za druhé, fakt si myslíš, že doly v Dombasu paří státu? Patří oligarchickým loupežníkům, zrovna tak, jako u nás. Takže o krádeži státního majetku plkáš marně. a Novorusko ničí těžkými zbraněmi hlavně ukrajinská armáda a to včetně civilních objektů. Zřejmě se řídí heslem, naše už to nebude, tak alespoň rozmlátíme co se dá. Ustupující armády tuto praktiku spálené země praktikovaly vždy. Tak co ty na to. Já se fakt snažím, abych z tebe udělal normálně myslícího člověka.
-
no ale tebe se tuplem netýká - a montuješ se aspoˇ%n v diskuzích... co s tím? *15* *15*
-
poradím - ať znárodní ukradený majetek oligarchů a nedovolí utrácet za nesmysly z nových půjček, odprosí své občany i občany nově vzniklých zemí, pak ať si vyhtrnou rukávy i ti z praporu Azov, lopaty, krumpáče, srpy a kladiva a hurá do obnovy *15* *15* *15* *15*
Jo a to donbaské uhlí nejen že chtějí prodávat, ale prodávají a Ukrajinci moc rádi kupují *3* -
tak, Simčo, piš si - já nepřispěju.... *15* *15* *2* *2*
-
Ruska se dění na Ukrajině také netýká a přesto se do něj nehorázně montuje.
Simona -
Ukrajina potřebuje peníze na obnovu země. Ruská strana dotovaná Putinem
jim totiž ničí a krade majetek.
Chtějí prodávat uhlí z Donbasu - tedy kromě vlastizrady i krádež státního majetku.
Zničení nového doněckého letiště. Ruským zajatcům je třeba dát nářadí a nahnat je na
opravné práce,. To letiště bylo moderní a stálo ukrajinu hodně peněz.
Simona -
Kdo chce ať přispěje kdo nechce ať nepřispěje.
Jak je to demokratické. Jen přátelé ruska z toho dělají drama roku. *1* *1* -
Tak doufám, že je všechny pošleš na Ukrajinu tvým miláčkům z Pravého sektoru.
-
Simone, možná, že sis ještě nevšiml, že zdejší diskuse je o Ukrajině a ne o Rusku.
-
Naprostý souhlas. Simonovi níže to ale stejně nevysvětlíš.