Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ruská ekonomika zaznamenává oproti všem očekáváním prudký vzestup. K tomuto výrazně přispěl expandující obchod se zeměmi EU a obzvlášť dohoda o rozšíření plynovodu South Stream.
    • kdy to bude u nás
  • ubožáci a amatéři z EU,američtí řiťolezci,ještě dlouho se bude evropa probírat z jejich diletanství
  • rusko bude brzy náš zachránce
    • Tobě už pomůže jedině psychiatr Ivane. *1* *1*
  • 1.12.39 skončila pětidenní bitva v okolí vesnice Summa a jezera Muolaa, kde RA zamýšlela v hlavním útoku prolomit Mannerheimovu linii. Finové v této bitvě rozprášili 6 ruských divizí + 3 tankové brigády, a zatlačili ruské posily o 7 km zpět.

    21.12.39 RA, početně v mnohanásobné převaze, čekající na posily, zastavila útočné operace, protože byla na hlavu poražena úporně se bránícími Finy.

    Vlastenečtí Finové se bránili nejen kulometnými hnízdy na Mannerheimově linii, kdy ve svých bílých vojenských kabátech s bílou kapucí a v bílých botách splývali se sněhem, ale i svéráznými způsoby – přepadové oddíly „ spanilými „ jízdami z kopců na lyžích v bílých oblecích vrhaly po ruských hlídkách nože ostré jako břitvy, a po SU tancích zápalné lahve, které se již používaly ve španělské občanské válce, ale teprve od Zimní války se jim začalo říkat Molotovovy koktejly, zatímco špatně vycvičení ruští vojáci se špatnou bojovou morálkou, hladoví a vymrzlí, kterým veleli neprofesionální velitelé, neuměli ani lyžovat.
    • Zápalné lahve, házené do prostoru motorů tanků, byly spolehlivými ničiteli tanků, obtížnější a odvážnější metodou, kterou FS armáda používala, byly protitankové granáty, které však byly těžké, a bylo třeba nejprve zlikvidovat pěchotu a znehybnit tank, čehož dosahovali kusem dřeva, který vráželi do hnacích kol pásů tanků.

      Finové vymysleli vlastní taktiku boje „motti“/ lyžařská komanda v bílých kombinézách, která se nehlučně objevila, rychlým úderem rozdělila nepřátelskou kolonu na izolované části ( např. vyhodila do povětří přední a zadní část konvoje, čímž znemožnila nejen postup, ale i ústup ) , které poté zlikvidovali izolovaní bílí odstřelovači, kterým Rusové přezdívali „ Bílá smrt „, anebo byla těžká technika zlikvidována Molotovými koktejly.

      FS zprávy zaznamenávají časté vzpoury SU demoralizovaných vojáků ( Finové vykládali vtipy, že promrzlí a vyhladovělí rudoarmějci byli demoralizováni tím, že za Mannerheimovou linií neustále cítili silnou vůni guláše a pečených klobásek, zatímco jejich polní kuchyně FS komanda ničila, + Finové evakuovali či spálili všechny vesnice a usedlosti, takže SU vojáci si neměli kde brát jídlo,a museli jíst mražené suchary) - proto po skončení SU invaze do FS byl v rámci reorganizace armády vydán i nový kázeňský řád, kdy si již vojáci nemohli na důstojníky stěžovat, zatímco důstojníci je mohli tvrdě trestat za každý sebemenší kázeňský přestupek …
  • to to se tedy, zloději nicků, potentuj, Rusko se dostalo z jedné krize a dostane se i z té, do které ho strká USA zastrašená Evropa, je zastrašená tím USA, které odposouchává i ji, trpí paranoiou a vyváží válku, hlad, smrt a bídu. Nyní těžko překusuje, že je to Rusko, které stojí mezi šílenou USA vládou a oligarchy a znevolněním celého světa.

    jsme s tebou, Rusko *14* *14* *14*
    • Jak je vidět z příspěvků jednoho psychopatického člověka, zoufalství rusofobů již dosáhlo naprostého vrcholu. Pokud us ambasáda zaměstnává takovéto chudáky, svědčí to jen o tom, že je zcela v koncích. Uměle vyvolat nenávist k Rusku a vehnat Evropu do války se holt prostě nepovedlo.
      • nepovedlo ale stále se na tom pracuje
        • taky bych řekla - zatím nepovedlo....
  • Simon Simonovič Tečkov jede...

    *1* *1* *1*
  • Více než 36% amerických domácností žije pod hranicí chudoby. Vzhledem k narůstajícímu federálnímu dluhu nelze očekávat zlepšení.
  • Američané propadají panice, vykupují obchodní centra ve velkém. Rovněž došlo k nebývale velkému nárůstu výběrů hotovosti z bankovních účtů.

    Žili jsme léta na úkor vlastní budoucnosti, nyní jsme bez buudoucnosti, prohlásil důvěrný zdroj po krizovém jednání vládního kabinetu v Kongresu.
    • A pak ses Ivane probudil s rukou v nočníku. *1* *1* *1*
  • sláva rusku,čest ruskému lidu,jedině oni můžou zachránit vyměklou evropu,ubožáci z bruselu cíleně ničí evropu na rozkaz USA
  • http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1767-merkelova-vzkazuje-kyjevu-dodrzujte-minsk-2-a-dejte-donbasu-zvlastni-statut-porosenkuv-dlouhy-nos-k-povstalcum-prebehl-ukrajinsky-general-razie-v-klasterech-pripravy-na-valku-s-ruskem-pokracuji.htm

    *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit