Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co tak "operace kolena" ?? Tak se dá ná pár týdnů schovat *2* *2* !
  • Odejít by mělo celé vedení ČSSD, tj. 33 členů grémia, včetně Sobotky a Haška. ČSSD de facto prohrála! Pyrhovo vítězství je natolik úděsné, že je třeba totálně vyměnit celé vedení ČSSD!!!
  • Kudy chodil, tudy lhal - Michal Hašek - krajů král.
  • Bolševici se tady mohou pos.at vzteky, že jim nevyšel rudý puč, který zákeřně připravoval Šašek Hašek se svou bandou v režii hradního ožraly. Soudruzi už se těšili na zopakování rudého února 1948 a ono se jim to pěkne zvrtlo. Hradní ožrala se nalil hruškovicí ze vzteku, že se mu nepodařilo vytvořit pátou kolonu KSČSSD-SPOZ. A přebral hruškovice tolik. že sebou praštil na zem a rozbil si h.bu tak, že skončil na vozejku. Boží mlýny...
  • Sobotka je pucflek Bakaly a dlužník Kalouska jinak to dopadnout ani nemohlo,lidé věří propagandě a Bakalo-Babišovým médiím velice smutné.Za vším je Kalousek,Kubice a Bakala s Babišem,jeho ANO s lidmi kterými se obklopil mohl volit jen hlupák.Zeman vám dal poslední šanci a vy zase šlápnete do stejného houna jako vždycky proč?
    • Šašek Hašek je naopak pucflek hraního ožraly, který jako Jidáš za třicet stříbrných (slib premiérského koryta) zradil svou "rodnou stranu". Za vším je Lukoilovič Zeman, který se snaží ukojit svou chorobnou touhu po moci a za peníze Lukoilu se snaží znkovu zavléct naši zem pod nadvládu Kremlu.
    • Ale Hášo. No tak!
  • Kdo reaguje na Nota CSSD, Prdícího korektora, Tečku a podobné zblblé pravicové fanatiky, dostává se na jejich úroveň!!!
  • Nezapomeňte ČSSDáci - kdo jednou zradil, zradí podruhé s ještě lehčím srdcem. Takových jsou plné dějiny. Je to škoda Hašek se mi zdál lepší pro vedení než Sobotka. Když už se to stalo, tak se jich zbavit pořádně - nemyslím připravit o život, ale odstavit od všeho.
    • ale on taky je... v podstatě zradil Sobotka to jeho -: ČSSD jsme HÁÁ... MLUVÍ ZA HODNĚ ... a to jeho přitulení se ,?? PROČ ASI?? ...nebo byl Dienstbierem k pravdoláskovcům, a dalším... v podstatě k oppozici která celá léta byla proti ČSSD.. myslím, že zradil a kdoví jak dlouho zrazpoval SOBOTKA. NEPODLÉHEJME MEDIÁLNÍ MASÁŽI....
    • No je otázka kdo zradil, co se dělo na schůzi víme jen z prabdoláskových a Babišovo-Bakalovým mééédií. Těch ke kterým se bohužel Sobotka uchýlil, což by opravbdový socan neudělal... Tak se páím kdo vlastně zradil
  • Odejít z ČSSD by měli všichni, kteří z ní dělají pravicovou stranu s levicovou rétorikou, ale s proklerikální reálnou pravicovou politikou, což veřejně deklarují Bohumínským usnesením; takže se pro levicové voliče stává volitelnou obtížně - až nevolitelnou, zatímco pravicoví voliči mají širokou paletu pravicových stran které se nevydávají za levici.

    Sobotkovci díky jeho PŘEDVOLEBNÍMU prohlášení, že ideálním koaličním partnerem ČSSD je KDU ČSL, tedy ultrapravicová strana katolických extrémistů, utrpěli ztrátu podpory z cca 30% na 20% hlasů.

    Haškovci naopak vypadají jako sociální demokraté, zatímco Sobotka s Dientsbierem se staví do role pro podporovatele pravicového NWO (nového světového řádu) a proto musí být světovládou zlikvidováni prostřednictvím kampaně pro užitečné joudy... kteří ve svatém nadšení, mávajíce fanglemi spravedlnosti a pravdy, nadělají do vlastního hnízda a zase za to zaplatí. *13*
    • Doporučuji ujasnti si co je pravicové a levicové zaměření. Hitlerova NSDAP byla taky levicová strana, socialistická a dělnická. Haškova klika jsou typičtí levičáci: proradní, zákeřní a křiví. Jde ji uchopení moci a zotročení této země. Ti by jistě neváhali zrušit bohumínské usnesení a spojit se zločineckou fašistickou KSČ(m). Pak by pro slušné a soudné lidi byla zcela nevolitelná. Pokud bychom zase nemuseli volit "rodnou stranu" 99,99%.

      KDUČSL vyznává křesťanské hodnoty, které levicoví komunisté zničili a způsobili tak současnou degeneraci velké části obyvatel této země.
      • Pišto, ty jsi fakt pitomec vesmíru. Ujasnit by sis měl ty, co píšeš, ale tvoje kecy připomínají tvoje vzdychání při obcování s tou tvou kozou....
        • Soudruhu Pišto, nehodlám se s tebou přít o tom kdo z nás dvou je p.tomec vesmíru.

          Jen si dovolím připomenout v této souvislosti velikána naší země Jana Wericha. Ten byl nařčen z vyjádření se, že president Novotý je vůůl. J. Werich se bráníl tím, že netrvá na konfrontaci s hlavou státu, aby se ukázalo kdo je větší vůůl.
          *1* *1* *1*
    • Nojo. A Hašek a spol by měli vytvořit u socanů onu levicovou platformu. A ono úplně postačí, když budou tvrdě dodržovat ony předvolební proklamace CSSD.
      • akorát že ty proklamace pronášel jediný muž kampaně ČSSD jsme JÁÁÁ... Sobotkla
  • Nevim, kdo může socany volit když ví, jaké jsou to prodejný děvčata (ku, svi atd.)
    • Hele kámo, starej se radši vo svý k u r v y v TOP (máš jich tam hodně), a nestrkej rypák do cizího bordelu!
      • Ty se zase strarej o ty svoje K U R V Y z E55 a KSC(m) *12* *12* *12* *12* *12*
        • A ty se tady nevykecávej a mazej na tu E55 vydělávat! Už se tam po tobě ptal jeden prasák z Německa.
  • Hašek dostal však více preferenčních hlasů jak Sobotka, takže musí zůstat, jinak by se jednalo o podvod na voličích této strany a ČSSD by bez důvěry jejich voličů nemohla vládnout a určitě by se rozštěpila na dvě části. Sobotka právě teď dělá kroky, které povedou k rozštěpení strany a ke ztrátě důvěry u voličů. *16*
    • Pochybuji,ze by Hasek dostal po te lzi v tv naky preferencni hlas.
      Laskave si tato Zemanova zruda musi uvedomit,ze jej plati obycejni lide!Jestli mini podporovat lhare,vlastizradce,vrahy a zlodeje-tak prosim.Pote vrele doporucuji Moravakum samostnatnost.
      Uz je mi z tech oteklejch moravskejch hub na BLITI!
      • To je fuk, ty troubo. ale ČSSD si vytvořila v v parlamentu "pátou kolonu" ve vlastních řadách. Třeba je vyloučí, nebo donutí odejít, ale poslanecký mandát jim přece zůstane. Úvodní důvěru jim dají a nebudou se pokoušet ani o vyslovení nedůvěry, přece nevyhodí od koryt sami sebe.Zato jim v parlamentu shodí, cokoli se jim bude líbit, anebo to Sobotku přiměje začít jednat s Kalouskem. A bude rumrajch, že to svět neviděl. Babiš naštvanej, Bělobrádek holobrádek taky, Okamura půjde proti nim také a budou muset přibírat i starou gardu z ODS... a pouliční demonstrace na sebe nenechají dlouho čekat a Babiš to klidně shodí s komunisty a Okamurou do nových předčasných voleb, protože se na takovém bordelu nebude chtít ani prezentovat...A pak ale ČSSD možná dostane 5 %...
        • Hele pouliční demonstrace....nevěřím, leda zepár přiblblejch vy\gumovanejch študáků....
    • A ty právě ted plácáš nesmysly,které nevedou nikam!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit