-
Škoda že Tiscali nezřídí svoji pomočku "Žumpatiscali", kde byste se mohli realizovat vy, kteří zásadně nemáte nic k tématu a jen plevelíte. Ale chápu, že to tak asi Tiscali chce. Z jakého důvodu tak činí ovšem nechápu.
-
-
aby Tiscali vyhnalo tu teplou filcku sajmona
-
-
Ruský teplouš Semjon BTW tu začal teploušovat aby vyhnal Simonu která mu oponovala
a nyní mu to jen někteří zdejší vtipálkové vracejí.
BTW jámu kopal a sám do ní nyní žuchnul. *1*
Fráze vyhnat z debaty se může zrodit jen v hlavě nemocného komunisty BTW.
Tady si může napsat každý/á. Až si tiscála koupíš tak si vyháněj. dřív ne ty ruský netáhlo. -
-
... Simon Bukvice je tady v tvé podobě vymrdanče. Simon, teplej blbec se pořád vnucuje, viď ty teplej blbče :)))
-
-
Já mám z tebe jenom legraci ruský netáhlo.
Simona tě kopla do řitě a odešla. Tvojí zálibu v bukvicích netahej na tiscál ty ouchyle. *5* -
-
simčo zase si nefandi
-
-
-
-
-
-
Gay bar Ikarus najdete v centru Ostravy na Nádražní ulici v blízkosti Stodolní ulice.
Mohu ho všem vřele doporučit. My homosexuálové z ruské ambasády jsme s ním plně spokojeni. Za ssebe říkám hell yeah. *14* -
-
Miloš Zeman je dobrý homosexuální partner ale mohl by se častěji koupat.
Je to hrozný kouřit ho když je upocenej a zasmrádlej. *11* -
-
Hlavně by mohl trochu zhubnout.
To jeho panděro mě pořád třískalo do hlavy když jsem mu ho kouřil. *13*
-
-
-
A já také, už té demokracie bylo dost proto: "Moje definitivní sbohem Tiscali. Mějte se jak chcete. Od 1 zaří budu mít vlastní internetové noviny. Politika, záhady, novinky.."
-
-
zlejBTWhomouši ty jsi komik ? tvá frustrace už pravděpodobně dosahuje vrcholu, prostě simča si tebou vytírá zadek *15*
-
-
Zde je seznam Gay podniků v ČR které my zaměstnanci ruské ambasády rádi navštěvujeme.
Golden Age je gay bar, cocktail bar a music club na Stodolní ulici v centru Ostravy
Mohu všem vřele doporučit. Místo robertků mají originální pendreky KGB. Ještě z nich kape krev. *14*
Taneční klub ve dvoře na Poděbradově ulici za restaurací Ojero nabízí příjemné Gay posezení a tanec. -
-
Díky za info. *14* *14*
Já vás hledal v Pardubických gay barech a vy ruští čtveráci se vykuřujete v Ostravě,. *14* -
-
Rubl zgebnul a tak si přivyděláváme jako pouliční mužské šlápoty.
Ale Putin je pěkný darebák. Bere nám devadesát procent výdělku.
My máme natrhnuté zadnice a on zisk. Kapitalista hnusnej. Fuj. *7*
-
-
-
Homosexuální agent StB Semjon BTW stále nechápe že je tu demokracie
a po tom kdy a kdo byl na veřejné debatě je mu úplné ale úplné howno.
Pokud se ten komunistický totalitní čůůrák nezklidní tak bude zklidněn kopancem do hlavy- -
Club MAX, nově otevřený gayklub v centru Prahy. V současné době největší gay klub v České republice. Dva bary s příznivými cenami drinků, široká škála alkoholických i nealkoholických koktelů a nápojů. Příjemné posezení, dobrá atmosféra vás přesvědčí, abyste se do klubu rádi vraceli. V Clubu MAX je možné se připojit na wifi heslo termaxtermax.
Mohu vřele doporučit. My zaměstnanci ruské ambasády tam každé úterý pořádáme pěkné čuňačiny. Pokud milujete pendrek v zadnici tak dostavte. *14* -
-
Putin dělá mámu ale bolí ho to a naříká. *11*
Proč si stěžuje? Je z nás nejmenší a pindíka má ve velikosti žížaly. Tak dělá mámu.
-
-
Termix 2003
Oblíbená gay diskotéka přímo v centru gay čtvrti. Dlouhý bar a na jeho konci najdete menší taneční parket. Po pár schůdcích se dostanete do klidové zóny s křesly, odkud můžete pozorovat tancující shora přes sklo. Termix je velice oblíben mezi čechy i cizinci a vždy zde bývá plno, zejména pak ve středu, kdy je hezký český den (do cca. 2 hodin se hraje pouze česky)
BTW zase příští úterý ve 23:00: Moc dobře kouříš ty ruský čtveráku *14* -
-
V lezení do ruské zadnice jsem přeborník. *3*
-
-
V kouření ptáčků taky. *5*
-
-
Bohužel náš vůdce Putin má hodně malého ptáčka. Skoro se nedá uchopit zubama. *13*
-
-
-
-
Termix 2003
Oblíbená gay diskotéka přímo v centru gay čtvrti. Dlouhý bar a na jeho konci najdete menší taneční parket. Po pár schůdcích se dostanete do klidové zóny s křesly, odkud můžete pozorovat tancující shora přes sklo. Termix je velice oblíben mezi čechy i cizinci a vždy zde bývá plno, zejména pak ve středu, kdy je hezký český den (do cca. 2 hodin se hraje pouze česky)
Hell yeah. My příslušníci KGB tenhle pajzl milujeme. Vrážíme si vzájemně pendreky do zadnic a stříkáme po sobě šlehačkou. *14* -
Střelec
Legendární gay pub nyní na nové adrese a v daleko lepším provedení! Osazenstvo tvoří opravdový chlapi, pro které je pořádně pivo s pěnou na prvním místě. V clubu probíhají pravidelně travesti show a ceny za nápoje jsou zde velice rozumné.
Tak to je bomba. Hell yeah. Tam my zaměstnanci ruské ambasády po náročné vodkové šichtě rajtujeme. *14* -
Heaven bar & Heaven shop & Heaven cinema 1997
Club Heaven je od roku 1997 stálicí na pražském gay-nebi. V jeho prostarách naleznete útulný videobar, nejlevnější sex-shop (i e-shop) v Praze, největší gay videopůjčovnu v ČR (přes 4000 titulů!), kino s velkoplošnou projekcí, které je propojeno s darkroomy a kabinkami s gloryhol a s vlastními LCD monitory. Součástí komplexu je i místnost s houpačkou. V klubu se pořádají pravidelné akce a denně nabízí drinky za akční ceny
Za nás zaměstnance ruské ambasády v Praze mohu tento Gay podnik vřele doporučit. Nabízejí tam robertky ve tvaru Putina a Zemana. *14* -
-
Hlavně ať Miloš Zeman příště nedělá striptýz.
To jeho skákající panděro mě vždycky vezme chuť na sex. *7* -
-
Mě spíš vadí ty jeho pokaděný rudý trencle.
Na jeho alkoholovej parfém už jsem si zvyknul když ho kouřím. *3*
-
-