Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autor patrně magor, že? Zkuste v zemi odkud tyto se exempláře nacpali do naší země jít do vody v našich plavkách. Pokud to přežijete, tak povyprávějte. Oni se musí přizpůsobit nám a pokud nechtějí, tak mohou svobodně táhnout jinam.
  • Když už tady jsou tak ať dodržují naše zvyklosti.Ve společném bazenu se cachtáme v plavkách,večer v partě i bez.V oblečení se do bazenu dostanou jen nechtěně padlí (aktéři žertů,nebo opilci).Proto i já to považuji za provokaci muslimských žen.
    Mám dodatek.Umíte si představit opak? Krásné evropské ženy v bikinách koupající se na veřejnosti na islámem ovládaném území? Radši nedomyslet.
    Proto,chceš pobývat u někoho,dodržuj jeho zákony,pravidla a tradice bez vyjímky.
    Když to nedodržuješ,nediv se,že jsi nevítán a vrať se odkud jsi přišel a rychle!
    R.S.
  • Autore,
    kdo je to vlastně ISLAMOFOB? Člověk který žil mezi nimi a nemůže se na to, co se děje tam dívat (a co se brzy bude dít všude a již nyní se děje v EU)? Proč mne tak spolu s ostatními nazýváte? Jsem snad ZLODĚJOFOB? Když mne třikráte po sobě vykradli? Ne, jen vím, s čím mám tu čest se setkávat. Známí se právě vrátili z Florencie. Úžasný zážitek, když překračujete všude se válící tmavá individua. Nikdo zde (v EU) není schopen rozlišit ekonomického a válečného uprchlíka - pak to již není směšné, ale tragické. Jako nelegál v USA by se mnou bylo po právu zatočeno. Zde v Absurdistánu ještě pobízejí další a hrnou jim peníze hrstmi. Kde se ty prachy berou? Rostou na stromech nebo co? NE!!! - socanské vlády nás totiž drbou co to jde....
    • Teda, že jste ZLODĚJOFOB, tak to od Vás není pěkné, ISLAMOFOB by mi nevadil.
  • Mělo by být běžné ctít zvyklosti a zákony země, kterou navštívím. Pokud mi toto nevyhovuje, tak takovou zemi nenavštěvuji. V žádném případě se ale nejedná o netoleranci k někomu, nebo něčemu.
  • Jsem rád, že jsem zařazen mezi islamofoby a nepatřím mezi sluníčkáře, havloidy, vítače, pražskou kavárnu a jinou, jim podobnou, verbež a spodinu společnosti, jsem rád, že nejsem magor Dalibor Olšanský.
  • Těm hadrnicím přece vůbec nešlo o koupání.
    Jen zkouší co si už vše mohou dovolit.
    A připosr..ný čecháček místo aby je řádně srovnal do latě, tak sklopí uši, ocas a dělá že nevidí. Následně vyzvrací článek že je to minimálně na pořádných pár facek.
    Autore ty .... -píp,píp,píp- ..... až pojedeš někde mezi muslimáky tak tam nech manželku producírovat se v "evropském" oblečení. Uvidíš jak dlouho přežije.
    Ach jóóó´- to máme v čechách ale "hlavy".
    Tady jsem doma my a ne nějaké usmolené hadršpíny. Tady bude určovat pravidla my a ne nějací přivandrovalci ze středověku.
  • Pane Olšanský, Vy jste někoho viděl kdo močí do bazenu, pokud ano, pak jste na něj měl upozornit plavčíky no a pokud jste to neudělal, pak jste sluníčkář a pokrytec. Sám píšete, že tyto ženy nechtějí vystavovat svá těla třeba ze zdravotních důvodů a to je právě ono. Jakou kožní nemoc mohou skrývat, je to něco nebezpečného, nakažlivého a nebo ještě něco horšího?, to zatím nevíme. Z tohoto důvodu apeluji na všechny kterým to není lhostejné, aby se proti takovýmto zavádějícm praktikám postavili. Dnes to jsou "plavky", zítra vepřové maso, pak přijdou na řadu vaši miláčkové pejsci a kde to skončí - odevzdáme evropu. Podívejte se kde je dnes Itálie, Francie, Švédsko, Německo atd, atd, atd. Lidi, otevřete oči, když naši politici to neumí
  • Po přečtení tohoto žvástu jsem těžce zvracel a ještě teď mi je silně nevolno.
    Něco tak odporného dovede snad vypotit jen nějaký uchylný čmoudlý přivandrovalec který se vetřel do přízně redakce. Jinak si to nedovedu vysvětlit.
    Skutečnost, ke které došlo je nezbytné šířit co nejiintenzivněji. Při silném pokles návštěvnosti lidí si snad vedení akvaparku rozmyslí zda zde nechat ráchat nějaké čmoudlé čub.y v pytlích nebo lidi.
  • Náboženské excesy by v naší sekularizované zemi neměly být pardonovány.
  • Stalingrad
    Tak když hezky obleču mojeho bernardýna do nějaké psí burkyny,tak klidně může se mnou do bazénu. Je očkovaný proti všemu možnému i nemožnému,srst má pravidelně ošetřenou u psí holičky-a vlastně bude pod burkynou,tak proč se mnou nesmí můj pes do bazénu ?? !!!! Děti nesmí se zmrzkou,ale co je pod tou burkynou nikdo neví-jestli něco netiká........Máme své zvyky a normy ,oni mají své -proč jsme povinni jejich zvyky pod tresty,zákazy a příkazy akceptovat,tolerovat a oni naše v žádném případě !!! Tak jako je uráží a připadá jim rasistické naše náboženství,chování,zvyky,tak mne také uráží jejich zvyky,náboženství a chování !!! Pokud po mě někdo požaduje toleranci,je samozřejmé,že ji po něm požaduji také !!!! Proč se v jejich musulmániích musíme chovat podle jejich práva-i ta Anča méééé a další si u nich nedovolí vyjít jen tak-bez šátku apod. u nich se nesmí stavět kostely,tak proč u nás se staví mešity a chodí se škraboškou na ksichtu,když ani ve vlastním autě nesmím řídít se šátkem přes obličej !!!! Na fotce na doklady nesmím mět ani čepicu,proč oni můžou mět igelitový pytel v dokladech !!!! Bo tu již platí jejich zákony-pro nás otrocké a pro ně panské ???!!!! Na každý roh zakopat *12* *12* *12* ,ať táhnou do zemí které mají stejný zvyky a práva-NECHCEM JE TU ANI JEJICH ZVYKY,NÁBOŽENSTVÍ A PRÁVO !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit