Přejít na výpis diskuzí
ČSSD hnije zevnitř a vedení strany s tím nic nesvede
21.1.2017 | Jaroslav Bican
152 příspěvků
-
co je čSSd?
-
-
... jsi zde správně, primitive, prober to s vidlákem, který zde blije coby hloupoučký BIJEC :)))
-
-
... vůbec bych se nedivil, kdybys byl jím, u takových d*mentů by to nebylo nic divného :)))
-
-
-
... hlasuj, hlasuj, na na, tvá d*mence se překrásně vymyká všem známým případům :)))
-
-
no tak toto je velká myšlenka z pod rypáku! Smrdí až sem.A ta vybraná slova! Prase inteligent.
-
-
.. "z pod" píše pouze dementní primitiv, kterého jsi ty zářnou ukázkou, ubohý kriplíku :)))
-
-
áááá prase je dnes pedagogem. Prasečí profesor ČJ.
-
-
-
-
... demence, jak hlasuje chudák, je neskutečně krásná, nic primitivnějšího jsem nezažil :)))
-
... prase, které marně hledá srovnatelnou trosku, se bude muset smířit s mou ignorancí :)))
-
... BIJEC je dokonalý primitiv, budu moc rád vzpomínat na jeho bezkonkurenční tupost :)))
-
... tak to nemá chybu, nejprimitivnější mrzák na netu che, aby ne jenom on žral ze žlabu :)))
-
-
Nikdo ti nebere první místo! Neboj absolutním primitivem jsi tady TY prase od žlabu!
-
-
... nemohu, nechci a nebudu nahrazovat absenci ústavní léčby největšího blba na netu :)))
-
... tak kdy a kde, zbabělče?
... jsem pro tvou eutanazii :)) -
-
... zase nic, blb nikdy nedá víc, než omílání svých pár trapných výblitků, polib mi, kriple :)))
-
-
Až ten MAN řekne ve WH Trummpovi svou "dokonalou" angličtinou "mistr prezident, ver hevjú dz aštraj? End dz glás of viski?", tak Trump zrudne zlostí a vyžene ho z oválné pracovny na ulici. *2*
-
... neřeším nikdy hlasování, kterým se nejprimitivnější tupý póvl hlásí ke své d*menci :)))
-
-
Ale řešíš drbane. Hltáš tady cokoliv. Jsi odkázaný na zdejší kopání do tebe. A nic s tím nenaděláš!
-