Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0
    • Vítej králi dementů!
      • 0
  • já už budu hodný *13*
    • kdybys nehuli tu pohanku, možná by tě vzal Drahoš na Hrad umývat nádobí ty ožralej dobytku
      • přéééééésně

PCHE !!!
      • *9*
  • KIMCID
    že nechtěl tenkrát aby oba stáli…tomu se říká vrchol hlouposti, pokrytectví a nenávisti nebo že by, vzhledem k věku, skleróza či krátká paměť?

https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26907019_1425926367516622_9119322256619082556_n.jpg?oh=8338d1ea39758429a9a4f5642a14cbd8&oe=5AF1EFB9
  • Zeman je zdravotně na tom velice špatně to nevidíte? Drahoš je zdraví normální chlap a Zeman sotva stál s pokrčenýma nohama a to mu ještě jeden musel přinést hůlku, pomoci mu vstát a druhý ho zabezpečoval aby nespadl. Nezlobte se, ale Zeman má tak cca. 2 roky života při nejlepší zdravotní péči. Velice dobře znám co dokáže cukrovka zde by pomohl zázrak, ale ten se konat nebude. Postupně začne zapomínat což bylo již vidět a začne se opakovat protože zůstane naučená paměť, ale nic nového se nenaučí. Pokud nemáte rozum volte Zemana, já bych ho nechal v klidu dožít.
    • Pro mě je důležité, co daný člověk má v hlavě a co prosazuje. Pokud někdo razantně prosadí národní zájmy, ochranu našich tradic před imigranty, pak je to mnohem přijatelnější než sladkými řečmi velmi slušně oblečeného pána poklonkování cizím nadnárodním zájmům. Je to přijatelnější, než neustálé posilování arognatního vedení EU a zločinného spolku NATO. Je to přijatelnější, než destrukce školství nesmyslnou inkluzí a zaplavením českého trhu podřadnými výrobky z Německa.
      • xxx
        • pláčeš! No tak vzmuž se xichte https://ctrlv.cz/2WEj
          • xxx
    • 0
  • Ještě dodatek:

Seznam konfidentů StB:
    Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování:
    Zaveden dne 22. 11.1983. Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV.
    Registrační číslo: 27296. Krycí jméno: MAN
    Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození: 28. 09. 1944.
    Svazek zničen 5. 12. 1989
    http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky
    • Nezapomeň tam napsat Drahoše,krycí jméno bas.
      • Jméno: Jiří
        Příjmení: Drahoš
        Datum narození: 20. 02. 1949

Výsledek vyhledávání
        Nebyl nalezen žádný záznam.

http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky
  • Vyhraje Drahuš a na Hradě bude slizko od slimáka!
    • Vyhraje Eman a všude na Hradě bude nablito, nasráno a nachcáno. Tedy tam, kam ho nohy unesou.
    • absolutní souhlas, geniální myšlenka
  • Ten ožrala kouká jako kdyby mu uletěly včely. Nebo jako kdyby mu Ovčák vychlastal Becherovku. *1*
  • To opravdu chcete mít na Hradě to dementní, prolhané,uslintané, vulgární individuum s nepřítomným výrazem = Zemana...?!!!
  • Zemana preferuji navzdory jeho skandálům a takzvanům bonmotům. U Drahoše vadí servilní přístup k EU. Drahoš nejdřív podepsal výzvu vědců pro migraci. Pak řekl, že není vítač a část ty výzvy z uinternetu zmizel. Opravdu mu můžeme věřit? Já teda ne. Drahoš zradí, Zeman ohledně kvót ne.
    http://www.epshark.cz/clanek/382/otevreny-dopis-proc-vas-nevolim-pane-drahosi
    • Tento úryvek z odkazu nemá chybu:"Buďme sobě upřímní, do zveřejnění výsledků prvního kola se vlastně nejednalo o volby, ale o casting na Zemanova vyzyvatele."
    • "Výzvu vědců" jsem v roce 2015 četl, teď se Zemanovými osobními útoky jsem si jí znovu přečetl. Je stejná, nic nezmizelo. A nejde o žádné vítačství a otevírání hranic každému.
      Ale je vidět, že Zeman poznal, co na české voliče platí - těch našich 12 imigrantů co jsou za plotem uprchlického tábora mu ty volby vyhraje *15*
  • Nikdy jsem pana Drahoše neslyšel takto hovořit, až včera.
    Byl jsem docela zklamán úrovní jeho projevů i názorů, a to mu opravdu nefandím. Řekl bych, že mafie opět vsadila na špatného koně. Pokus o nahrazení neúplatného vlasteneckého prezidenta bezduchou loutkou na dálkové ovládání musel někoho stát šílené peníze dá - li Bůh, tito gauneři o své investice přijdou. Propagátoři tohoto pána do funkce hlavy českého státu jsou vesměs známé osobnosti, které nemají páteř a nechali se koupit zejména přes Sórošovy neziskovky k ovlivňování mínění naivnější části voličské základny. Finálními voliči se pak stali zmanipulovaní jedinci, ze kterých se staly vlivem působení jednostranné propagandy a díky vlastnímu nezájmu, obyčejné lhostejné lidské ovce bez vlastního názoru. Ty pak, snad i pod podsunutým dojmem o jejich nadřazenosti, volí člověka, kterého před rokem ještě skoro nikdo neznal. A proč? Protože jim to někdo řekl, protože je k tomu různými přímými i podprahovými metodami naprogramoval. Neumím si jinak vysvětlit, proč soudný člověk fandí svým likvidátorům na úkor svého finálniho zničení.
    • mezi svými skalními příznivci i vyhlášeného ožunka, ožhralu a hospodského povaleče Bolka Polívku, tak se nelze divit jeho kanálnímu chování gřucha z Jablůnkova.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit