Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řekl jste to krásne a srozumitelne jakákoliv jiná omezování je na nic duležité je proočkovat a já rusum v tomto veřím dokázali toho ve vede dost

  • Řekl jste to krásne a srozumitelne jakákoliv jiná omezování je na nic duležité je proočkovat a já rusum v tomto veřím dokázali toho ve vede dost

  • vanhorne

    "kterému čobol a rusofil vládne."

    Vladne tak jak umi a vladne tak dobre, jak by to ani stara Blazkova nedokazala.😀

    > https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jake-to-je-kdyz-ockovani-ridi-premier-mame-dalsi-svedectvi-145792#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz <

  • Kdysi bylo pořekadlo hanba mužům, kterým žena vládne. Dnes je to ale jinak, hanba českému a moravskému národu, kterému čobol a rusofil vládne.

  • Ale no tak, Opičáčku, se Ti divím, Ty přece nejsi hloupý. To si myslíš, kdybychom přestali být součástí EU a z naší země by se opět stala kolonie CCCP, že bys vytáhl svou pečlivě schovanou rudou knížku "nadčlověka" a od koloniální správy z Kremlu bys dostal nějaké teplé místečko? Kdybychom nebyli součásti EU, tak by se východní koloniální správa díky našim rudým kolaborantům a stádu ovcí opět vrátila a většina z nás by skončila na Sibiři, jak nám v r. 1968 vyhrožovali soudruzi z Kremlu.

  • Tady je zajímavých 14 minut pro zamyšlení:

    https://www.youtube.com/watch?v=Npm2VO26kRs

  • josef.chmela

    Co je nám do tvého bezvýznamného soudruha Bureše.  My tady máme prezidenta a předsedu vlády, kteří dělají co mohou ikdyž jim to takoví vidláci jako ty, neustále hatí a pomlouvají.

  • josef.chmela

    Včera, při mé vycházce městem (zastavěná oblast, kde je nařízeno nosit roušku nebo respirátor), 50% občanů nemělo na hubě nic. Takže Babiš má pravdu o neustálém porušování nařízení vlády. Je nutné, ze strany PČR, už nedomlouvat ale řádně pokutovat i kdyby to bylo pro daný subjekt likvidační.

  • josef.chmela

    Podle tebe jsou v EU všichni diktátoři, protože se všichni chovají jako ten tvůj Bureš. Pojďme tedy celou EU zrušit a bude pokoj.

  • dzixy

    "...Kladu důraz na osobní čest, pravdomluvnost a další morální hodnoty."

    Teda občane, opravdu hyperbolizuješ svou osobu. Probůh, čím jsi zde prokázal to, co o sobě tvrdíš?? Prokazuješ pouze svůj nenávistný postoj, pomlouvačnost a neštítíš se i urazit, pokud má někdo jiný názor než Ty. Teda tolik chvály na sebe nepoví ani sám Putin.

  • dzixy

    Občane, platí to i o místech "nižších"😇😎

  • Karel

    Jo jo Gruzínci by mohli vyprávět jak olupoval pocestné se svou bandou ještě jako mladý.

    No já bych vinu nesvaloval jen na Rusko ale také Němci, Britové a USA  kteří umožnili Hitlerovi se nejen vyzbrojit(Ford, IG farben, IBM a Americké banky a mnoho dalších včetně naivního Džugašviliho) .

    Ale i zahájit útok na tehdejší státní zřízení dosazené "Leninem" poslaného z Německa v CCCP.

    Bohu dík že to dopadlo aspoň takhle, protože tento prostor nebyl určen v případě vítězství Wermachtu nám ale Velkému Německu, a v tom lepším případě by někteří z nás, od třetího kolene Neněmci, měli to štěstí a byli odsunuti z důvodu nízkých kapacit "koncentračních likvidačních táborů" do Patagónie (Jihoamerické poušti).

  • Karel

    A jste si jist že právě Vy máte pravdu, většinou si svou neomylnost neuvědomují někteří(jednodušší) lidé a i já pochybuji o své vyřčené či napsané pravdě, a to jsem obyčejný vidlák(nyní v důchodu) pečující roky o dobytek.

  • Karel

    Myslím si že kromě neochoty některých lidí podřídit se(jako by byli zasaženi na mozku toxoplaktózou a šli nebezpečí naproti jako myši možná je to další vlastnost viru) je tady ještě jeden aspekt.

    Když v Japonsku zkoumali nakažení tímto virem zjistili že babička žijící sama v domku na okraji moře se nakazila z námořní lodi od námořníků vzdálené 800m od břehu plujících okolo. Byla v nesprávný čas na nesprávném místě(po větru a za nízké teploty). Takže podle mého úsudku má nošení respirátorů  venku určitě význam a psal jsem o tomto nebezpečí již minulý rok. A navíc písek ze Sahary který pokryl Evropu se kryje se zvýšeným výskytem  koronaviru u nás i v jiných zemích.  Povšimněte si cákanců na území naší Republiky od viru je to podobné jednak s převažujícím prouděním vzduchu a ve výše položených oblastech(naposledy jsem viděl něco podobného při havárii v Černobylu) je možné že lidé podvědomě šli také naproti, anebo prostě v Čechách měli smůlu jako ta Japonská babička.

  • Ono se rozvolňovat nebude. Burešovi to takhle vyhovuje, když může nařizovat, zakazovat, omezovat, určovat co kdo smí a nesmí a hrát si na diktátora, který "řídí stát jako (svůj) podnik". Vždyť je to "bývalý".

  • Pane kolego, já nic nenavrhuji, jen si vybírám z toho co navrhují k tomu určení politici. Kladu důraz na osobní čest, pravdomluvnost a další morální hodnoty. Bohužel u nás je hodně jedinců, kterým stačí dát koblihu a pár rádoby "bonmotů" a už vědí, že "bude líp". A vůbec jim nevadí, že volí vůdce jakéhosi "hnutí", tedy davu zmanipulovaných ovcí, kteří jsou "bývalými" komunisty a konfidenty StB.

  • Sedlák. Ty závistivý hlupáku.To je to. Pan ministerský předseda bude napořád v klídku a pohodě. To jen obyčejná pouliční chamraď tobě podobná tady bude zlostně prskat. A nikdy se nic nestane. On v pohodě. Ty pod mostem. Ve vaťáku a teniskách s igelitkou pod hlavou.Krásně zpackaný život, co?

  • Terminátor, prozradil také jak se mění všehoschopný president? To mu ta komunistická cháska kolem něj neporadila?

  • Jak že to říkal prezident Zeman v televizi, že jsou dva způsoby jak se mění vlády?

  • Pane Občan. Co tedy navrhujete, aby jste byl trošku konstruktivní!!! Děkuji za Vaši radu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit