Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spolu s výše jmenovanými by měli odejít všichni co si dosud váleli šunky v parlamentu a senátu, a ti noví by měli do začátku získat trestněprávní odpovědnost za případné neplnění předvolebních slibů, jako mají firmy v případě klamavé reklamy.
  • A to, že Sobotka zavinil propad ČSSD ve volbách se už nemusí řešit.
    • Máš špinavá skla, propad ČSSD zavinil Hašek and company!
  • Odejít z ČSSD by měli všichni, kteří z ní dělají pravicovou stranu s levicovou rétorikou, ale s proklerikální reálnou pravicovou politikou, což veřejně deklarují Bohumínským usnesením; takže se pro levicové voliče stává volitelnou obtížně - až nevolitelnou, zatímco pravicoví voliči mají širokou paletu pravicových stran které se nevydávají za levici.

    Sobotkovci díky jeho PŘEDVOLEBNÍMU prohlášení, že ideálním koaličním partnerem ČSSD je KDU ČSL, tedy ultrapravicová strana katolických extrémistů, utrpěli ztrátu podpory z cca 30% na 20% hlasů.

    Haškovci naopak vypadají jako sociální demokraté, zatímco Sobotka s Dientsbierem se staví do role pro podporovatele pravicového NWO (nového světového řádu) a proto musí být světovládou zlikvidováni prostřednictvím kampaně pro užitečné joudy... kteří ve svatém nadšení, mávajíce fanglemi spravedlnosti a pravdy, nadělají do vlastního hnízda a zase za to zaplatí. *13*
    • Doporučuji ujasnti si co je pravicové a levicové zaměření. Hitlerova NSDAP byla taky levicová strana, socialistická a dělnická. Haškova klika jsou typičtí levičáci: proradní, zákeřní a křiví. Jde ji uchopení moci a zotročení této země. Ti by jistě neváhali zrušit bohumínské usnesení a spojit se zločineckou fašistickou KSČ(m). Pak by pro slušné a soudné lidi byla zcela nevolitelná. Pokud bychom zase nemuseli volit "rodnou stranu" 99,99%.

      KDUČSL vyznává křesťanské hodnoty, které levicoví komunisté zničili a způsobili tak současnou degeneraci velké části obyvatel této země.
      • Pišto, ty jsi fakt pitomec vesmíru. Ujasnit by sis měl ty, co píšeš, ale tvoje kecy připomínají tvoje vzdychání při obcování s tou tvou kozou....
        • Soudruhu Pišto, nehodlám se s tebou přít o tom kdo z nás dvou je p.tomec vesmíru.

          Jen si dovolím připomenout v této souvislosti velikána naší země Jana Wericha. Ten byl nařčen z vyjádření se, že president Novotý je vůůl. J. Werich se bráníl tím, že netrvá na konfrontaci s hlavou státu, aby se ukázalo kdo je větší vůůl.
          *1* *1* *1*
    • Nojo. A Hašek a spol by měli vytvořit u socanů onu levicovou platformu. A ono úplně postačí, když budou tvrdě dodržovat ony předvolební proklamace CSSD.
      • akorát že ty proklamace pronášel jediný muž kampaně ČSSD jsme JÁÁÁ... Sobotkla
  • Krásný pohled na tři dobře živené, mastňoučké, tlusťoučké tvářičky.... Bodejť by ne, z peněz daňových poplatníků se dobře bezpracně žije ....
  • Z pravidla bývájí potrestáni viníci ale vzhledem že v česku je většinou všechno jinak tak si počkám na výsledek.V západní evropě už by hodinu poté složili všechny funkce ale u nás se o politické a stranické kultůře bohužel jen žvaní.Na západ od nás se na nějaké stranické gremium nečeká,tam politik ví co je jeho povinnost.V Německu odstoupil prezident za to co se tady u nás děje běžně a bez zardění.
  • Vlastně jsme na tom jako za první republiky tatíčka Masaryka, to byl cíl chátry77 a disidentů za 20let jeho vlády bylo 19 vlád jen se hádali nic nevybudovali všechen průmysl a majetek tu zůstal z RU.Lidi chcípali hlady žili v jeskyních a tatíček razil heslo nebát se a nekrást a sám vyhazoval miliardy na svoji reklamu tatíčka,kterej nakonec nechal střílet do hladových lidí.Darem pro první republiku byla válka zachránila jí před krachem,asi to tak dopadne i nyní,dějiny se opakují.
    • Lidé se budou velice brzo divit kam to ta "demokracie"dopracovala už je to tady,cinkačům se budou protáčet panenky a se slzou v oku budou vzpomínat na totalitu před r.1989.A jestli si někdo myslí,že jeho se to netýká tak je v iluzi.
  • Bráno z onoho "politického pohledu", tak by byli blázni. Hlavní slovo ve jmenování má totiž Hrad a Zeman. A nikdo totiž neví, jak se zachová. A ústava mu dovoluje skoro vše. Takže nikde není psáno, že vládu bude sestavovat pan Sobotka. A vzhledem k aferam, které mají oba předsedové, by bylo logické pověřit absolutně nezávislou osobu sestavením vlády....
    • S tím hradem to není tak docela pravda. Podle Ústavy když president s návrhem dvakrát neuspěje (vláda nezíská podporu PS), navrhuje premiéra a potažmo ministry předseda PS. Nezapomínejme, že president podle Ústavy pouhý neodpovědný kladeč věnců. Pokud si přisvojuje víc pravomocí, je otázkou jak dlouho mu to bude parlament trpět.
      • A ty jsi neodpovědný kozomrd !!!
        • ???
      • Nojo. Ale ono se to vzhledem k situaci může protáhnout na rok či dva (nouzová vláda je) a pak bude mít pravdu knížepán o novejch volbách. A ten už si na ně brousí zuby......
  • Takže vyhrál Babiš a Bakala,peníze jsou všechno jinak jsi nula a můžeš skočit z mostu nebo pod vlak.
    • Ještě bych k tomu přidal zájem Němci vlastněných médií.Čím víc si od jejich důchodových fondů a bank vypůjčíme,tím víc jim porostou důchody.Ten,kdo by to chtěl dát do pořádku je jejich největší nepřítel a nejvíc je vytočí,když je to vlastenec !To z něho hned udělají nejmíň fašistu !.Co se týká Sobotky,je to jen Nečas ČSSD.Stejně jako Nečase podžely neschopné servilní regiony i v ČSSD,kde už regiony vedou jen přicmrdávači,í dají disciplínovaně hlavu na špalek - na rozkaz pravice ! Hrobaři ČSSD je hlavně partička,co si tuto stranu zprivatizovala.Podle mě jsou to hlavně - Sobotka,Zaorálek,Urban,Ráth,Dinsbír,Štěch a Falbr ! Za těmahle lidma už dávno není vidět žádný výsledek ve prospěch voličů,,jejich kroky naopak dělají rakost Bakalům a Kalouskovi.Jedněm nahánějí miliardové zisky a u svojich voličů se zabývají nejvýše řešením třicetikorunových poplatků u doktora,nebo řeší práva jiné sexuální orientace.U nespravedlivé církevní restituce, odhlasované vypůjčeným zlodějem, však nehnou prstem.
      • Přesně popsané díky.Vidím to úpně stejně.
  • Sobotka je pucflek Bakaly a dlužník Kalouska jinak to dopadnout ani nemohlo,lidé věří propagandě a Bakalo-Babišovým médiím velice smutné.Za vším je Kalousek,Kubice a Bakala s Babišem,jeho ANO s lidmi kterými se obklopil mohl volit jen hlupák.Zeman vám dal poslední šanci a vy zase šlápnete do stejného houna jako vždycky proč?
    • Šašek Hašek je naopak pucflek hraního ožraly, který jako Jidáš za třicet stříbrných (slib premiérského koryta) zradil svou "rodnou stranu". Za vším je Lukoilovič Zeman, který se snaží ukojit svou chorobnou touhu po moci a za peníze Lukoilu se snaží znkovu zavléct naši zem pod nadvládu Kremlu.
    • Ale Hášo. No tak!
  • Nezapomeňte ČSSDáci - kdo jednou zradil, zradí podruhé s ještě lehčím srdcem. Takových jsou plné dějiny. Je to škoda Hašek se mi zdál lepší pro vedení než Sobotka. Když už se to stalo, tak se jich zbavit pořádně - nemyslím připravit o život, ale odstavit od všeho.
    • ale on taky je... v podstatě zradil Sobotka to jeho -: ČSSD jsme HÁÁ... MLUVÍ ZA HODNĚ ... a to jeho přitulení se ,?? PROČ ASI?? ...nebo byl Dienstbierem k pravdoláskovcům, a dalším... v podstatě k oppozici která celá léta byla proti ČSSD.. myslím, že zradil a kdoví jak dlouho zrazpoval SOBOTKA. NEPODLÉHEJME MEDIÁLNÍ MASÁŽI....
    • No je otázka kdo zradil, co se dělo na schůzi víme jen z prabdoláskových a Babišovo-Bakalovým mééédií. Těch ke kterým se bohužel Sobotka uchýlil, což by opravbdový socan neudělal... Tak se páím kdo vlastně zradil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit