Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v německu přijedete, představíte se ve firmě a ihned jdete na radnici , halo, jsem ten a ten dělám tam a tam, bydlím tam a tam , po skončení smlouvy se zase vypisujete z radnice, to je pořádek, vidte?
  • divoká prasata páchající národohospodářské škody se v lánech kukuřice , ječmene a pšenice taky vykrmují, spinkají a množí, musí je proto myslivci regulovat, kdo reguluje zde?Nepřipomíná nám to hájenou farmu a sponzoring?
  • Jste- li gastarbeiter a není-li pro vás práce, jedete domů. Všude to tak je, jenom u nás se neustále přežvýkávají jakési sterilní a nefunkční havloviny.
  • Okamura je kapitalista a vykořisťuje dělnickou třídu! Znárodnit a vyhnat do Japonska!
    • trochu zcestný názor, je vidět, že nejsi s KSČM, protože dělnická třída asi už není, protože
      je skoro vše rozkradené
  • Výroky cikánů růžičky a kumara by byly úsměvné, kdyby nebyly k pláči. Zjevně žijí v nějaké lepší realitě než většina národa, která tu "sůl Evropy" ze svých daní živí a dostává se jí od ní pouze výsměchu a okrádání.
  • Opravdu je to člověk,který se nebojí nazvat věci pravými jmény *16*
    • Proto ve všech volbách bude dostávat náš hlas.Už musí skončit doba havlostánu a odrodilých příslušníků ksč ,JINAK JSME PRO SRANDU světa.Tady český ovčan nemá na kvalitní léčení rakoviny zatažené sem EU.Žebrá se na to či ono a budeme tady léčit banderovce a kde jaký humus z celého světa zdarma za zájmy USA a EU.Fandíme Putimovi a věřím tomu,že tady bude opět kvalitní stát a ne absurdistán.Dost bylo omylu roku 1989.
      • Vidíš tečko, jak ti to docela pěkně jde, akorát ta rakovina nebyla k nám zatažena z EU. Jinak dobrý.
        • Nejsem tečka,ale občan,ne ovčan,který opravdu trpěl po roce 1948,ale nikde nevyřvával až teď,kdy to je neúnosné.Ten sajrajt potravin zmrazených v EU a sem dovážených a odpad,který tady kupujeme a jíme je na rakovinu prsu,slinivky ,tlustého střeva a prostaty.A dnes si mám platit lékařskou péči a šmejdi,kteří nás tady okupovali od r.1968 se tady budou léčit zdarma?Prober se!
  • Ma pravdu.domaci zivori a cizaci a indove jezdi v medvedech.vivat Okamura
  • Dá se tovelice dobře i zneužít.Přistěhuje se sem množství cizinců.Jejich známý je zaměstná na půl roku a mají všichni vystaráno. Další zneužití se dá provést už,když cizinec bere dávky.Může klidně někde pracovat přitom načerno.Bylo by zajímavé zjistit,koliku nás chytli kontroloři takových lidí a kolik jich bylo posláno zpět?
    • Můj bratranec ing,když emigroval do Švýcarska tak musel obhájit kvalitní VŠ u nás za průměrnou Švýcarskou,aby po oženení mohl dostat občanství.Potom byl vzat na vědomí.A my si sem dobrovolně taháme póvl z Ukrajiny.
      • Dokonce ještě vice než 400 fašistů-banderovců pod vedením Olega Zajnullina. A vláda nic, hlavně, že plive na Putina a referendum na Krymu a odtržení Kosova a humanitární bobadování Srbska bylo vpořádku.
        • Humanitární bombardování v Jugoslávii bylo výplodem opilce Dramatika !!! *11*
          • Nikoliv jen výplodem opilce Dramatika. Těch šmejdů bylo hodně, včetně Zemana. Jediný kdo byl tvrdě proti byl Dienstbier starší.bohlužel jablko padlo daleko od stromu a Dienstbier ml. už mu nesahá ani po kotníky. Nyní se projevil, stejný rektální alpinista jako všichni ostatní.
  • Japonský fašista!
    • Český d-bil - huj - fuj.

Zdroj: Pražský zpravodaj , demonstrace ze dne 26.1.2014, Praha

Významná osobnost ukrajinského klerofašismu dostala díky organizátorům akce příležitost k propagaci standart ukrajinské nenávisti přímo v srdci Evropy. Po listopadovém blouznění nácků z NPD tentokrát v hlavní městě Čechů, Moravanů a Slezanů vystoupila ikona klerofašistického názorového proudu z Východu.

Oleg Zajnullin propaguje ukrajinskou nacionalistickou stranu Svoboda v České republice. Při každé své aktivitě využívá praporů stany doprovázenou často praporem banderovců, k němuž mají straníci neskutečně blízko. K partajním účelům slouží v Česku web Ukrajinská svoboda http://www.ukrsvoboda.com/.

Zde najdete fotografie z akcí “exilové podoby ultranacionální Svobody, máte možnost seznámit se s akcemi a demonstracemi, jež toto uskupení v České republice pořádá…..web je registrován na Bohdana Kostiva
  • Pokud stát není schopen postarat se o důstojný život vlastních občanů nemá právo
    tahat sem cizáky. EU provádí sebevraždu když si sem tahá verbež ze všech stran která
    z nás díky většímu rozmnožování brzo udělá menšinu ve vlastním EU domě

Lidi kteří pracovat chtějí ale o práci ani nezakopnou se od státu pomoci nedočkají za to
    povaleči co makat v životě nebudou si nadělají hromadu děcek a stát jim leháro dotuje.
    • Souhlas .Dostal jsem rakovinu prostaty ,do roku 1989 nemoc u nás neznámá a když požaduji bezpečnou léčbu na protonu tak pro našince je za půl mega,kde jsem to žil.Pojišťovna 207 to neplatí a lebkoun z VZP také ne.Jen VoP ptám se proč asi?Jezdíme po tankodromu D1 za 1500 a jsme zticha .Ptám se ,jsme normální stát nebo Absurdistán ve střední Evropě?
      • Jsme skutečně ten Absurdistán, ale hlavně že demokratický !!! *11* Tak nám to naše děti vycinkaly klíči v Praze před 1/4 století !!! *16*

Já jsem nechtěl mít možnost cestovat po celém světě a nestál jsem fronty na banány ani na pomeranče, protože jsem měl vždy dostatek třešní, jablek a hrušek i brambor a další zeleniny ze své zahrady. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit