-
A já také, už té demokracie bylo dost proto: "Moje definitivní sbohem Tiscali. Mějte se jak chcete. Od 1 zaří budu mít vlastní internetové noviny. Politika, záhady, novinky.."
-
Ty teplej Simone, to už si říkal před hodinou. Tak už jdi konečně do prdelee a už se tady nikdy neukazuj, nikdo na tebe, ty vymrdanče není zvědavej.
-
zlej trolle, to ti nikdo nezbaští, jak by jsi tam falešně naklikával a kradl nicky ?
-
Moje definitivní sbohem Tiscali. Mějte se jak chcete.
Od 1 zaří budu mít vlastní internetové noviny. Politika, záhady, novinky.. -
Dorazil král kolaborantů a ruských přizdisráčů sám velký Stalinrad, vítej na demokratickém chatu.
-
jsi čtverák zlejKulihrachuBTW *15*
-
Copak mají ty dvě společného ?? A tolik humbuku kolem...no stejný jsou ze zadu na 100% a zepředu také na 100% obě mají v zadu ďupu a v předu kozy a vaginu..... *1* *1* *1* Je docela možný,že si jedna druhé závidí která má co větší a je docela možný,že budou obě lesby,ale to se tají -to státní tajemství !!!! *2* *15*
-
No že se nestydíte, vy dva dole, úchyláci, že jsem sem lezla *11*
-
).(
-
... tupost nejprimitivnějších zdegenerovaných ubožáků je bezbřehá a to je moc dobře :)))
-
*14*
-
dáme ruskou trojku ? já, ty a Šaryk
-
však já taky *13*
-
já bych píchal *9*
-
zlejBTWhomotrole, ty jsi tak blbej, že už tě ani nikdo nemínusuje *15*
-
Takovej blbec jako ty Simone, bude mít tak akorát hovnóóó, blbče teplá. Běž to zkoušet na malou Simonku.
-
Moje definitivní sbohem Tiscali. Mějte se jak chcete.
Od 1 zaří budu mít vlastní internetové noviny. Politika, záhady, novinky..
Vždy jsem říkala že v ČR nemáme skutečné opoziční noviny. Tuto chybu je třeba napravit.
Diskuse bude otevřena všem lidem kteří umí slušně debatovat . Bez ohledu na pol. orientaci Chci pouze souboj argumentů - ne sprosté blitky.
Vy na tiscali to bohužel neumíte. Jen proto že zde lidé napíší neruský názor jsou sprostě napadáni. BTW tu podvádí s bodováním a teploušuje. Admin dělá mrtvého brouku přestože je zodpovědný za dodržování pravidel tiscali.
Díky BTW se Tiscali změnilo v žumpu s minimální návštěvností.
Sbohem. Simča. Mám ráda americké komiksy a americkou hudbu. Svobodu. Pokud se chcete připojit k projektu novin ozvěte se - chci nevšední noviny které properou vše o čem se mlčí ( tajné projekty, konspirace nebo fakt? teror islámu v EU atd). Pamela@tiscali.cz. Bye. -
ženy makají na stavbách a vládnou soudruzi teroristi!
-
Co má Semelová společného s člověkem?
-
... píšeš to ty Simone nebo malá Simonka pod vedením svojí sestřenice :)))