Přejít na výpis diskuzí
ČSSD hnije zevnitř a vedení strany s tím nic nesvede
21.1.2017 | Jaroslav Bican
152 příspěvků
-
... bezmocný primitivní póvl jede na plné obrátky, přesně o tyto projevy tuposti mi vždy jde :)))
-
-
Koukej odsud mazat, ty dobytku.
-
-
... blb mi nebude poroučet, ty primitivní sračko, jenom blbec se přihlásí, že je póvlem :)))
-
-
Ty si myslíš, ty dobytku, když si si nechal vybělit řitní otvor, že se tady budeš na nás naparovat, ty sračko májová.
-
-
... slaboučké, není důvod povídat si s nejposlednějším lidským odpadem, vidláku :)))
-
-
... já si povídám rád sám se sebou :)))
-
-
-
-
-
-
... rád bych zde našel soupeře, ale tu šmudlu, co furt brblá, zvládne poslední mongoloid :)))
-
-
se opičíš chlíve! Do šmudly navíc smrdícího se ti posmívám jen já!
-
-
... stokrát jsem varoval největšího hlupáka na netu, že není inteligentem jako já, má pech :)))
-
-
jééé tak se nám zjevil prasečí akademik! Takový člen Prasečí akademie věd. Tak už tiše sedíme a nasloucháme.
-
-
... nejdementnější d*ment si primitivně představuje, že řeším jeho tupé hlasování blbečka :)))
-
... zkrátím to: můj intelekt mi neumožňuje se dál zabývat bezbranným nemocným blbem :)))
-
-
cha cha ho ho pchacha ..... tak to je vyvedený foor týdne! Prase s intelektem. Ty vyhlášený zdejší simulátor blbosti, páchnoucí špinavec a tady machruješ s intelektem?
-
-
... naposledy: jsi úplně v hajzlu, jakou hračkou jsi vždy pro mě byl, nyní na tebe ale s*ru :)))
-
-
-
... není sebemenší důvod reagovat na stupňující se projevy hlupáka bez slovní zásoby :)))
-
-
ty prase budeš vždy reagovat. Prostě si to přeju. A prase poslechne!Tak šup šup čuníku!
-
-
Trump, Putin, Zeman
nejsilnější tandem v Evropě
YEAH !!! -
-
USA, USA , USA......smrt pražské kavárně
-
-
přéééééésně. vivat Novočesko
YEAH !!
-
-
-
... zdegenerovaná sr*čka dole si neskutečně primitivně myslí, že čtu její jedinou větu :)))
-
-
Vyhlášeným primitivem jsi tady dlouhodobě jen ty. Nikdo ti to nevezme. Nic se neboj.
-
-
... BIJEC pitomečka je má droga, nikdy ze sebe nikdo díky mě nedělal větší špínu, než je :)))
-
-
Jo. Tak to je opravdu akademická myšlenka z pod prasečího rypáku. A zas napiš - třeba jak jsi prase s noblesou.
-
-
... já si přečtu každičký názor a pokusím se naň odpovědět pěti slovy :)))
-
-
... jsi tupost sama, hezky mě zde zastupuj, ke zdejšímu póvlu se hodíš náramně, čau, blbe :)))
-