-
Kdyby tady totiž byl teplouš Semjon Gayínek, tak by v každým "příspěvku" měl seznamy gay klubů v celý evropě!!!
CHI !!! -
tak už se nám tady svěř ty velký milovníku jak daleko jste se Simonkou? Dala už sáhnout? Nevadí že pocházíš z chlívku? Nevadí jí že zapácháš? Že máš matku parchanta?
-
"22. 8. 20:41 Německá kancléřka Angela Merkelová, francouzský prezident François Hollande a italský premiér Matteo Renzi se dnes sešli na italském ostrově Ventonete, aby hledali impulzy pro Evropskou unii. "
.
Co že to hledají? Pokémony?
Jaké impulzy? Co to zase žvaní. Nevědí kudy kam a už nevědí, jak to pojmenovat. Ještě by tam mohli hledat včerejší den. To je partička. Ještě s sebou měli vzít Junckera. Ten by tam dobře zapadl. -
-
Je zajímavé, že furer Merkelová se schází s pár státy a to i přes to, že by o věcech Evropských měli rozhodovat VŠICHNI Evropané!! Kdo ji dal právo rozhodovat za celou EU, za nás?!!!!!!!!Sobotka?
-
-
spolecna je neschopnost,hrabivost a ignorace vsech pravidel smer ,,zakaznik,,-volic !Multi kulti je dobre kdyz Italove zustanou v Italii a daji svetu kapucino,zmrzlinu ,to je obohaceni,cinane jejich kuchyni atd.Ale posadit Turka do Nemecka dela Problem zu od 60.let,kdy byla konjuktura a ,,dedove,, pracovali.Jejich vnuci ziji na socialce .Natoz analfabeti bez dokladu , viza a ockovani z Afriky v milionech prevalcuji Evropu,kde puvodni obyvatele ztrati svoji vlast ,ktera Jim tisice let patri. Takova politicka prace je vlastizrada,koryta drzi spinavymi penezy vyrobci zbrani a temito dotacemi vzdy vyhravaji volby.USA voli prezidenta a vyber neni zadny,katastrofa a ne demokracie Papez rika je valka o suroviny a penize
-
Znam jednoho buzíčka teploučkýho tady vedle v ulici žije jeden teplej, tuším, že v Jahodový 717!!!
JACHACHÁÁÁÁ !!! -
-
Najdi si vlastní nick makakův chviste. *11*
-
-
Ten teplej blbec Simon si opravdu myslí, že ho milujeme. On ten blbec je schizofrenik a je někde v ústavu, proto tady pořád smrdí. Vycházky má zakázaný, tak je pořád na Tiscali..hi..hi
-
-
simču snad nemiluješ ? lásku si slíbil mě *13*
-
-
sklapni ty filcko ze salaše, zlej troll je můj *10*
-
-
vyškrábu ti oči
-
-
neztrapńuj se pane povislý *11*
-
-
tak to jsi nemusel *13* není lehké aby mi to fungovalo když se koupeš jen před výročím VŘSR když už jsme u toho
-
-
-
-
-
přéééésně
-
-
Kam sám čert nemůže, tam nastrčí babu.
-
-
V tom případě je amrdol ďábel.
-
-
Teplej Semjon Gayínek napsal:
"Od 1 zaří budu mít vlastní internetové noviny. Politika, záhady, novinky.."
Jenže jak ho prasáka starýho známe, tak jediná záhada bude, v který řiti nechal ptáka!!!
Ale, že letěl, jak jsem ho vyhodil z Tiscali, že!!!
YEAH !!! -
Stále nemůžu uvěřit co prohlásil ten buzerantskej teplouš Semjon Gayínek:
"Moje definitivní sbohem Tiscali. Mějte se jak chcete.
Od 1 zaří budu mít vlastní internetové noviny. Politika, záhady, novinky.."
WOW !!! -
-
Najdi si vlastní nick kapitalistický smrade. *11*
Tiscali patří nám, homosexuálům z ruské ambasády chviste
-
-
Tak proto chce bejt teplouš Semjon Gayínek ženskou, chce bejt taky mocnej!!!
Jenže tenhle teplouš bude vždy jen homosexuální prasák, co jebe svou cikánskou matku, když zrovna nehulí fotra!!!
YEAH !!!