Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... kdo dovede počítat do tří, vidí, že hlasující impotent si nevrznul a má nafurt dovrzáno :)))
  • ... naprosto dokonalá reakce krys na tiscali, navrhuji si cenu míru za opečovávání póvlu :)))
  • ... naprosto jsem duševně ovládl tuto diskuzi, ale o to nemůže inteligent stát, čau, póvle :)))
  • ... jednoduše se na bezmozky přímo nereaguje, zvýším tím prodej krabicového vína :)))
  • ... jsem naprosto spokojen, s póvlu neznámou noblesou jsem to dnes ubožákům ukázal :)))
  • ... krásný je pocit neodpovídat na blití absolutních trosek, inteligent vždy mává póvlem :)))
  • ... neznám zde pro své pokaždé velké pobavení neskutečně ubohou bezmocnost ubožáků :)))
  • ... zatímco zde trosky popisují pořád dokola své obydlí, já se jinde bavím s krasavicemi :)))
  • Jo? V chlívu mezi prasatama se zparchantělou matkou?
  • holota žebrácká navíc páchnoucí a trapná jsi tady přeci TY.
  • tak už se nám tady svěř ty velký milovníku jak daleko jste se Simonkou? Dala už sáhnout? Nevadí že pocházíš z chlívku? Nevadí jí že zapácháš? Že máš matku parchanta?
  • K návalu do EU

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/15859-do-evropy-se-hrne-svoloc-proti-besnicim-bezencum-rvoucim-allahu-akbar-muze-byt-pouzita-i-ostra-strelba-lide-merkelovou-a-junckera-zlyncuji-usa-vyloucit-z-nato-analytik-promlouva.aspx
  • ... některé ignoruji i vícekrát, zepředu i zezadu :)))
  • ... moc jsem zdokonalil svou ignoranci bezmocného tupého primitiva, je to báječný pocit :)))
  • ... ale já nepsal, že mají na to, aby něco ti ubožáci dělali, hlupáku, já si žiji výborně :)))
  • Tak proto chce bejt teplouš Semjon Gayínek ženskou, chce bejt taky mocnej!!!
    Jenže tenhle teplouš bude vždy jen homosexuální prasák, co jebe svou cikánskou matku, když zrovna nehulí fotra!!!

YEAH !!!
  • spolecneho maji to,ze jsou seredne,hloupe a naprosto neschopne a nezodpovedne ,dovedou narody do nestesti at Clinton,nebo ten babochlap co ma na starosti banky po DSK ,svazacka NDR Merklova a cely kabinet vcetne Gauk prezidenta made in Honecker. Nemecka TV ma neustale porady o Hitlerovi,diktatora chteji snad vzkrisit A jak rika dr.Hnizdil vladnou nam psychopati a jedeme v letadle bez pilota
  • ... hlupáka jako tebe sotva, žebráku :)))
  • Mají hodně společného,jsou to krávy a podojej všechno a všechny.
  • V tom případě je amrdol ďábel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit