Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... nuda, je to zde samý nevzdělaný zakomplexovaný bezbranný mrzák, jdu se bavit, s*áči :))
  • https://www.novinky.cz/cestovani/426894-kontroverzni-eroticka-plavba-se-bude-konat-i-letos-obleceni-neni-treba.html
  • ... já mám rád z kuundy smrad :)))
    • ...já mám rád z kuundy vůni... *1*
  • ... někdo je tak primitivní, že se domnívá, že mě odradí z něj dělat trosku hlasy primitiva :)))
  • ... nejprimitivnější hlasující trotlík je všemi opuštěn, tak mu nezbývá než zde denně smrdět :)))
    ... to já letím za zábavou, čekají na mě radovánky, čau, hloupý odkopnutý šmejde na na :)))
    • Jdi si ho v y h o n i t ty č u r á k u a už sem nelez.
      • ... máš smůlu, něco tak bezmocného a primitivního si budu užívat, kdy si zamanu, kriple :)))
        • cha cha prase si užívá? Ale kdeže ty jsi jen na chrochtání a žhraní. Nemachruj!
    • cha cha hi hi prase má radovánky? U žlabu bude pařba! Budou nalévat pomeje. Přijdou prasnice od vedle.
  • Koukám,že jsme Simonovi zavřeli tu jeho držku. To chce hned od začátku " Simone drž tlamajznu než tě přes ní čmajznu " a je tu klid a pokoj. Teď už si ten dobytek dá pokoj, my mu ukážeme, zač je toho loket..hi..hi.. *2* *2* *2*
  • Je třeba svolat mimořádný sjezd ČSSD, pozvat ožralého z Hradu, navařit ovaru a prejtu, nakoupit chlast a nechat Ovara povykládat historku, jak to bylo s jeho šavlí na klenotech. Všichni by se smáli, nálada by se uvolnila a hladce by se zvolilo nové vedení.
    • Pán wachmeister, jestli ty máš něco společného s tou přezdívkou a myšlenkou sociální demokracie? Jedině snad s tím holohlavcem brejlatým a to bezzásadovost, pokřivený chrakter a germanofanatika zaplaceného herr Kchárlem či Hermannem a nebo tím havloidem prochlastaným.
    • Ožralého Zemana, bych tam nezval, je to starý, nemocný muž, ještě ho tam yebne a do Bílého domu už se nikdy nedostane, což by stejně nepřežil.
      • Blbec Simon má zkušenosti se zrzavým Veškrnou, viď ty trumpeto..hi..hi
        • Nenadávej do trumpet Trumpovi, ty ruská hnido!
          • nicku z tebe chytrýho neudělá, víme sajmon
          • Jana z Brna pardon z balkánu nám přišla rozdávat rozum který sama nemá
      • tady musíš být hodně oblíben tupče.
    • a toto je jako směšné nebo zábavné? Takový jakože socanský uliční humor?
  • ... omlouvám se primitivovi, že jsem zneužil jeho pokročilé demence, už na něj budu kálet :)))
    • ty kálíš pod sebe, pod žlab, na matku, na všechna prasátka u vás ve chlívku.Jsi takový brutální srááč který nic jiného neumí. Moc krásný život, co?
      • ... já vím, jsi zoufalý d*ment na pokraji sebevraždy, užij si ji hezky, primitivní sračko :)))
  • ... póvl hlasuje a hlasuje, ale inteligence se ne a ne dostavit, miluji pohrávání si s d*menty :)))
    • kopance do tvojí prasečí hlavy - to je pohrávání? To se ti vepříku vyvedlo. A zas přidej nějaké vepřové moudro.
  • Administrátore,souhlasíš jen s duelem bijece a Bijce?To považuješ za své poslání.Bůh s tebou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit