Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... bezmocný primitivní póvl jede na plné obrátky, přesně o tyto projevy tuposti mi vždy jde :)))
    • Koukej odsud mazat, ty dobytku.
      • ... blb mi nebude poroučet, ty primitivní sračko, jenom blbec se přihlásí, že je póvlem :)))
        • Ty si myslíš, ty dobytku, když si si nechal vybělit řitní otvor, že se tady budeš na nás naparovat, ty sračko májová.
          • ... slaboučké, není důvod povídat si s nejposlednějším lidským odpadem, vidláku :)))
            • ... já si povídám rád sám se sebou :)))
  • ... rád bych zde našel soupeře, ale tu šmudlu, co furt brblá, zvládne poslední mongoloid :)))
    • se opičíš chlíve! Do šmudly navíc smrdícího se ti posmívám jen já!
  • ... stokrát jsem varoval největšího hlupáka na netu, že není inteligentem jako já, má pech :)))
    • jééé tak se nám zjevil prasečí akademik! Takový člen Prasečí akademie věd. Tak už tiše sedíme a nasloucháme.
  • ... nejdementnější d*ment si primitivně představuje, že řeším jeho tupé hlasování blbečka :)))
  • ... zkrátím to: můj intelekt mi neumožňuje se dál zabývat bezbranným nemocným blbem :)))
    • cha cha ho ho pchacha ..... tak to je vyvedený foor týdne! Prase s intelektem. Ty vyhlášený zdejší simulátor blbosti, páchnoucí špinavec a tady machruješ s intelektem?
      • ... naposledy: jsi úplně v hajzlu, jakou hračkou jsi vždy pro mě byl, nyní na tebe ale s*ru :)))
  • ... není sebemenší důvod reagovat na stupňující se projevy hlupáka bez slovní zásoby :)))
    • ty prase budeš vždy reagovat. Prostě si to přeju. A prase poslechne!Tak šup šup čuníku!
  • Trump, Putin, Zeman

nejsilnější tandem v Evropě

YEAH !!!
    • USA, USA , USA......smrt pražské kavárně
      • přéééééésně. vivat Novočesko

YEAH !!
  • ... zdegenerovaná sr*čka dole si neskutečně primitivně myslí, že čtu její jedinou větu :)))
    • Vyhlášeným primitivem jsi tady dlouhodobě jen ty. Nikdo ti to nevezme. Nic se neboj.
  • ... BIJEC pitomečka je má droga, nikdy ze sebe nikdo díky mě nedělal větší špínu, než je :)))
    • Jo. Tak to je opravdu akademická myšlenka z pod prasečího rypáku. A zas napiš - třeba jak jsi prase s noblesou.
  • ... já si přečtu každičký názor a pokusím se naň odpovědět pěti slovy :)))
    • ... jsi tupost sama, hezky mě zde zastupuj, ke zdejšímu póvlu se hodíš náramně, čau, blbe :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit