Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

Ano, o ekonomických věcech  může jednat za stát jen vláda a ne nějaký bezvýznamný samozvaný skřet předurčený ke zrušení.

• KIMCID

Nejsem ty já na západě žiju. Vím coms váma děláme 🤣

• Ty nemáš žádnou hrdost.Ty jsi pouze malý nýmand!

• Tebe bych rád poznal osobně!Blahoslavení,chudí duchem.

• Dodnes jsi nepochopil rozdíl mezi demokracií a komunismem!

• KIMCID

Jistě žádná západní země nám nepřikazuje, jak máme obchodovat s východem. Opravdu jsi naivní hňup a ještě k tomu s rudým mozkem.

• Rozdíl je v tom že žádná západní země nám nepřikazuje koho si můžeme pozvat do své země a koho ne, tak tu nemel nesmysly o nákupech čínského šuntu ty žlutej kolaborante.

• Ne - to si nemůže dovolit nikdo...!

• Jo tak Čína nám bude vyhrožovat...?! To si přece může dovolit  jenom USA.

• Jo tak Čína nám bude vyhrožovat...?!

• Kluci čínští a máte naprostou pravdu! Naprostou. Malý modrý skřet nema co vyjednávat. Tady je obecně všem pro srandu a posměch.Jak může takový prďola co získal do zvolení necelých 8 000 hlasů mluvit do funkce presidenta?Jak se může tato Modrá nula angažovat do věcí, do kterých mu nic není? Jak může zastupovat republiku při jednání? Stará paní Blažková by to zvládla o poznání lépe. Ani  Číně by nevadila.

• KIMCID

Fakt asi jako nám pomohla Anglie či Francie? No zatím by Američani měli na mapě najít kde ČR je.

• KIMCID

Luftrajda Thaiwanec? Ano ten jistě :D

• KIMCID

No až budeme mít to co Číná v současností budeme v 21 století, zatím jsme jak říkáš v roce 1949 :D

• KIMCID

Tak budeme kupovat na západě a dráž tudíž budeme lokajové západu. No jak chytré :D

• Víme všichni že jsi tady veden jako provokatér, mě nevytočíš. Možná mě nějaké látky chybí, ty můžu lehce doplnit, mnohem horší to bude u tebe s gramatikou, vrať se do školy, jestli tě vlastně přijmou do pomocné školy. 

• Ale Uďo klid. Jsi nějak nevyrovnsnej , asi ti chybí nějaký látky v organizmu. Třeba hořčík nebo draslík. Dopln si je , nebo za chvíli uvidíš pavouky bez nohou. To je potom u vás jednoduchých problém. 

• Děda sedlák? Vyhlášený milicionář ze zahrádky? Zásobovač zdejších stránek kvalitníma pitominama? Takové koniny co tady zas dědo mastíš, vyprávěj před spaním mezi záhonky. Rozhodně budou vyšší výnosy. Ale tady s tím hlupáku nelez.

• Jsi sjetý? Nechápeš o čem je řeč? Sice si říkáš sedlák, ale prostý selský rozum ti chybí protože meleš naprosté nesmysly bez hlavy a paty.....😯

• Komu tady nadáváš, ty zmetku. Kdo je na tebe zvědavý. A klidně mě můžete dát ban. Někdo může, druhý ne. Prostě demokracie. Však ona Čína zastavý hořčík a budeme v zadku. Pak můžete poděkovat Vystrčilovy, i když jemu to může být jedno, on už si peníze demokraticky odhlasoval. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit