Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Islám počkejte vy zamindrákovaná většino až poznáte co to je moderní EU jak jse nám zde zabydli nějaký ten Islamista a výhodi do povětří plně obsazeny autobus pak poznáte co to je jiná kultura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ale bohužel v tom mají větší svobodu
  • Píšeš to jakoby komančstvo potomstvo tady nevládlo dál.
  • Natahali tu plno nemocí,proč když se cikánům nic nelíbí,nesednou na žebřiňáky a nejedou zpátky do indie.Dokonce už napadají lidi co jdou ráno na vlak do práce,napadají naše děti,
    všichni jsou pro ně bílé svině,jak dlouho to bude ještě trvat?
  • Plně souhlasím s panem Okamurou. Všude se občanům čr říká, že nejsou peníze na nic a najednou pro cizince jsou. Je to opět rasizmus na občanech, kteří už mají méně práv než za komanče. Neměl jsem nikdy rád komanče a nikdy jsem jím nebyl, ani z prospěchu. Zažíval jsem omezení. Musím ale bohužel říci po srovnání tehdy a teď. Za komančů bylo více svobody a méně zákazů než je teď. Teď se to hemží pro občany čr samými zákazy a pro nečechy samým rozdáváním.
  • SUPER TOMIO, konečně se někdo nebojí korupční vládě postavit rovně.Snad si každý uvědomí význam REFERENDA který nemůže nechat jen tak přejít a skovat pod koberec!
    Ať to prosadíte teď nebo později,máte naší podporu pro příští volby!!!!!
    Snad už většitě lidí se musel rozum trochu probudit a kdo to ještě nevidí měl by jít očnímu lékaři.
  • Bravo, Tomio!
  • To Jana-vy sice žijete v nemecku ale nemáte o nicem páru.Práve nemecko je neštastný príklad toho o co jde.V nemecku je ca 11-13 mill.cizincù s toho je vetšina s ne EU zemí.
    Ostatní co žádají o asyl,mohou až 1-2 roky pozùstat a žijí s plátce daní. Cizí obcané delají ty nejhorší práce-v jatkách za 1,50-3 EUR,bez pojištení a zajištení.Zhruba 1 mill žije na podporu Hartz 4,což už se nazývá ,,povolání".To vše musí nemci pres sebe nechat pretáhnout na základe II svet.války.To vše stát ví ale,,drží hubu".Sem tam se jím povede nekoho vyhostit-uprchlíci s kosova aj jsou tam dodnes.Kdyby si dle Nemecka meli vzít jiné státy príklad tak už by byly dávno na dne-ale nemecko to už také dlouho moci nebude.Co se týce Francie a Italie souhlasím ale ti se s tím nemusí mastit.Mít v Nemecku s policie strach?Nebyla jste nekde jinde??? *5*
  • tomascech
    Cigoši (Indové), černoši a africko-asijští slimáci tady nemají co dělat a každý Evropan by je měl min. slovněvypoklonkovat.
  • tomascech
    Švédsko je právě otřesný příklad bezbřehé demokracie a multikulturalismu a v podstatě všechny tzv. západní země. Švédská vláda dokonce otevřeně podporuje import islámu do své země skrze přistěhovalectví ze Sýrie a podobných zemí. Takže dneska už má 600 tisícovou islámskoiu menšinu, staví vesele mešity a počet černochů a podobných rapidně stoupá a stoupá také počet trestných činů páchaných jimi.
    Tohle povede jen k občanským nepokojům a válkám, v mnohem větší míře než doposavaď a 30x tolik co známe u nás s cikány.
  • To je právě ten problém. Nechápu jak je možné, že tahle dementní společnost stále dokola volí ty samé politiky (nebo jejich nástupce) kteří měli přes 20 let na to aby dokázali co umí a dovedli tuhle republiku do stavu ve kterém se tedˇ nachází. Nejsem si jistý co v delším časovém horizontu můžu čekat od lidí jako Okamura nebo Babiš, ale řeknu vám milí spoluobčané s naprostou jistotou, co se změní když budete volit zloděje a žvanily z ODS, ČSSD, Komunisty a jiné ,,zavedené" strany. Nezmění se vůbec nic protože k tomu jednoduše není jakýkoliv rozumný důvod *16* . Nechápu jak můžete být tak naivní a čekat že ten kdo s vámi nečíselněkrát vyjeb.l to najednou přestane dělat *10* Vždycky je riziko, že to se z nové strany vyklubou zase stejní zmetci viz John a VV ale spousta lidí sází na jistotu a zmetky volí již předem.
  • Před přílivem migrantů ze severní Afriky, z Asie i odkudkoliv odjinud musí celé Evropa jako jeden stát své hranice naprosto neprůchodně uzavřít a třeba i se zbraní v ruce střežit !!! Ajatoláhové svým věřícím říkají, že na nás - nevěřící nejsou potřeba zbraně, že jim stačí jen dělohy jejich žen a čas. V praxi to bude asi tak že se sem natáhnou houfy naplavenin, které se tu uchytí a začnou se nekontrolovatelně množit. Po čase dospěje jejich volební generace do takového počtu, že si demokraticky zvolí Alláhovu muslimskou stranu pravé víry a my ve své panevropské demokratické připosranosti jim vyklidíme pole. Tak to tedy ne, vážení !!! Je to jen na nás, abychom si svůj životní prostor zasloužili tím, že si ho udržíme pro sebe i naše potomky!!!
  • Ať táhne odkud přišel a vezme si sebou všechny cikány z replubliky.
  • Souhlasím - cizince zde na práci n e p o t ř e b u j e m e. Jsou tady jenom dobří na to, aby našinec byl vydírán tím, že si podnikatel najme cizince načerno za minimální odměnu - a naši občané aby měli práci, tak musejí tady dělat za pakatel. Kdo dělá na stavbách? Která firma vezme práci, která je financována z dotací, měla by doložit napřed, že zaměstná naše občany nebo za městnala naše občany a teprve potom by byla dotace vyplacena. A ne aby na zateplování paneláků měla firma najaté načerno cizince, na zateplování pak dostane barák dotaci a v tom baráku bydlí nezaměstnaní, kteří kdyby si u této firmy řekli o práci, tak ji nedostanou, protože i za minimálni mzdu jsou drazí.....
  • i tito cizinci nás určitě poctí svou návštěvou
    http://www.youtube.com/watch?v=Xi8Rz1hfBo8
  • Okamura ma pravdu.Francie,Nemecko,Italie a i jine zeme nejsou tak naivni jako v Cesku.CR ma tolik svych financnich problemu,ze nema na rozdavani. V Nemecku plati jestli imigrant nema do 3 mesicu praci musi opustit republiku Nemecka. Jestlize cizinec je pokutovan trikrat za kradez musi opustit Nemecko je nezadouci. V CR jedou Vietnamci v drogach a nic se nedeje. Dostanou nejakou financni pokutu a jdou zase vesele dal.V Nemecku musi okamzite zaplatit pokutu a okamzite opustit uzemi.Proto cizinci v Nemecku maji strach se dostat do problemu zakonu. Z policie v Nemecku maji strach. Meli by si CR vzit priklad a nepodporovat a jeste zvlast financne zlodeje, nemakacenka,mafiany.Vyrazit tuto bandu z CR. Vim o cem pisi,zil jsem v Nemecku dluhou dobu a mam tam i rodinu. Takovy Nemecky vzor maji i jine zeme napr.Svedsko.Tam take nedostane cizinec okamzite podporu.A stezi dostane i praci a musi opustit Svedsko. Okamurovi davam za pravdu.
  • tak tenhle jsem fakt neznal.
  • Dávky zrušit, za c. k. monarchie také žádné nebyly a v Českých zemích byla jedna z nejvyšších životních úrovní ve světě! *1* *6* *16* *16*
  • Nač tady potřebujeme 500.000 gastarbeitrů, když sami máme 600.000 nezaměstnaných?? *16* *16* *16* *16* *6* *6* *7* *11*
  • Souhlas,proto tady píšu několik dní,že do EP dám hlas za milion,abych měl na onkologickou léčbu.Již ani jeden hlas nepřijde nazmar.25 let bídy stačilo.Rozhodně tam nebudou Teličkové apod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit