Přejít na výpis diskuzí
Co je 'český národ'? Realisté to nevědí, ale stejně za něj bojují
24.4.2017 | Jaroslav Bican
29 příspěvků
-
vyvíjejí, nazýval koncem devatenáctého století a začátkem století dvacátého T. G. Masaryk, tehdy ještě jako profesor, fangličkářstvím. Osoby, které se takovouto činností zabývali, přirovnával k vesnickému Vaškovi, který stojí na hnoji a práská bičem.
-
Realisté ? Je vidět že nedokáží uvažovat reálně. 20 % není realita ale čirá utopie.
Neměli by se tedy jmenovat raději Utopisté ?? -
tak my jim tedy hlas dát nemůžeme poněvadž o moravský národ dotyční evidentně nestojí a jeho zájmy hájit nebudou. Takže jejich lístek letí do koše...
-
-
a vesnický Vašek práskající bičem.
-
-
pokud ty nebudeš mít potřebu si léčit komplex že prý všichni a všude v Čechách na Moravě na Slovensku Polsku Maďarsku a snad dle tebe i v Africe jsou "jen Češi"
-
-
a o vesnickém Vaškovi stojícím na hnoji a práskajícím bičem jsem nevymyslel já, ale původem Moravan T. G. Masaryk. Něco si od něj přečti. Moc by ti to prospělo.
-
-
ale já to vím. Mne jen překvapuje že konečně jednou uznáváš že například Masaryk byl Moravan bo jinak pořád hystericky řveš že "všichni prý jsou Češi" zvlášť máš v oblibě Palackého Sajmone. Ten se původně stavěl i že je prý Rakušan, než obrátil.....
-
-
zapsat do té první třídy? Neotálej.
-
jak své boty..... *3*
-
že se jmenuji Sajmon. Ale to je mi celkem jedno. Jestli to má být podle zpěváka z dvojice Simon&Garfunkel, tak toho mám rád. Větší záhadou pro mě je, že podle tebe hystericky křičím, že všichni prý jsou Češi. I na Moravě chodí děti do školy a číst se učí už v první třídě a chápat psaný text také. Ty jsi během té první třídy chodil za školu, nebo máš oční vadu a pletou se ti písmenka? Buď si tedy tu první třídu zopakuj, nebo si pořiď pořádné brýle. Nejraději hned dvoje.
-
-
-
-
-