Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neměli jsme se tenkrát s komunisty párat a měli hned viset
    • Jediný dodnes nepromlčený zločin komunistů je ten,že když Havel a podobní lumpové vylezli na tribuny oblbovat národ budoucím kapitalistickým rájem je komunisté hned nepostříleli.Proto dnes nejsou v pokladně peníze na důchody a rozumná nezadlužující forma výplaty důchodů je jedině na holý zadek bejkovcem.Zatím debužírují důchodci na dluh.
    • tvoje chyba vašku
  • Poslanec KSČM Stanislav Mackovík je moc hezký, chtěl bych s ním mít dítě *14*
    • Vždyť je to komunista. *12* *13*
    • Prasáku úchylnej!!!
      PCHE !!!
  • Odvádění pozornosti od těch pěti hňupů co se nechali zajmout.Velice trapné.
    Tyhle dva jsou z bezvýznamné a pro lidi mrtvé strany,která nemá u žádnou šanci nikdy vyhrát volby-díky své minulosti.Tudíž co dělají komunisti v Donbase nikoho nezajímá.Ty nikoho nezastupují.
    Ale jasné poslání naší rozvědky paktovat se se sirskou opozicí je riskantní čin pro naší bezpečnost!
    • Mrtvou stranou je tvoje strana modrých strak, ptáku.: )))
      • já jsem nestranný tak že smůla *9*
      • souhlas komunisté brzy opět stanou v čele státu a pootočí kolo dějin ku předu zpátky ni krok

sláva mocnému Rusku
        • Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky...

Putina sami Rusáci do dvou let buď poženou na Sibiř nebo umlátěj klackama. A nakonec se to v tom středověkém Ruslandu pomlátí mezi sebou. A jelikož ti stepní primáti mají atomové zbraně z našeho uranu, který nám vykradli, mohlo by to vést k celosvětové katastrofě. A pak zbude někde v jeskyni hrstka těch co nyní chtějí poroučet větru dešti a začnou znovu...
          • Leda tvé zbožné přání, dříve zahučíš do hlíny ty sám, Semene.:)))
  • Morální povinností těchto dvou lotrů bylo zůstat v Donbasu a bojovat společně s rusáky a ne odjet domů a zde tlachat a rozdávat hraběcí rady. Filip by měl ty dva magory z našich řad vyloučit ihned!
    • Srovnej si to v makovici než napíšeš takovou hloupost *7*
  • Tak to vůbec neprobíhalo, vy manipulující a ulhané presstit.ky!!! Vytrháváte věci z kontextu o důležitých věcech mlčíte, parchanti!!! Táhněte do makakovy rrrdele, havloidi smradlaví!! Vy byste na linii dotyku na donbaském letišti, kam šli ti poslanci, nestrčili ani kousek vašeho křivého rypáku, tak byste byli posr.ní strachy, hnusná kanálnická lůzo!!! *11* *12* *11* *12* *16*
    • Za tebe, ty hň upe, se stydím také, ty do našich řad nepatříš!
  • Ať žije Strana!
  • Musíme se vřadit do komunistické strany a potom ji vnitřně rozložit, je to naprosto jednoduché. Pokud komunisti nejsou spokojeni v České republice, tak mají možnost odejít s této země do jiných států, které rádi navštěvují. Laskavě komunisté nechte tuto zem na pokoji a vraťte se do země zatracení. Komunisté když chcete začít vládnout v tomto státě, bude zde demokracie a nebo zavedete jiné pořádky, které již tady byly? Budete střílet do vlastních řad jako Rusko na Ukrajině a v roce 1968 v této republice? Budete znárodňovat a kdo se bude bránit budete zavírat a věšet jak v 50 letech? Zaplať pán bůh, že mam zbraň a spravedlnost vezmu do svých rukou.
    • Milane teď jsi se projevil jako pravý křesťan. Tento " protektorát ", který řídí jedna ambasáda nemá NIC společného s demokracií. Zde vládne tzv. dodokracie - sytém lhaní, zlodějin a pokrytectví. Tento státní útvar vlastní cizinci a část území je parlamentem ukradena pro cizí mocnost.
      • Pokud někdo lže a krade, tak já jim to přeji, nikdo si do hrobu nic nevezme. Tělo lháře prolítne komínem jako tělo poctivce. Všeho do času. Žvásty na těchto stránkách, taky jednou skončí, všechno je jenom hra. Politika je jenom hraní se slovíčkem, které vypustíš s pusy. Přesto si můžeš něco myslet a jinak se chovat. Tady si můžeš udělat diplomovou práci, na článek, který napíšeš, někdo zareaguje a docela se bavím nad hloupostí, co zde zaznívají. Je mi líto i lidí jak hlasují a přitom si myslí, že to ovlivní myšlení lidí ve společnosti, neuvědomují si jak se hluboce mýlí. Toto zde bylo již před rokem 1989 ovlivňování veřejného mínění a nakonec jak to dopadlo, většina lidí si to dobře pamatuje. Pokud by měl nastat nějaký vážný politický problém, tak lid povstane a nenechá si již něco diktovat. Nebojte se všechno dobře dopadne.
    • Máš zbytečný starosti, prasečí rypáku. Budeš dělat jiné věci. Budeš vítat své bratry čmoudy nasery, ubytuješ si je doma jako správný deb.l havloid a budeš jim sloužit, nastavovat rrrdel a dáš jim na hraní svoji manželku a dceru. *15* *15*
      • Ty jsi nemocný, já jsem nikde nepsal, že bych vítal své bratry. Nemáš to náhodou v hlavě nějak přeprogramovaný? Co s tím mají společného komunisti? To jako komunisté nás mají spasit od utečenců? Kdybych se měl na Tebe spolehnout a čekat než něco uděláš to bych se načekal. Já jsem velice dobře ozbrojen, jak jsi na tom ty? Takový jako jsi ty si dávám k snídani jako jednohubku.
        • Ty jistě, šašku.: )))
  • prosadíme zákaz KSČM!
    • Pokud to bude mít TOP 09 v programu, tak je to další důvod, abych ji volil.
      • Správně! TOP09 volí hlavně zloději a tuneláři a pak úplní pitomci.
  • Putin must die
    • Klikáček hlupáček si myslí, že Putin nezemře *2*
      Možná také klikáček hlupáček neumí anglicky *1* *1* *1*
      • Tak jako ty? *15*
    • Everyone has to die, so has the small Puti.
      • Your English is so stupid. Like as you. Stop using Google translater.: )))
        • Really? Did I make a mistake? Please, correct me. Thank you. *4*
  • Jo jo propaganda proti Rusku na plné obrátky:-))
    • Veškeré zlo pochází z Ruska, protože je to říše zla. Rusko se propaguje samo.
      • A jéje Reagan vylez z brlohu. Do nynějška je říše zla EUUSA. Sledujte fakta o jejich činnosti ve světě. Tolik válek a agresí nemá na triku nikdo kromě USAEU.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit