Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a je to tu, Nedávno jsem objevil článek, který popisuje jak muslimky vyžadují aby na plovárně jako personál byly místo mužů ženy. Co ty si už dovolují? To už je otevřené vměšování se do věcí po kterým je jim prd. Když se jim tam nelíbí personál tak ať tam nelezou. Já to tak dělám celý život, když se mi nelíbí hotel na dovolené, nebo přístup personálu tak tam příště nejedu. Zdá se mi že je restaurace špatná - chodím jinam.
    Když se jim někde nelíbí tak ať táhnou. Nikdo jich nebude přemlouvat aby zůstali.
  • Jak to dopadá s multi-kulti obohacením máme před sebou odstrašující příklad u zápaďáků. Když se trochu v 15.století rozkoukali nejdříve Španělé, Portugalci začali se rozhlížet, kde by si co přisvojili ( dnes tomu říkáme zprivatizovali, za komoušů znárodnili, tenkrát námořní expanze). Když se ukázalo, že se jedná o výnosný byznys, honem k tomu přispěchali angláni. Přes vývoz trestanců do Ameriky a Austrálie, genocidu Indiíánu až po vznik kolonialismu a vznik USA na takovémto podhoubí. Ruku v ruce s tím parazitování na pracovní síle a bohatství z kolonií. Postupně zápaďáci vozili levnou pracovní sílu k sobě, včetně otroků. Tak se dostali do dnešního stavu prosycenosti původního obyvtelstva cizí kulturou. Jak vidno, dodnes se dovezené multi-kulti ( obohacení) neasimilovalo- spíše naopak. A dnes si zápaďáci myslí, že z jejich úpadku je opět vytáhne levná pracovní síla multi-kulti, bombardování, případně podněcování těch nejhorších z místních etnik.. Zřejmě jsou nepoučitelní a protože se to snaží vnutit i nám přes všelijaká EU a USA, tak jsou i nebezpeční.
  • a ještě jeden textík *5*
    Víte proč se muslimové zahalují? Jak muži tak ženy. Je to čistě praktické a účelové a vychází to NE Z VÍRY ale z každodenní potřeby. Jde o to kde a proč takový oděv vznikl. Tak jako v Evropě nebo Kanadě se kvůli zimě vyvinuly kožichy, tak se v těchto převážně muslimských zemích vyvinulo oblečení jejich.
    Toto jejich oblečení je mělo chránit před všudy přítomným pískem.
    V těchto zemích jsem byl služebně a musím říct, že když zafoukal vítr byl plný jemného písečného prachu. No nic příjemného. Oči jsem měl jak mixomatózní králík (červené), mezi zuby to skřípalo a když jsem se večer po celodenní procházce sprchoval tak po mě tekly černé potůčky tohoto jemného písku.
    Z toho je jasné, že toto oblečení je účelové a vhodné jen v určitých zeměpisných šířkách. A mělo obyvatelstvo chránit. Jak by asi ve 30 letech všichni vypadali, kdyby se před pískem nechránili? Pleť ošlehaná a vysušená, vlasy zničené a zuby - zuby nikde. Chápu, že v daných státech si chtějí zachovat svůj vzhled a zdraví.
    ALE AŤ SI UVĚDOMÍ, ŽE NIC Z TOHO VÝŠE NAPSANÉHO JIM V EVROPĚ NEHROZÍ A TEDY TENTO ODĚV NEMÁ V EVROPĚ OPODSTATNĚNÍ!!!
    A to spojení s vírou. Je to jako v Evropě, když církev chtěla mít politický vliv. Rovněž se vše napojovalo na víru a strašili se tím lidi.
    Muslimové by si měli uvědomit, že víra není v oblečení, ale tak jak je to ve všech náboženstvích víra je v srdci.
  • Já vám řeknu co mi na tom vadí.
    Představte si pozici plavčíka. Člověk, který se topí má tendenci na to ho kdo jej připlave zachránit "vylézt". A teď ty problémy, které tyto plavky oproti normálním vytvářejí:
    -Tyto "plavky" když se napijí vodou jsou těžké, táhnou ke dnu.
    -Při snaze o přiblížení se k tonoucímu zavazí a mohou tomu až bránit neřknu-li pokud se to z dotyčné nějak odmotá může to být pro záchranáře nebezpečné.
    -Osobu v takovém úboru je mnohem náročnější ve vodě táhnout - ty hadry dost brzdí.
    -Tažení ve vodě je pomalejší a únavnější - plavčíka stojí více sil => zkracuje vzdálenost na kterou je možné zachraňovat.
    -Rovněž vytažení na břeh pro váhu vodou nasáklého oblečení je těžší.
    To je jen pár praktických důvodů proč toto zakázat. Je třeba počítat i s takovým extrémem, že dotyčná bude potřebovat pomoci. A vrchol tomu nasadí i to, že vše výše popsané by neměl absolvovat plavčík ale plavčice. Muslimky by se neměl dotknout cizí muž.
    Jasně, že nepředpokládám že je každý terorista, nebo špína. Ale není mi jasné proč komplikovat někomu (plavčíkům) práci. A ještě otázka. Jsou tyto dámy srozuměny s tím, že by je mohl zachraňovat muž, cizí muž? A jaký k tomu mají postoj? Ono to totiž nemusí končit vytažením z vody, ale i resuscitací - dýcháním z huby do huby a masáží srdce. Předpokládám, že toto by jim nevadilo (spoléhám na přirozenou touhu po životě). No tak to už jim nemusí vadit ani ty normální plavky.
  • Problém totiž není v muslimkách.
    Problém je v nás, naší "věrchušce", kdy si necháváme, stejně jako špatná matka, vnutit od dítěte normy chování, které se nám nelíbí. Takzvanou "salámovou metodou", krůček po krůčku.
    Muslimové žádají, aby se mohli u nás chovat stejně jako doma. Ani pokud budeme mít stejnou možnost i my v jejich světě to není v pořádku. Nejde totiž jen o burkini. Je toho mnohem víc, čím není islám kompatibilní s naší kulturou, našimi pravidly.

    Představte si, že k nám dorazí uprchlická vlnka z Jižní Ameriky a budou mezi nimi i lidojedi. Bude se autor také přimlouvat za toleranci?

    Naše pravidla jsou možná "zastaralá". Ale žijeme podle nich my sami v naším zemi. Komu naše pravidla nevyhovují, nemusí se přizpůsobovat, může zcela svobodně žít jinde.
    Je na tom něco k nepochopení?
  • ať si hadry perou v řece......fuj velebnosti
  • Holt češi rádi měří dvojím metrem, jeden, ten mírnější, mají pro sebe, a druhý, ten tvrdší, pro ostatní. *16*
    • Já nechci nikomu nic měřit, ať se tady vůbec neukazujou!
    • bodejť by ti ty šmejdi vyvraždili celou famílii, a pěkně před tvejma očima blbečku, ty aby ses na to musel dívat, přežít a mít to vše před očima až do konce života! Šmejde!
      • umíš psát i o něčem jiném než o tvé připosranosti ?
        • Zkusté o té "připosranosti" diskutovat s pozůstalými rodiči děcek, které jistí lidé pobili v Anglii....hmmmm
        • Přesně tak. Tačí strčit hlavu pod deku a všechna nebezpečí zmizí. Ale vysvětlujte to někomu...
  • Mělo by být běžné ctít zvyklosti a zákony země, kterou navštívím. Pokud mi toto nevyhovuje, tak takovou zemi nenavštěvuji. V žádném případě se ale nejedná o netoleranci k někomu, nebo něčemu.
  • Když už tady jsou tak ať dodržují naše zvyklosti.Ve společném bazenu se cachtáme v plavkách,večer v partě i bez.V oblečení se do bazenu dostanou jen nechtěně padlí (aktéři žertů,nebo opilci).Proto i já to považuji za provokaci muslimských žen.
    Mám dodatek.Umíte si představit opak? Krásné evropské ženy v bikinách koupající se na veřejnosti na islámem ovládaném území? Radši nedomyslet.
    Proto,chceš pobývat u někoho,dodržuj jeho zákony,pravidla a tradice bez vyjímky.
    Když to nedodržuješ,nediv se,že jsi nevítán a vrať se odkud jsi přišel a rychle!
    R.S.
  • Pry je cesky narod kulturni ? Ano, tak proc takova netolerance a rasismus?
    A nebo sem pise jen spodina ceske spolecnosti ?
    • A tohle máš od elity národa, ty čmoude, JDI SE VYCPAT!!!!!!!!!!
    • A houslisti buDou chodit do akvaparku ve fraku? Tak jiste houslisti by vam nevadili, protoze ty neorganizuje ideologie. Kdybyste znal alespon historii vzniku ceskoslovenska, vedel byste ze obecne cechum vadi povisovani ostatnich oproti nam... At jiz to jsou rakusani, pote nemci, pote rusove Proste nam vadi kdyz prijde nekdo kdo sem nepatri a zacne tvrdit ze je lepsi a my jsme povl... Jeste vic nam vadi pokud nekdo takovy zastava ideologii otevrene nepratelskou.

      A prosim nastudujte si co znamena rasizmus. Mam dojem ze muslim neni rasa. A taky rozlisujte mezi projevy netolerance a netoleranci.... Napriklad to ze nekdo nesnasi naseho prezidenta neznamena automaticky ze by vuci nemu aplikoval nejaka omezeni, nebo ho zmlatil pri setkani... Ceska spolecnost je velmi tolerantni, ale to neznamena ze se vsichni na ulici budeme laskou objimat. Tolerovat neznamena milovat ani ignorovat ani neni tolerance synonymum pro flegmatismus.
    • Když na ulici uvidím, že někdo mlátí ženu tak se ji zastanu protože jsem kulturní! Stejně tak když vidím jak někdo ponižuje ženu třeba nařizováním jí co má nostit že se má zahalovat od hlavy k patě dokonce do bazénu ji nutí nosit hadry taky budu proti takové ponižování a ukazování méně cenosti je pro kulturního člověka nepřijatelné!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit