-
Klintónová už vraždí svědky svýho korupčního jednání!
-
-
zlejBTWhomotrole, ty jsi tak blbej, že už tě ani nikdo nemínusuje *15*
-
Že by se tolik poučila u Putilína?
-
-
Copak mají ty dvě společného ?? A tolik humbuku kolem...no stejný jsou ze zadu na 100% a zepředu také na 100% obě mají v zadu ďupu a v předu kozy a vaginu..... *1* *1* *1* Je docela možný,že si jedna druhé závidí která má co větší a je docela možný,že budou obě lesby,ale to se tají -to státní tajemství !!!! *2* *15*
-
-
Dorazil král kolaborantů a ruských přizdisráčů sám velký Stalinrad, vítej na demokratickém chatu.
-
jsi čtverák zlejKulihrachuBTW *15*
-
-
Ale, že vocáď letěl co teplouš Semjon Gayínek???
Moje definitivní sbohem Tiscali. Mějte se jak chcete.
Od 1 zaří budu mít vlastní internetové noviny. Politika, záhady, novinky..
YEAH !!! -
Hanba mužům kterým vládne žena! Která si rozum propůjčuje od války-chtivých despotů, která na vlastní lid kašle a spolupracuje na zničení Evropy. Vím, že teď házím kamenem do hejna hus a že se jich tu mnoho ozve. Tak si zakejhejte, kdo nejste zdravého rozumu!
-
-
... za takovou zhowadilost ti nandá každej blb nakládačku, pitomečku :))
-
-
ale siláku. Už jsi dlouho nepohrozil koho si najdeš a zatočíš s ním.Tak přidej forek!
-
-
ČR vládnou muži a stojí to tu za howno.
Nezáleží na pohlaví ale na rozumu.
-
-
spolecneho maji to,ze jsou seredne,hloupe a naprosto neschopne a nezodpovedne ,dovedou narody do nestesti at Clinton,nebo ten babochlap co ma na starosti banky po DSK ,svazacka NDR Merklova a cely kabinet vcetne Gauk prezidenta made in Honecker. Nemecka TV ma neustale porady o Hitlerovi,diktatora chteji snad vzkrisit A jak rika dr.Hnizdil vladnou nam psychopati a jedeme v letadle bez pilota
-
I Vobamgutánova matka byla velká politička, nenechte se zmást vzhledem, tehdy jí bylo 20:
https://2.bp.blogspot.com/-TD7hq0YOPdM/V6bfvYGn1YI/AAAAAAAANro/nWCWNXCRlkUEveP39ctdyttgbCcP7GPLwCLcB/s1600/6.jpg
CHI !!! -
-
co ta trojka, ty můj ruskej medvěde ? *14*
-
-
když dělám politiku tak ne, víš to stejně prudíš *10*
-
-
promiň
-
-
ohol si nohy, za hoďku jsem doma a vyvětrej kriste pane
-
-
OK *14*
-
-
-
-
-
-
jdu náhodou kolem a Simča tu o5 smrdí od včerejška *11*
-
-
Je za to placený v rublech.
-
-
Ryan Lochte je americká trubka
-
-
co je tubka, mládě od tuby ? *8*
-
-
praveno *3*
-
-
-
A bude tady, ten kretéén Simon pořád. Napřed nás natěší, že už jde do prdelle a vidíte to sami. Toho teplýho blbce se jen tak nezbavíme, viď ty americká filcko..hi..hi
-
-
miluji když si takhle rozčílenej do ruda *14*
-
-
co ta trojka ? *13*
-
-
dneska už ne, mám jiné plány, vařím si polévku z vodky
-
nejsi na řadě *10*
-
-
*9*
-
-
-
-
-
Po dobře vykonané práci, zbavení se tý termo vši, teplouše Semjona Gayínka jdu spinkat!!!
WOW !!!
Ale mě to nedá, tak ještě jednou:
"Moje definitivní sbohem Tiscali. Mějte se jak chcete.
Od 1 zaří budu mít vlastní internetové noviny. Politika, záhady, novinky.."
P.S Ale radši nechám zapnutej skript, co kdyby se matkomrd Semjon vrátil, ať si až do rána bojuje s vzdušnými zámky!!!