Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikoho se nezastávám a proti nikomu nevystupuji. To pro případné "kritiky" mého názoru.
    Nejde totiž o to, kdo se jakých "chyb" dopustil, ale o prosté střídání chlemtalů u koryta. Poukazování na to, že ti minulí, nyní budoucí jsou spásou pro stát, zatímco ti zrovna přítomní (u koryta) jsou jeho škůdci, je ryze účelové. V téhle zemi rabují všichni, pouze se střídají, aby veřejnost měla pocit, že situace není zas až tak zlá, protože se vždycky objeví jacísi spasitelé, dobráci a poctivci, kteří napraví přehmaty a chyby těch současných. Inu, jako zastara. KSČ se také jaksi občas dopouštěla "přehmatů", popravila pár revizionistů, národ držel hubu a jelo se dál. Teď se to akorát polepšilo "milosrdnou" amnestií s abolicí, těsně před volbami, ve kterých se pěkně proti sobě rozeštval národ aby měl jiné starosti, pravice si nasypala špetku popele na hlavu a slíbila, že už do konce volebního období nebude národ zas až tak brát u huby, levice opatrně slíbila lepší příští a je to v klídku dál. Národe, seď u piva a neobtěžuj.
  • Rudý mor na vás, soudruzi!
  • Vládnoucí lotři se už klepou, nikdo z nich neví zda nepůjde do chládku!!
  • Kolik mrtvých má tato sebranka od r.1989?
  • Česká pravice ? Kdo jí zosobňuje ? Samolibý "tuneldědek", šišloun "kte domof můj",
    nemastnej-neslanej "počasí" ? To je vaše blbost vy "český pravičáci", stali se z vás
    prvotřídní zloději, tak dobře vám tak ! Litovat váš konec vůbec nebudu !
    • Zorro, nerozčiluj se. Není to potřeba. Všichni rozumní lidé přišli na to, že pravice pro prezidentskou volbu neměla nikoho. Všichni jsou prohnilí, zloději a už vůbec nemají s pravou pravicovou politikou nic společného. Možná mezi nimi ještě poskakují třeba Tlustý, Pospíšil a tak. Ale to jsou již zbytky mezi těmi zloději. A bohužel z pana knížete udělali klauna, natřeli mu hlavu, aby zmanipulovali hlasy studentů a mládeže. Jiná cesta totiž už ani nebyla. Chudák Karel se tomu podvolil a tak z něho udělali doslova šaška v manéži. A co by bylo po úspěšných volbách, to také víme všichni. Pan Schwanzerberg je již starý a nepozorný a právě takováto figurka tam byla třeba. Aby občas štěkal, ale nakonec hlasoval pro zlodějiny a rozkrádání republiky. Prostě stejná figurka, jako byl v posledních letech i Gustav Husák.!!!
      Nakonec buďme rádi, že je tam Miloš. Ten se možná někdy opije, ale on se z toho zase vyspí!!!
  • Nic horšího, než komunismus, nemůže nikdy nikoho postihnout!
    • Opravuji ne komunizmus ale kapitalizmus, měl jsem překlep.
      • Na opravu máš nárok, vždyť to dělá kde kdo... V tenise se tomu říká druhé podání,,
      • Jo jo
    • Stejně jako papoušek. Nezná význam slov ale papouškovat kolem dokola to umí. Tak holt papouškuje. Komunismus jsme nikdy nikdo nezažil. Jistá podoba existuje v kibucech, ale to by si trouba musel o tom něco přečíst a zamyslet se nad tím. Vyslovit takovou pitomost jakou je tvrzení, že nic horšího než komunismus nemůže nikdy nikoho postihnout, to vyžaduje velikou dávku sebevědomí a ještě větší v omezenosti myšlení.
    • Máš pravdu, ale nevím, jak by se to provedlo. On totiž komunismus nikdy nebyl a ani nemůže existovat. Aspoň podle filosofických kritérií. To co u nás kdysi bylo, bylo nazýváno budováním socialismu,ale ani to nebylo přesné. Jednalo se pouze o budování sociálního státu.
    • Může - TOPKalous v další vládě. Zvýšil zadlužení o cca. 500. miliadr. Nepleťte si vyrovnaný rozpočet se zadlužeností. Zvládl to za 3. roky.
    • přidávám fašismus a kolektivní ztráta paměti
      • Fašisti jsou oproti komoušům lidumilové!
        • Trochu jsem to poplet, fašisti jsou zrůdy a komouši lidumilové, za nich bylo dobře!
          • JO máš to trochu popletený, asi už i ten první příspěvek? Ten říká zase něco jiného...
            • Nějakej "inteligentní" mladej komouš si tady pod mým jménem vypisuje bolševické bláboly a ty nedáváš pozor. On, ten soudruh, je anonym. Takže se našel někdo, kdo mu na to skočil; ten musí mít radost...
  • Nejenom pravici čeká debakl. Jsem přesvědčený,že katastrofa postihne celý stát,teda i levici. Totiž všechny občany. Jde o to, že ani levice ani pravice, nemá jasnou vizi, jak oživit ekonomiku. Nikdo se nezabývá analýzou hospodářství a nikdo nemá vizi, co je potřeba, aby stát šel ekonomicky dopředu. Pravice žije jenom z daní a krácení výdajové stránky rozpočtu. Vůbec ji nezajímá jak jiným způsobem naplnit příjmovou stránku rozpočtu. Pokud se vlády ujme levice (a to bude co nevidět) stojí před stejným problémem. A bude rovněž přešlapovat na místě. Nelze očekávat, že by se k nám hrnuli investoři,kteří využijí daňových svobod a zisky a dividendy stejně skončí v zahraničí. A teď něco, co se nebude líbit zde přítomné pravici.Jediná cesta je zestátnit hlavní tahouny ekonomiky a ti, aby odváděli zisky do rozpočtu. Jinak stát vzkvétat nebude.
    • Nikdo vám tady nemůže zajistit práci,proto komunisti budovali fabriky a těžký průmysl vč.zbrojní výroby.Tento dobytek od Havla až po slotu vše jenom ničili.Zděsil jsem se co různých fabrik zmizelo a bylo rozkradeno jenom těch pivovarů prodáno nekompetentním lidem Plzeň,Smíchov,Branik,Regent atd.Pokud se nezestátní to co bylo prodáno.Vemte si hotel Praha a k ničemu chce se zbourat.Dnes lituji,že jsem nevzal hasák a nešel těm gaunerům ho otřít o hlavu.Je potřeba tuto svoloč zastavit a poslat na nucené práce a zpětně vybudovat co bylo zničeno a ukradeno.
  • Tady je nějaká opravdová pravice?
  • Poučení jediné:zůstat u koryt co nejdéle, *2* nakrást co nejvíce *3* a po nás potopa.Už nebude co rozkrádat,*9*jen ještě více ožebračovat poplatníky,ale to už mnoho nevynese. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *2*
    • To jsi převzal z dob socíku, protože tam se říkalo: "Kdo nekrade ani hodinu, tak okrádá stát sebe a rodinu."
      • Kdepak si Alenko dělala u koryta?Nebyla jste sekretářkou na ÚV KSČ?To jsem neznal a budoval,aby bylo po 1989 co rozkrást.To jsem byl ůl.Musím něco ukrást těm co již mají nakradeno,aby se mi to budování vrátilo.
        • Jaká Alenka. Za tím krásným ženským jménem se skrývá člověk s jednou z nejodpornější profesí hned po politice, nejprohnanější a nejpodlejší placený provokatér, jinak známý pod nickem tečka a čeká na reakce naivků aby si díky nim vydělal. Čím více kliknutí naivků na tyto stránky, tím více peněz do jeho kapsy. Snaží se působit hlavně na mladé, protože se dají rychleji nachytat na jeho lži.
      • Vážená Alenko,nevím kolik pamatujete,ale patrně ne mnoho.To,co se říkalo a skutečně dělalo byl proti těm zlodějnám nyní jen chabý odvar.Lze to dokumentovat i na faktu,že saldo republiky a prumyslový potenciál,který byl po roce 1989 dokázal ještě pět let vše táhnout.Potom to vzali do rukou novodobí spasitelní reformátoři typu Klause,Kalouska a vše šlo tam,kam jsme se až dnes dostali.Průmyslového potenciálu se báli i kapitalisté za oceánem.Proto se musel průmysl zlikvidovat: prodat a rozkrást.Vážená kapitalistům na západ od nás se vyplatilo naše průmyslové podniky koupit a okamžitě zrušit.Na to jsou doklady,ovšem pokud to ti mladí pro-kapitalisté chtějí slyšet.Tak mi laskavě nevnucujte svoje bláboly,jak špatně jsme na tom byli a co jsme rozkradli. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
      • Omlouvám se zdvořile. Na chvíli se odmlčím, neboť čtením příspěvků jednoho děvčete (nebo dámy), mne postihl látkový metabolismus a to poněkud řídšího původu. *1*
        • To bude z olizování členských známek ksčM!
          • Opravuji známek ODS, byl to překlep.
  • Slušný pravicový politik od úrovně poslance neexistuje. To by nemohly být nikdy schváleny takové dobytčárny jako jsou církevní restituce, to by po tom všem co tahle sebranka už napáchala, nemohla být odhlasována opakovaně důvěra pro tuto vládu. Notabene za pomoci odsouzených korupčníků. Zatím ještě nikdy žádná vláda nedokázala odhalit skutečný charakter pravice jako tato.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit