Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdysi bylo pořekadlo hanba mužům, kterým žena vládne. Dnes je to ale jinak, hanba českému a moravskému národu, kterému čobol a rusofil vládne.

    • vanhorne

      "kterému čobol a rusofil vládne."

      Vladne tak jak umi a vladne tak dobre, jak by to ani stara Blazkova nedokazala.😀

      > https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jake-to-je-kdyz-ockovani-ridi-premier-mame-dalsi-svedectvi-145792#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz <

  • Karel

    Myslím si že kromě neochoty některých lidí podřídit se(jako by byli zasaženi na mozku toxoplaktózou a šli nebezpečí naproti jako myši možná je to další vlastnost viru) je tady ještě jeden aspekt.

    Když v Japonsku zkoumali nakažení tímto virem zjistili že babička žijící sama v domku na okraji moře se nakazila z námořní lodi od námořníků vzdálené 800m od břehu plujících okolo. Byla v nesprávný čas na nesprávném místě(po větru a za nízké teploty). Takže podle mého úsudku má nošení respirátorů  venku určitě význam a psal jsem o tomto nebezpečí již minulý rok. A navíc písek ze Sahary který pokryl Evropu se kryje se zvýšeným výskytem  koronaviru u nás i v jiných zemích.  Povšimněte si cákanců na území naší Republiky od viru je to podobné jednak s převažujícím prouděním vzduchu a ve výše položených oblastech(naposledy jsem viděl něco podobného při havárii v Černobylu) je možné že lidé podvědomě šli také naproti, anebo prostě v Čechách měli smůlu jako ta Japonská babička.

  • Ono se rozvolňovat nebude. Burešovi to takhle vyhovuje, když může nařizovat, zakazovat, omezovat, určovat co kdo smí a nesmí a hrát si na diktátora, který "řídí stát jako (svůj) podnik". Vždyť je to "bývalý".

    • josef.chmela

      Podle tebe jsou v EU všichni diktátoři, protože se všichni chovají jako ten tvůj Bureš. Pojďme tedy celou EU zrušit a bude pokoj.

      • Ale no tak, Opičáčku, se Ti divím, Ty přece nejsi hloupý. To si myslíš, kdybychom přestali být součástí EU a z naší země by se opět stala kolonie CCCP, že bys vytáhl svou pečlivě schovanou rudou knížku "nadčlověka" a od koloniální správy z Kremlu bys dostal nějaké teplé místečko? Kdybychom nebyli součásti EU, tak by se východní koloniální správa díky našim rudým kolaborantům a stádu ovcí opět vrátila a většina z nás by skončila na Sibiři, jak nám v r. 1968 vyhrožovali soudruzi z Kremlu.

  • Terminátor, prozradil také jak se mění všehoschopný president? To mu ta komunistická cháska kolem něj neporadila?

  • Jak že to říkal prezident Zeman v televizi, že jsou dva způsoby jak se mění vlády?

  • 17. listopadu 1939 - brzy po vyhlášení Protektorátu Böhmen und Mähren - nechal  Obergruppenführer SS, Konstantin von Neurath -  uzavřít ČESKÉ VYSOKÉ ŠKOLY.

    1. března 2021 - Česká vláda s "požehnáním" parlamentu nechala uzavřít VŠECHNY ŠKOLY.

    Zřajmě se bojí, stejně jako onen sklerotický SS-Obergruppenführer, že by v této zemi mohli vyrůst lidé, inteligencí tuto vládu a duševní mrzáky v Parlamentu výrazně převyšující... 

    Vláda a Parlament by si měli však také připomenout osud reichsprotektorů:

    - Konstantin von Neurath - byl Hitlerem odvolán

    - R. Heydrich - byl zlikvidován českými vlastenci, co přišli z Velké Britanie na padácích

    - K.H. Frank - skončil na šibenici

  • Za tři týdny Bureší tým "odborníků" zjistí, že situace se zhoršuje, protože nezodpovědný  český národ neposlouchá pokyny osvícených papalášů.

    Vytáhnou záběry několika lidí bez roušek a vymyslí další prdplatné restrikce.

    Potom už si polovina národa opatří MMS a Ivermektin a situace se pomalu začne zlepšovat.

    Bureš pak vystoupí v televizi a vysvětlí národu, že zlepšení je jen a jen JEHO zásluhou a proto ho mají všichni volit... 🙂😇

    • josef.chmela

      Včera, při mé vycházce městem (zastavěná oblast, kde je nařízeno nosit roušku nebo respirátor), 50% občanů nemělo na hubě nic. Takže Babiš má pravdu o neustálém porušování nařízení vlády. Je nutné, ze strany PČR, už nedomlouvat ale řádně pokutovat i kdyby to bylo pro daný subjekt likvidační.

  • Za tři týdny bude 26. března - to si každý může zjistit pohledem do kalendáře...

    Otázka v titulku - "CO BUDE ZA TŘI TÝDNY?" -  je tímto zodpovězena...

  • Jediné řešení je nakoupit 10 milionů vakcín. Výzkumný ústav v Rusku ma tradici 60 let a v odobrných světových kruzích patří mezi naprostou špičku. Také již dostali 7x Nobelovu cenu. Ale českým eurohujerům nebo českým američanům je to málo. Nejdříve si Rusko musí požádat EU, aby Rusko mohlo poskytnou tuto vakcínu lidem v Evropě. Vypadá to tedy tak, Rusko potřebuje Evropu a ne naopak. Mě osobně je jedno jestli to bude ruská či americká vakcína, ale musí být kvalitní a musí tu být okamžitě. Ruskou vakcínou již bylo očkováno 100 milionů lidí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alespň všichni vidíme, žepolitiku může dělat kdejaký trou-a. Hlavně že bude držet jakoukoli stranickou linii.

    • Řekl jste to krásne a srozumitelne jakákoliv jiná omezování je na nic duležité je proočkovat a já rusum v tomto veřím dokázali toho ve vede dost

    • Řekl jste to krásne a srozumitelne jakákoliv jiná omezování je na nic duležité je proočkovat a já rusum v tomto veřím dokázali toho ve vede dost

    • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého", to se vědělo už v 19. století. A poznali jsme to po "osvobození" od demokracie a svobody po 2.sv.válce, kdy nám Džugašvilliho hordy vnutili komunismus, jímž nahradili předchozí "hnědý socialismus" alias nacismus.

      Ano, politiku může dělat kdejaký trou-a. To dokazují mnozí sedící na místech nejvyšších.

      • dzixy

        Občane, platí to i o místech "nižších"😇😎

      • Karel

        Jo jo Gruzínci by mohli vyprávět jak olupoval pocestné se svou bandou ještě jako mladý.

        No já bych vinu nesvaloval jen na Rusko ale také Němci, Britové a USA  kteří umožnili Hitlerovi se nejen vyzbrojit(Ford, IG farben, IBM a Americké banky a mnoho dalších včetně naivního Džugašviliho) .

        Ale i zahájit útok na tehdejší státní zřízení dosazené "Leninem" poslaného z Německa v CCCP.

        Bohu dík že to dopadlo aspoň takhle, protože tento prostor nebyl určen v případě vítězství Wermachtu nám ale Velkému Německu, a v tom lepším případě by někteří z nás, od třetího kolene Neněmci, měli to štěstí a byli odsunuti z důvodu nízkých kapacit "koncentračních likvidačních táborů" do Patagónie (Jihoamerické poušti).

      • Pane Občan. Co tedy navrhujete, aby jste byl trošku konstruktivní!!! Děkuji za Vaši radu.

        • Pane kolego, já nic nenavrhuji, jen si vybírám z toho co navrhují k tomu určení politici. Kladu důraz na osobní čest, pravdomluvnost a další morální hodnoty. Bohužel u nás je hodně jedinců, kterým stačí dát koblihu a pár rádoby "bonmotů" a už vědí, že "bude líp". A vůbec jim nevadí, že volí vůdce jakéhosi "hnutí", tedy davu zmanipulovaných ovcí, kteří jsou "bývalými" komunisty a konfidenty StB.

          • dzixy

            "...Kladu důraz na osobní čest, pravdomluvnost a další morální hodnoty."

            Teda občane, opravdu hyperbolizuješ svou osobu. Probůh, čím jsi zde prokázal to, co o sobě tvrdíš?? Prokazuješ pouze svůj nenávistný postoj, pomlouvačnost a neštítíš se i urazit, pokud má někdo jiný názor než Ty. Teda tolik chvály na sebe nepoví ani sám Putin.

          • Karel

            A jste si jist že právě Vy máte pravdu, většinou si svou neomylnost neuvědomují někteří(jednodušší) lidé a i já pochybuji o své vyřčené či napsané pravdě, a to jsem obyčejný vidlák(nyní v důchodu) pečující roky o dobytek.

  • ... žádný další plán nesdělil...

    Jednoduše proto, že žádný nemá...

    • vanhorne

      "Jednoduše proto, že žádný nemá"

      Ten 'krizovy manager' ma vice planu, nez meli stavitele kteri staveli tunel Blanka. V te aktentasche co nosi primknutou retezem k zapesti jsou vsechny jeho plany. Od Bocianskeho Hniezda az po ten nejhlavnejsi, 'jak ridit Stat jako Agrofert', ktery jak vsichni vime je zadluzeny u Pekingu az po usi. Ten tu svoji tashku s sebou taha i kdyz jde na vysernu, tak jsou ty jeho plany tajne a nebezpecne. A ze ty plany nikomu neukaze, se deje proto, ze by mu je nejaci zavistivci mohli czmajznout, vydavat za svoje vlastni dila a chlubit se cizim perim, stejne jako to praktikuje on.😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit