Přejít na výpis diskuzí
ČNB zatím neplánuje další intervence, kurz 27 Kč za euro stačí
20.11.2013
29 příspěvků
-
kdybych měl jejich měsíční příjem, tak by mě taky nevadilo znehodnocení koruny. Jenže tímto činem se zvednou firmám náklady za potřebné náklady k udržení chodu firmy. Navíc se nebude moci investovat z důvodu šetření, aby se drasticky nezvyšovali náklady a tím firma nezkrachovala. Proto bych radil z důvodu přežití, vraťme se na stromy.
-
Na vymření národa to stačí to je fakt
-
Nic se neděje náhodou.
5.11. podepsal Kellner dohodu se Španěly o koupi O2 za 64 miliard Kč,- platba měla proběhnout v Kč, Španělé jí dali přednost před Eurem pro její stabilitu.
7.11. devalvovala ČNB Kč o 5 %,
8.11. proběhla směna Kellnerových Eur na Kč, dostal za ně o 5% víc- zisk 3,6 miliard se dělí na 2,5 miliardy pro Kellnera a miliarda pro členy rady ČNB, co hlasovali pro oslabení koruny.
Víc v tom není, další kroky ČNB budou následovat, až bude zase probíhat podobný obchod desetiletí….. -
-
Přesný zásah do černého. Kéž by tady bylo víc inteligentních lidí, jako inkognito ,nick "scott". Mě to tady zatím připadá, že Češi jsou nejpitomějším národem světa ( nepočítám vědecké a lékařské kapacity ) ale průměrného občana. Jsme tupější, než Zulukafrové v Africe, kteží ještě loví krokodýly oštěpy.. A budou ty zloděje volit a budou ty zloděje volit,kdyby měli žrát vlastní h o v n a !!! A na včerejších diskuzích řádili pitomci, kteří se asi probudili ze 12. století a tvrdí, že ty všechny báchorky o bohu a posmrtném životě jsou pravdivé. Inu, církev se snaží zblbnout lidi do kvadrátu, aby ukradli celu naši zemi !!! Blázni se radují !!!
-
a já vydělal na zboží jen 314Kč *11*
-
A tak to jde dál od pěti ku třem, jenom lid obecný - hubu si utřem.
-
Jsem si říkal, kdo na tom asi vydělal. Já teda ne. *13*
-
-
Tohle mi přišlo dneska mejlem, nevíte někdo co je na tom pravdy? Nebo jestli to pravda může být? Nějak jsem nepřečetla všechny diskuze, ono už to tam je, nevadí, holt podruhé.
"Miliarda pro 6 lidí v čele se Singerem
5.11.podepsal Kellner dohodu se Španěly o koupi O2 za 64 miliard Kč- platba měla proběhnout v Kč, Španělé jí dali přednost před Eurem pro její stabilitu. 7.11. devalvovala ČNB Kč o 5 %, 8.11. proběhla směna Kellnerových Eur na Kč, dostal za ně o 5% víc- zisk 3,6 miliard se dělí na 2,5 miliardy pro Kellnera a miliarda pro členy rady ČNB, co hlasovali pro oslabení koruny. Víc v tom není, další kroky ČNB budou následovat až bude zase probíhat podobný obchod desetiletí..... " *9* *10* -
-
Jestli je to pravda, tak tedy to je strašný. Já už v tomhle státě nechci být ani minutu. *11*
-
-
ČNB jako jedna z pravičáckých institucích si myslela, že svým rozhodnutím devalvovat korunu, rozdmýchá nenávist lidí proti levicové vládě. Zmýlili se parchanti!!! A to jim z celé duše přeji!
-
-
Dělení na pravici a levici v Čechách věří snad už jen úplný zabedněnec.
-
-
Výnos z dluhopisů 0... a z čeho je vůbec nějaký výnos, když úroky, či výnos z investic do cenných papírů požere inflace tak jako tak? Veškeré produkty (spořicí účty, konzervativní investice do fondů, dluhopisy a já nevím co), vynášejí prakticky tolik, kolik činí průměrná výše inflace, takže je tak možno jenom brzdit a v nejlepším případě vyrovnat vlivy inflace, ergo výnos z č e h o k o l i v rovná se nule. Jedinou záchranou je utrácet koruny za zboží oceňované v korunách, pokud je minimálně uplatněn vliv eura, dolaru a podobných měn. Nekupovat tedy nic z dovozu a spoléhat na to, že čeští výrobci a obchodníci nepřizpůsobí ceny svého zboží cenám toho dovezeného. Jenže to je jen zbožné přání. Kdo skutečně zapláče jsou ti, kdo doposud jezdili nakupovat do Rakous či do Němec.
Nebo snad zná tady někdo způsob, jak ochránit své úspory na stáří před jejich znehodnocováním?