Přejít na výpis diskuzí
Cizinče, nemáš práci, jedeš domů. Okamurova smršť na Primě má dohru
25.3.2014 | red
155 příspěvků
-
Lžeš, cizinci tu mají větší zastání než našinci, tak daleko jsme to dopracovali. Samcor, což je bezpečnostní agentura, která hlídá v obchodních centrech a jinde, zaměstnává ruskojazyčné cizince a ti pomáhají lidem opět ruskojazyčným na dalších pozicích proti našim. Tak daleko jsme se až dostali ve vlastní zemi. Když o tom nic nevíš tak neplkej. Cizinci jsou už státem ve státě. Cizinci jsou jako sůl a koření a když se to přežene není to k jídlu a my děláme přesně to druhé.
-
To si tečko pleteš, Okamura není Vietnamců bratr. Kdo má šikmé oči, ještě není jejich bratrem. Ale jejich otec- táta všech Vietnamců Winter nám do ČR přivezl za velké peníze - tedy pro něho, - plno Vietnamců a nyní odemigroval do Hanoje a nám je tu nechal jak spěchal. a valná část z nich se nyní živí výrobou drog a pěstováním mrihuany. Na prvním místě je Nigerijská narkomafie u nás, na Václavském náměstí tam postávají neustále a Vietnamská narkomafie je hned na druhém místě. Jinak padělají co se dá, ovšem jsou v tom ohromně pilní. Takže aby bylo jasno, tito Vietnamci, a není jich vůbec málo , nejsou pro nás vůbec žádným přínosem, ale právě naopak a proto pěkně zavřít a pak všechny vyhostit. Za drogy v Asii by měli doživotí nebo trest smrti, u nás sranda tresty. Nebýt tlaku z Německa a jejich policistů,především bavorských , kteří začali tlačit a spolupracovat s našimi policisty, tak by si toho naši policisté ani nevšimli a z vysoka na to kašlali. Tak to všechno funguje u nás. A ve střepinách a v jiných dokumentaristických pořadech pak redaktoři a veřejnost běduje nad tím, jak snadno naše mládež se dostává k drogám všeho druhu a začíná fetovat už v 10 - 12 letech , dokonce zemřelo dítě 6ti leté. Tak vážení, poděkujme Nigerijcům a pilným Vietnamským spoluobčanům. Na tomto svinstvu vydělávají na své luxusní byty, domy, Bavoráky, Mercedesy , Audiny. Z těch svým obchůdků to rozhodně nemají.
-
Politologové to jsou ti, co nikdy nepracovali, do všeho by chtěli kecat, ale nechtějí nést za své kydy žádnou zodpovědnost, protože se ihned ohánějí tím, že jsou nesvéprávní.
-
Občan: Ty jsi občan vů*. Cizinci specalně Vietnamci, ty se šíří jak krysy. Vůbec zde nepotřebujem cizince, úřady práce mají v registraci 600 000 lidí. Stát nejsou politici, ale lidé co v něm žijí. Zde se ten stat jmenuje Česká republika.
-
Zaorálek to neměl zadarmo. *7* Za co to tedy měl? *13* Rozlož si jeho příjmení a máš řešení. *8* Za - orálek !!! *11*
-
Ale jo a co ti co sem natahal zmrdek zavorálek, ty jsou politycký. Čeština je schválně pokřivena.
-
" a co ty tisíce cikánů ,které k nám vystěhoval Mečiár z východního a jižního Slovenska??????Nebo cikáni z Rumunska a Bulharska ,kteří ani neumí česky???? A ti všichni nedali do soc.pokladny ani korunu ???? Naše peníze ,se jen rozdávají jiným !!!! Když budem schovívaví k ostatním-budem nespravedliví k sobě !!!!!
-
To, že je u nás problémem klesající populace je již délší dobu znám. Od revoluce se vystřídalo dost stran ve vládě, které mohly vytvářet podmínky pro lepší život našich občanů a vylepšovat tím populační problém. Bohužel se tak nestalo a proto naši politici vidí zalátání díry tohoto problému v tom, že jsou tolerantní k přistěhovalcům. Jsem si jist, že za novým domovem k nám přichází sotva 10% cizinců. Zbytek jsou spekulanti, parazité a kriminální živly. Nedomnívám se, že naše dosavadní vlády dělaly dost pro to, aby naše ekonomika nebyla závislá na cizincích. Navíc firmy dávají přednost cizincům před našimi občany, protože cizincům nemusí vyplácet tolik peněz, jako našinci. I toto je pravda, znám takové případy.
-
Hned po škole v 18 jsem začal pracovat odváděl jsem daně a soc i zdravotní pojištění potom jsem byl donucen podnikat jako fyzická osoba po 15 ti letech to jsem ustál dalších 6 let a dál jsem platil všechny odvody až do loňska kdy už jsem na to prostě neměl do státní pokladny jsem odvedl opravdu hodně dobrý prachy dnes jsem na úřadu práce bez perspektivy i když mám praxi v oboru a s exekucí od zdr.poj za minulý rok takže stát se o mě opravdu postaral.Přeji všem co mají od státu dávky na ubytovnách a dalších výhodách vše nej a jenom mě to utvrzuje o emigraci z tohodle bordelu se jménem ČR - ČůRákov
-
Pan Okamura ma 100% pravdu. Svuj stat si platime proto, aby nas ochranoval pred zlo\cinci a prazity, kteri chteji parazitovat na vysledcich naso prace. Jestlize nam stat nebude plnit tyto funkce, nepotrebujeme ho. Cizincum nikdo nenarizuje, aby se k nam stehovali, podminky pro jejich trvaly pobyt museji byt velmi podstatne prisnejsi !
-
Každý kdo přijede někde, musí něco umět, znát a respektovat zvyky, jazyk, zákony. Myslet si že to jsou političtí emigranti je pitomost. Politických je tak málo, že to nestojí za řeč. Jsou to ekonomičtí migranti, kteří se pokusí něco našetřit a zmizí domů. Kolik je tady Vietnamců, kteří těží ze sociálního systému. Dodnes posílají děti na školy a jezdí tady na operace, protože získali české občanství. Ať si udělají doma ve své zemi pořádek a nebudou druhým na obtíž. V tomto státě je dost potřebných, kteří by si zasloužili lepší život. Vyžírků už jsme měli dost. Ať táhnou zpátky tam kde se narodili a tam ať si budují svoji světlou budoucnost.
-
proč tady je tolik cizincu a neni prace pro nas?dejte pracy nam Romakum my chceme pracovat!
-
Souhlasím s názorem p. Okamury. Stát by měl především zajistit podmínky pro naše občany a ne dělat charitu pro cizince. Rozdává peníze na všechny strany a u nás chybí kam se člověk podívá. Téměř všichni v obou komorách stojí za ........
Rozhodně nepovažuji jeho názory za xenofobní. Musíme se bránit. Agentury a podnikatelé ubytoven a podobní jen využívají dokonale právní normy našich plzeňských studentů *10*
SRN, Francie, Anglie, Dánsko - nikde se nechovají jako vo-lo-vé /pardon/. To je jen u nás v kocourkově.
Podobný příklad je při církevních restitucích - apoštolská dostane tzv. restituce a vznik byl snad kolem r. 89 - to je teda paskvil *10* *10* jak funguje naše přeslavná vláda a parlament. -
My vijetnamci moc fandit pan Okamura to nas bratr.
-
Pak ovšem projevem občanské nespokojenosti s vládou je pasivní rezistence a nebo nejít k volbám Pokud bude voličů pár tisíc z milionu, pak by to měl být signál, že jsme na tom zle.
-
mas to pekne pomotany. To co pises byla pravda tak pred 10ti lety. Dnes by vetsina nezamestnanych sla rada na stavby, za pokladny, nebo do nemocnic. Ale podstata debaty je v tom ze zvyhodnena socialni podpora pro cikany a cizince na ukor vlastnich lidi je neakceptovatelna.
-
"Občane" a co ty tisíce cikánů ,které k nám vystěhoval Mečiár z východního a jižního Slovenska??????Nebo cikáni z Rumunska a Bulharska ,kteří ani neumí česky???? A ti všichni nedali do soc.pokladny ani korunu ???? Naše peníze ,se jen rozdávají jiným !!!! Když budem schovívaví k ostatním-budem nespravedliví k sobě !!!!!
-
Takže zákon má řešit zákaz těchto agentur, nebo způsobu jejich provize. Respektive je to podobné jako s exekutory, kteří vydírají lidi. Jenže dnes už hodně cizinců nepracuje přes agentury, protože ty využily právě jen toho, že Češi nechtěli některé práce dělat. A po cizincích přijdou na řadu lidé s nízkými příjmy protože ten s vysokým platem řekne, proč má živit někoho s nízkým platem, kterého vyhodili z práce nebo je dlouhodobě nemocný a sociální systém můžeme zrušit úplně a u každého pak bude záležet, jak si vychová děti a jakou má rodinu, aby ho podržela v takovém případě..
A už vidím ty davy Čechů, jak se ženou na stavby a za pokladny nebo do nemocnic, když každý chce být manažerem i na funkci skladníka.
A s českou nenávistí vůči cizincům všeobecně, to už dnes často vypadá tak, že když je i cizinec vysokoškolák a šikovný, tak ho Češi vyštípají za pár měsíců z kolektivu a nebo když je třeba někoho propustit, jde jako první bez ohledu na kvalitu.. -
President Zeman měl pravdu, když o volbách prohlásil: "Kdo nejde k volbám, sice také volí, ale neví, co vlastně volí".
Když už volič neví, koho nebo co volit, musí si právě i toto zvolit. To se dá jediným způsobem, a to tím, že se udělá neplatný hlas.
Za neplatné hlasy se nikomu nezaplatí peníze ze státního rozpočtu volebních fondů. Nebo snad někdo nškdy zaregistroval, že se po volbách vrátily do státní kasy peníze za neodevzdané hlasy? Jistěže ne. Je to tím, že vítěz bere vše a pak deformuje dějiny i statistiky. -
velky omyl obcane. Bohuzel pro firmy je mnohem vyhodnejsi vzit cizince pres agenturu, nez cecha do normalniho pracovniho pomeru.