Přejít na výpis diskuzí
ČSSD hnije zevnitř a vedení strany s tím nic nesvede
21.1.2017 | Jaroslav Bican
152 příspěvků
-
Už drží hubu, už jsme mu ji zavřeli, dobytkovi. To víš, na na nás nemáš, ty inteligente s IQ6
-
-
... nejprimitivnější lidský odpad nikdy nic nezmůže, dělám si se srááčem, co si zamanu :)))
-
-
TY? Inkasuješ nadávky a kopance. Každodenní pohoda prasete, co? To si fakt zamaneš.
-
-
... jsi neškodný kus hov*a, který nemá na nic, je super, jak primitivní může někdo být, blbe :)))
... se neposer, ty ubohý "na na", budu ti tak nyní říkat, ty zdegenerovaná bezmocná sračko -
-
Ty dobytku jeden, ty se ještě opovažuješ chodit mezi nás, slušné diskutery. Koukej odsud mazat, ty pitomče s IQ6
-
-
Májo teda to přehnala hodnocení Pyjce z pitomečků. Einstein ho ocenil na IQ 0,000314.
-
... cha cha, že sem lezeš, duševně nemocný moulo, je známo, dnes to je ale estráda :)))
-
-
-
-
už jsi dlouho nikoho nevyzval ke kontaktu čuníku. Už tady stojí fronta. Prasečí hrdino.
-
-
... primitivní BLIJEC primitivně překrucuje, že jenom jemu jsem nabídl rozmlácení obličeje :)))
-
-
Která cenzorská sfině mi smazala příspěvek? *16*
-
-
... buď rád, že se někdo zabývá d*mentem jako ty :)))
-
-
Jo? Prase z chlívku tady jako rozdává karty? Od kdy ty vyvrhel otloukánek a čichač kalhotek od Simonky si tady bere slovo?
-
-
-
Teplouš Semjon Gayínek je už zase vzteky v hajzlu!!!
CHICHICHI !!! -
Námi všemi milovaný Pan Prezident Milošek Zeman, je pozván do USA, jako jeden z prvních světových státníků, jsme na něj všichni hrdí!
-
-
No já na opilce Zemana hrdý nejsem, musí si dávat bacha v WH, aby ho Trup nekopl do konečníku, až tam začne hulit a chlastat.
-
-
Študentíku, běž vystřízlivět. Přestaň brát drogy z Práglkavclu. Bude ti lépe abudeš se cítit svobodněji než havloida lihového chrchlu. Je vidět, že kopeš za vlastizrádnou czesky kultura v čele s prvním herr Hermannem.
-
sajmon, ne Trup, ale Noha, blbe!
-
-
-
No a?
-
Tady je zase zapitomečkováno... pryč odtud.
-
-
... je zde bezmocných ubohých sráčů dost, vidláku :)))
-
-
Ovšem beznadějně prvním jsi samozřejmě ty, zdejší prasič stránek.
-
-
-
ČSSD hnije od te doby co zvolili Sobotku předsedou strany a začali schválovat nesmyslné zákony.Tuto stranu jsem volil,ale nyní k ní citím nesnesitelný odpor.
-
-
To je ke škodě ideí ČSSD "svatá" pravda.
-
-
http://www.reflex.cz/clanek/komentare/77204/pelikan-jako-inkvizitor-a-kadrovak-aneb-kdo-ohrozuje-pravni-stat.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
-
tak jsi se tady špíno udělal.Prase drželo službu? A zatím ti někdo obskákal matku a vyčichal kalhotky od Simonky. Jsi tuplovaný paroháč!