Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, on totiž samotný kníže Schwarzenberg není žádným charismatickým vůdcem. V prezidentské volbě to z něho udělala kulturní ( či spíše přihlouplá ) fronta.... Proč na to t.zv. "umělci" skočili, když vlastně vůbec nic neumí, kromě hrabání peněz a šklebení - viz ty písničky na youtube atp. Vypadají tam, jako zpití a zdrogovaní a hloupě se domýšlí, že tím nějak oslňují veřejnost. Dříve alespoň produkovali nějaké kulturní hodnoty, dnes už prakticky neprodukují nic. A nepostačí se divit a svou hloupost přenáší na lid, který nazývají lůzou... že jaksi bez té "lůzy" se neuživí .. ale co bych se namáhal... V parlamentních volbách opravdu Kalousek už nebude schopen nabídnout ani knížete a nic jiného nemá. Nabídka dalšího zvyšování daní a poplatků sotva zabere...Nu a ODS zbývá ješn zbavit se Nečase a vyměnit celé vedení. Ale Klaus si to pošramotil amnestií a Pospíšil není až tak atraktívní...Už aby to tu ale bylo, včera už bylo pozdě. A konečně nás i přestane unavovat svými "vejšplechty" i ta Karolinka, kterou nikdo nemá rád...
    • Honzíku, za tento výlev by se opravdu nemusel stydět nomenklaturní kádr.... Musíš trochu konkrétněji....
      • Jo knekretněji se Vám to nelíbí, protože byste museli s kartami na stůl...
        • Pokud tedy konkretněji pak tedy ano. Přestaňme sledovat onen umělecký a sponzorovat studentský póvl, který se postavil za starého moulu Schwein-zenberga. Jsou i mezi nimi slušní, kteří si uvědomují, že žijí z peněz většiny, která volila pro národ jedinou správnou cestu. V opačném případě jsme se mohli učit hajlovat. Pokud jsem použil slovo moula vězte, že mi dalo dosti práce zvolit onen nejslušnější výraz. Co se jména týče omlovám se, neboť Německý pravopis je mi cizí a doufám, že do smrti zůstane. *1*
          • Súvíku, na to již nemám slov... lépe jsi to opravdu nemohl napsat... *3*
  • Česká pravice ? Kdo jí zosobňuje ? Samolibý "tuneldědek", šišloun "kte domof můj",
    nemastnej-neslanej "počasí" ? To je vaše blbost vy "český pravičáci", stali se z vás
    prvotřídní zloději, tak dobře vám tak ! Litovat váš konec vůbec nebudu !
    • Zorro, nerozčiluj se. Není to potřeba. Všichni rozumní lidé přišli na to, že pravice pro prezidentskou volbu neměla nikoho. Všichni jsou prohnilí, zloději a už vůbec nemají s pravou pravicovou politikou nic společného. Možná mezi nimi ještě poskakují třeba Tlustý, Pospíšil a tak. Ale to jsou již zbytky mezi těmi zloději. A bohužel z pana knížete udělali klauna, natřeli mu hlavu, aby zmanipulovali hlasy studentů a mládeže. Jiná cesta totiž už ani nebyla. Chudák Karel se tomu podvolil a tak z něho udělali doslova šaška v manéži. A co by bylo po úspěšných volbách, to také víme všichni. Pan Schwanzerberg je již starý a nepozorný a právě takováto figurka tam byla třeba. Aby občas štěkal, ale nakonec hlasoval pro zlodějiny a rozkrádání republiky. Prostě stejná figurka, jako byl v posledních letech i Gustav Husák.!!!
      Nakonec buďme rádi, že je tam Miloš. Ten se možná někdy opije, ale on se z toho zase vyspí!!!
  • Kolik mrtvých má tato sebranka od r.1989?
  • Je těžko mít nějakou populární myšlenku, která by nadchla národ, když jediný příjem státu jsou daně. Prodlužování odchodu do důchodu, aby co nejvíc příjemců zemřelo a stát nic nemusel hradit, když již vybrané příspěvky zpronevěřil . Ještě to pak drze zdůvodňovat, že se zlepšila zdravotní kondice národa . Každý rok samá novela schválená podle potřeby MF . Kalouskovi se nedivím, že vymýšlí opatření ode zdi ke zdi. Dluh všech je tu bezmála více jak tři bilony. Tady budou nepokoje a bída, že se vám o tom ani nezdá. Nikdo už to nezachrání, je hotovo. Co snad lze, najít slušné odborníky a začít hájit v obchodním sektoru zájmy občanů a republiky. To znamená začít od nuly, opět od nuly. Jenže mě to už nebaví a je mi to už tady šuma fuk. Nejsem náročný a přežiju i bez republiky.
    • Nevím o jakém dluhu píšete já nemám vůči státu žádný dluh,ale tento stát má ke mně a mé rodině a to nevydanou restituci,vč.auta zabaveného prý údajně pro nemocnici a obchod plný zboží a dalších dvacet let začachráno.Jinak souhlas.
  • Přemysl Houda "pravdu dí". ODS opravdu čekají krušné časy. Vinu na tom nesou nejenom čelní představitelé strany, ale všichni regionální pohlaváři, kteří nedostatečně přenášeli nálady z terénu do "ústředí". Řešením by byla naprostá revoluce ve straně a to od "podlahy až po půdu" a vyměnit co se vyměnit dá. V čele s politiky co tam jsou dnes, strana nemá žádnou šanci postoupit do Parlamentu v příštích volbách. A to bůh chraň volby předčasné.
  • Slušný pravicový politik od úrovně poslance neexistuje. To by nemohly být nikdy schváleny takové dobytčárny jako jsou církevní restituce, to by po tom všem co tahle sebranka už napáchala, nemohla být odhlasována opakovaně důvěra pro tuto vládu. Notabene za pomoci odsouzených korupčníků. Zatím ještě nikdy žádná vláda nedokázala odhalit skutečný charakter pravice jako tato.
  • Vládnoucí lotři se už klepou, nikdo z nich neví zda nepůjde do chládku!!
  • Poučení jediné:zůstat u koryt co nejdéle, *2* nakrást co nejvíce *3* a po nás potopa.Už nebude co rozkrádat,*9*jen ještě více ožebračovat poplatníky,ale to už mnoho nevynese. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *2*
    • To jsi převzal z dob socíku, protože tam se říkalo: "Kdo nekrade ani hodinu, tak okrádá stát sebe a rodinu."
      • Kdepak si Alenko dělala u koryta?Nebyla jste sekretářkou na ÚV KSČ?To jsem neznal a budoval,aby bylo po 1989 co rozkrást.To jsem byl ůl.Musím něco ukrást těm co již mají nakradeno,aby se mi to budování vrátilo.
        • Jaká Alenka. Za tím krásným ženským jménem se skrývá člověk s jednou z nejodpornější profesí hned po politice, nejprohnanější a nejpodlejší placený provokatér, jinak známý pod nickem tečka a čeká na reakce naivků aby si díky nim vydělal. Čím více kliknutí naivků na tyto stránky, tím více peněz do jeho kapsy. Snaží se působit hlavně na mladé, protože se dají rychleji nachytat na jeho lži.
      • Vážená Alenko,nevím kolik pamatujete,ale patrně ne mnoho.To,co se říkalo a skutečně dělalo byl proti těm zlodějnám nyní jen chabý odvar.Lze to dokumentovat i na faktu,že saldo republiky a prumyslový potenciál,který byl po roce 1989 dokázal ještě pět let vše táhnout.Potom to vzali do rukou novodobí spasitelní reformátoři typu Klause,Kalouska a vše šlo tam,kam jsme se až dnes dostali.Průmyslového potenciálu se báli i kapitalisté za oceánem.Proto se musel průmysl zlikvidovat: prodat a rozkrást.Vážená kapitalistům na západ od nás se vyplatilo naše průmyslové podniky koupit a okamžitě zrušit.Na to jsou doklady,ovšem pokud to ti mladí pro-kapitalisté chtějí slyšet.Tak mi laskavě nevnucujte svoje bláboly,jak špatně jsme na tom byli a co jsme rozkradli. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
      • Omlouvám se zdvořile. Na chvíli se odmlčím, neboť čtením příspěvků jednoho děvčete (nebo dámy), mne postihl látkový metabolismus a to poněkud řídšího původu. *1*
        • To bude z olizování členských známek ksčM!
          • Opravuji známek ODS, byl to překlep.
  • To nejhorší, pro pravice mělo přijít už dávno,Jenomže v této zemi,je spousta občanů,kteří jsou zabednění a zvolili si vládu,která okrádá obyčejné občany. A lidi sice nadávají: v hospodách na ulici,doma,ale když mají jít k volbám, kde se rozhoduje o budoucnosti této zemi, se na to vykašlou. S toho vyplívá, že lidi v této zemi nemají zotpovědnost.
  • Chmurná předpověď pro pravici!?!? Je to i není pravda.Jde totiš o "demokracii" za kapitalismu.Za pravicí stojí kapitál a ten diktuje politiku!Pryč jsou doby kdy průmysl a celé hospodářství řídila vláda.Dnes je všechno rozkradený,zadlužený a jak to řekl Schwarzenberg po převratu"Budou rádi,že mají vůbec co jíst".
    • http://www.youtube.com/watch?v=7DrCRJn2q5I
      • Tvé odkazy si strč do pr...e, já ti můžu uvést opačné!!!
        • Vždyť to je taková veselá písnička... a zase jsi se projevil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit