Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes ráno byl v TV rozhovor s nějakým číňanem, který na radu své učitelky, která u nás studovala, nyní studuje VŠ v Ústí n. Labem. Tvrdil, že jich tady bude brzy studovat jistě víc, protože to každému doporučuje.
    • A sakra. Tak mám se učit azbuku nebo čínské znaky nebo arabštinu?
      • Čeština postačí, kašpárku. *15*
        • Aha, já zapomněl, že náš slepičí dvoreček s velkou kupou hnoje je pupkem světa. *2*
  • Hup Tečko!
  • Jenže výchova by neměla být jen o kvantu teoretických znalostí. Osnovy ale nepamatují na to, aby děti naučily projevit vlastní názor a ukázat analytické či kritické myšlení.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    u nás se taky tlačí do dětí překonané nepravdivé poučky, od kterých vzdělaný svět už upouští. Když nějaký samostatně myslící tvor prohlásí, že perspektiva budoucnosti je VOLNÁ ENERGIE ANTIGRAVITACE, MOTOR NA VODU ČI TELEPORTACE a fosilní paliva a atom jsou zastaralé uměle vnucované koncepty hledí na něj 95 procent okolních nevzdělanců jako na šílence.

Když nějaký ojedinělý vzdělaný alternativec řekne že úroková ekonomika a politika postavená na dluhu a bezcenných papírcích a stranických sektách je dementní krachující element a musí být nahražena individuálními adresnými kontrolovatelnými zodpovědnými politiky a bezůročnou měnou krytou komoditami, stádo s vygumovaným mozkem nechápe o čem je řeč a bilderbergům se křiví ksicht odporem.

Když nějaký kriticky a samostatně myslící tvor prohlásí že Darwinova teorie je dávno vyvrácena, jen to zapomněli napsat do školních učebnic a ve sluneční soustavě je živo jako v poledne na Václavském náměstí, NASA a CIA dostávají hysterický záchvat.

Když někdo prohlásí, že na Moravě žijou Moravané stejně jako na Slovensku Slováci a v Polsku Poláci a že Morava tedy logicky nemůže být žádné Česko, raději cenzura vypne vysílání televize aby probůh nevědomí občané nezačali o této informaci přemýšlet. A TAK TU ŽIJEM UPROSTŘED LŽÍ, PROPAGANDY CENZURY A MYSTYFIKACE.....zlatá Čína
    • Rodilí Moravané jsou rodilí Češi asi tak jako rodilí Plzeňané jsou rodilými Kroměřížany. Ale všichni jsme OBČANY ČR. A je věcí každého kým se cítí být a za koho se považuje.
      Já jsem především ČLOVĚK, pak EVROPAN a pak OBČAN ČR. A ostatní, tj. vztah k mému rodišti nebo mému bydlišti je moje osobní cítění a volba. Nikomu to nevnucuji a nechci také, aby to někdo vnucoval mně.

Nezapomínejme na dávné heslo "ROZDĚL A PANUJ", které někteří stále využívají.
      • kdo jsi a kým se cítíš být. Buď si třeba Němcem nebo Američanem ale nech druhé ať svobodně o sobě rozhodují a nepopírej základní zákony logiky a zdravého rozumu. jinak jsi všem pro smích....
  • No přece šprcka........... *1*
  • Bc.JaroslavK-VS
    to KOMUNISTI potrebuji -masy z vymytymy hlavami co budou poslouchat jak tupy ovce!!! *12* *11*
    • zdar vymytá maso jak je když tu bééééé bééééé ..... a co diplom za vzornou repre SSM už si našel Baclej
  • Ale soudruh Putin je chytřejší než Čínské děti!
  • Raději řešte proč jsou naše děti "blbější", učitelé nenažranější. To první je výsledkem mizerné práce mnoha kantorů a to druhé, že učitelé řeší hlavně kolik na ruku a ne co naučí děti ve škole. Celkový výsledek je, že ani děcka nezajímá co umí. Min. skolství má jedíný úkol, jak vymývat dětské mozky. Aby nedej bože nepřemýšleli o tom co se jim vtlouká do hlaviček.
    • Učitelé jsou krátcí, buď je podtrhnou úřady nebo rodiče. Dříve měli učitelé vážnost a muselo se poslouchat, nebo bylo zle. Dnes když zlobí nebo se nechtějí učit žáci, tak je ještě rodiče podporují a shazují učitelovu autoritu. Dnes se nemůže ani učitel podívat špatně na žáka. Učitelé nemají ochranu a žáci nemusí poslouchat. Dnes se ani pomalu nesmí dát špatná známka, i když dítě nic neví. To se hned rodiče bouří. Dejte učitelům zase moc jako dříve a uvidíte jak se to zlepší. Přeji hezký den.
  • To v našich školách se povinně vytváří hloupé ovce aby se lépe ovládali. A to díky nařízením a ne učitelům, Ti mají svázané ruce a nic nemohou. Děti se učí, že mohou vše a učitelé nic. A když přeci, tak autoritu učitele podtrhnou rodiče. Takže když žák zlobí nebo nechce pracovat, tak učitel nic nezmůže. Chce to učitele Hnízda.
  • Malý čínský človíček je příkladně skromný a v budoucnu má být příkladě loajální vůči systému, který mu dal vzdělání.
  • Nejlepší školy jsou naše gulagy!
    • Všichni slušní lidé v Rusku prošli gulagem.
      • Já vím.
      • Pravda, naše tábory v Evropě jsou pověstné.
    • pokus se o "česko má talent" jistě tam budeš perlit ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit