Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tím,že současná vládní politická banda omezuje možnost kritizovat vládní lumpy v mediích, si připravuje cestu k tomu ,aby brzo jejich politické rody skončily tak ,jako kdysi carská rodina v Rusku.
  • Proč jsou zablokované diskuze na tuzemských zprávách? Odkud asi vítr fouká ???? Že by cenzura?
  • Můžete si být jist, že Langer má zatím vše pevně v rukou, obecně platí, že kdo má pod palcem kasu, ten vládne! Dále si můžete být jist, že o těch praktikách a vlastní akci u Michálka věděl Nečas, Drobil a jiní vrchní predátoři. Jinak by nepřekrucovali fakta, nelhali, nešpinili druhé a spíše by se drželi logiky věci a možná se styděli. Za to, že mají máslo na hlavě!
  • Já si taky myslím, že tím nejhorším způsobem selhal právě R.John, neboť jakmile se dověděl od toho práskače M.,že se mu tam něco nelíbí, ihned měl informovat Nečase a ten by uvědomil Íčka, že mají v revíru škodnou. Ten by mohl dávno něco s problémem udělat, při nejhorším dle scénáře Mrázek. Takto je vše složitější a ten blbý Kroupa už vše vykecal a Nečas už kecá z nedostatku invence taky blbosti. Nejhorší na všem je to, že takto John pokazil mnoha lidem vánoční pohodu a pocit bezpečí!
  • Je zajímavé,že k ožehavým tématům současnosti,není možno vkládat příspěvky.To ukazuje,jaký nám nyní vládne politický dobytek.
  • řekl jsem to už několikrát: politici VŠECH STRAN, vyližte si PRDEL!!
  • Proč vůbec Tiscali a Parlamentní listy otiskují názory takového zkrachovalce a morální břečky jako je Langer. Myslím, že je tu tisíce jiných, kteří mají co říci.
  • Není to jen nahoře. Začíná to dole. A nejhorší je, že je to všude kolem nás. Doktoři chtějí přidat, ale obálky berou stále. Za všechno se dnes platí, a bohužel i za to kdy by jsme neměli. Všechno je v nás. V nás lidech.
  • Obávam se, že se nedočkáme. Dokud nebudou jasná pravidla na financování politickýcu stran budou ti co se dostanou k moci hrabat pro sebe. Krásny příklad pan MUDr. Barták alias "Čistič" rozpočtu ministrstva obrany a ODS umí být vděčná.
  • Stanovisko pana Langera mne nepřekvapilo.Vypadá to,že vlastní korupční jednání mu nevadí. Vadí mu, že pan John neběžel za panem Nečasem a neřekl mu "Bacha Michálek nahrává". Tak mne napadlo, není pan Knetig řízen panem Langerem? Z nahrávek vyplývá, že někdo mu zadával úkoly, které musel plnit.
  • S tím lze souhlasit, to byl v podstatě úplně hloupý vůl. Nicméně nedělejte si iluzi, že v jiných stranách je tomu jinak. V těch které známe je situace stejná a proto se všichni drží v šachu. U VV zatím nevíme a tak já osobně zkouším být optimista že se něco podaří.
  • Co je ZLODĚJ LANGER za odborníka???? Je to GAUNER!!!!! a *12* *12* *12* *12*
  • Pane Jaroslave bohužel nemáte pravdu.Kdyby jste poslouchal páteční hyde park, jak tam mluvil mladý (cc 26) let zástupce mladých ODS, tak by jste to nenapsal. Přesně říkal to, co náš všeználek. Doslova: měl špatné podřízené a je nutné aby to šetřila policie. Bohužel zločinecká parta modrých ptáků tvrdě vychovává své nástupce. Tento mladý Odeesák už je v dozorčí radě!!!!
  • Ach jo. Kdo se v tom má vyznat.Soudruh čistý je špinavý,na korupci použijí korupční bombu a místo šlehačky do sebe mydlí bahnem.Je to divná groteska.
  • Teď jde o to, že mladou generaci vychovává tato naše gaunerská. Automaticky to vůbec nemusí dobře dopadnout. Pokud zůstane priritou společnosti hon za penězi a výsměch morálním hodnotám, máme se na co těšit.
  • Jasně, bejvalej vnitrák se nezapře. Hlavně všechno upéci tajně. Jenže pokud opravdu chce John něco změnit, nesmí se z něho stát součást prohnilého samoudržovacího systému. Docílit to nemůže zevnitř, potřebuje k tomu media a tedy občany. Kapři si rybník nevypustí. Jakýkoli amatér jako ministr vnitra je pro rozkrytí kriminálního fungování státu lepší než další zkorumpovaná krysa.
  • Ukazuje se,až se mladá generace dostane k moci,tak při likvidaci tohoto politického svinčíku se bez kvalitních mučíren neobejde.Je to nahoře horší než dobytek.Tak rozhodně hůře než s dobytkem ,je třeba,stou vrcholovou politickou pakáží, jednat.
  • Je to strašný ,jaký gaunery máme teď a nejen teď ve vedení státu.Co tomu říkáte pane Havle ? To jste chtěli ?Takhle ožebračovat lidi dole? To ten váš tehdy utajovaný "kapitalismus "???????????????
  • nechte Langra na pokoji,je tisíckrát rovnější něž "xindl "jakoby invest.-vyšetřovatel John,který o vyšetřování ví velký hovno a o důkazech jakbysmet,jinak by nedělal takové školácké chyby.Chová se jako debil.Čtyřicet let jsem sloužil u vnitra a děkuji pánu bohu,že jsem pryč,za celou službu jsem nepotkal větší amatéry na takových to postech.Jinak to nemohlo dopadnout,když si nerozhodní voliči zvolili to co si zvolili.ON ministr vyšetřuje - vachmajstr Flanderka z Putimi -hadr.Jenom místo čerta se chlastá vínko.
  • Zase další důkaz,že ODS od samého začátku až do dnešních dnů krade,loupí,lže a podvádí.Je jedno,jestli Klaus,nebo Topolánek nebo Nečas.Strčíš je do jednoho pytle a vždy vytáhneš stejného.Od zašantročených bilionů z kuponovek až po korupční skandály na stovkách radnic . *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit