Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Držím Vám palce ke shození vlády. Do těch trojkoaličních pacholků je potřeba jít velice tvrdě, ať to stojí, co to stojí. Jsou to arogantní sviňáci. *12* *12* *16*
    • Tak, nevím, proč se zde rozčilovat. Samotná ČSSD s KSČM vládu jistě nemohou "popravit" a i sami jsou si toho vědomi. Jdou do toho jenom proto, aby jednak mohli kritizovat vládu, což při jiných tématech Němcová nepřipustí z důvodů, že jde o "mimo" téma. A hlavní je lidem ukázat, že ta údajná demokracie vlastně stojí na 14 Véčkařích, které již cca 7 milionů voličů prostě nechce ani vidět. Opravdu demokratická totalita, nebo spíš totalitní demokracie... Deset milionů lidí je řízeno 114 totalitáři, kteří podvedli své voliče, aby se dostali k diktatuře. Podvodem na voličích. A měli by za to být pronásledováni nespokojenou veřejností, která pro ně nemá nic víc než nadávky, takže si musí platit několik diskutérských embryí, aby pomlouvali náš lid a nazývali jej "lůzou". Prostě občané, vy nejste podle vlády vůbec lidé, vy jste podle ní jen jakási "prašivá lůza". Opravdu si nás občanů vláda váží jen jako prašivé lůzy a aby to nemuseli říkat přímo, tak si nejspíš platí pomlouvače...
  • Při daném poměru sil ve sněmovně sice nelze povalit vládu, je však možné nastavit zrcadlo všem ministrům i poslancům, kteří budou pro zachování této vlády hlasovat. V situaci, kdy se vládě v důsledku její neschopnosti, jejího diletantství a ideologického fanatismu doslova rozpadá stát pod rukama, je hanbou být pro ni hlasovat.
  • Levice?
    Bylo by za nich líp nebo hůř?
    Topka chce vystoupit z vlády-no uvidíme...
    Ty jejich reformy se nějak hroutí!
    • Levice? Možná za nich bude většině lidí trochu líp. Ve volbách ale musí být férovější a ne slibovat všechno všem, jen aby vyhráli.
      TOPka z vlády teď neodejde, jedině, že by si po předčasných volbách padla kolem krku s ČSSD, to ale spíš ne, přestože u pana Kalouska člověk nikdy neví.
      ČSSD nepočítá, že teď vládu svrhnou. Je to spíš takové škádlení - takže pokud nesvrhnou vládu samotní lidé (jenže ti by si přáli asi vládu odborníků - přiznávám, že já si to přeji také, včetně výměny prezidenta), tak po řádných volbách nejspíš půjdou do koalice s KDU-ČSL, která bude po tom, co se tady děje, zase zpátky ve hře.
      Jenže myslím, že je jedno, která strana bude vládnout, protože strany myslí na rozdíl od předvolebních slibů hlavně na sebe a pravice je až moc pravicová a straní těm nejbohatším a s levicí by nejspíš náš státní dluh asi zas hodně poskočil nahoru. Pokud bude za obrovské škody, co politici způsobí svým jednáním, odpovědnost pouze politická a ne trestně právní, nic se nezmění.

      Ikdyž vím, že by to nebylo jednoduché, mé přání je už napsáno o kousek výš.
    • nevystoupí.páč to jsou vyměklí poserové a hajzlíci jako ti ostatní.
      Lámat se bude chleba za 2 roky,pak má každý možnost se ukázat.
      snad se lidi poučí.a nebo ještě revolution 89 zopakovat. *2*
      • To mě rozesmálo:-)))) švejk se učí už 22 let, a furt tam jsou stejní zkurvové, mimo těch co už chcípli, nebo byli slušní, jsou tam do jednoho
  • Bohužel, vláda odéesesáckých gaunerů se opět udrží. Ale je dobře, že se o to ČSAD znova pokouší. A možná je dobře, že gauneři nepadnou hned, sami se znemožní a nebude dlouho trvat, půjdou od válu. Jen ty tepláky je asi minou.
    • JJ už jen za dva a čtvrt roku asi půjdou od válu a švejk tam zvolí ty gaunery co tam byli před nimi a šikanovali ho 22 let. Tepláky neminou jen toho, kdo se proti nim v téhle demokratické velmoci plné lásky a pravdy postaví. Už v roce 89 si měl švejk uvědomit, že demokracie něco stojí a láska s pravdou se dají koupit. Ovšem když na to švejk mít bude.
  • Tenhle dobytek se od koryta jinou než násilnou cestou neodtrhne. Pokud se tímto dobytkem řízená genocida slušných lidí nezastaví, tak to tu špatně dopadne. To je asi vše co jsem chtěl napsat.
  • Právě takto prolhaným lumpům,jako jsi ty bude třeba ,po revoluci,roztrhávat prolhanou hubu ,od ucha k uchu,bez soudu.Jsou zadluženi občané,obce,města,kraje a celý stát.Pokud tomu tak není,tak ať, místo dlužení, začnou dluhy splácet.Navíc přijetí Klausova plánu na zbavení státu veškerého majetku,je hodnota naší koruny skoro nulová.Proto stačí,aby nám EU začala tvrdě omezovat dotace a mezinárodní soudy nechávaly prohrávat arbitráže a máme státní bankrot jako vyšitý.Všechny lumpy.kteří obelhávají národ jako ty,je třeba na katovských mučírnách odporážet,za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.Právě takto zbídačit tuto zemi byl záměr Chartistů,členů OF a i těch stran,které z něho vzešli.Cíl těchto lumpů je udělat z naší země kolonii Západu,zvanou Česko,kde budou naši lidé otročit na cizince.Dvaadvacet roků se vlastizrádným lumpům toto dílo daří.Bez zprovoznění dostatečného počtu katovských mučíren a jejich osazení těmi nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Potom aby chudáci kati makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy,aby dokázali tuto zemi od lumpů vyčistit.
  • Každý den se stupňuje nenávist proti zde vládnoucí bandě.Čím déle zde budou vládnout současní mocní,tím více budou mít komunisté a tvrdá levice,uhlazenější cestu k moci.A také víc času vysvětlit voličům,že ČSSD není levicová strana,ale strana lumpácká,která má ve svých řadách převeliké stádo lumpů,připravených vládnout společně s pravicí.Hlavně,když budou politická koryta.Že tedy volit ČSSD je stejná cesta do pekel,jako volit pravici.My potřebujem takovou vládu která by hned přestala zadlužovat tuto zemi a začala svižně splácet astrononické dluhy.I za cenu,že to bude hodně lumpů a i hodně hlupáků pořádně bolet.Všechny straníky stran,kteří se po komunistech prolhali k moci, a zadlužovali tuto zemi,,je třeba ,po revoluci,po znárodnění majetku jejich celých rodů,nahnat do pracovních táborů,aby odpracovávali škody,které této zemi nadělali.Mladá generace bude chtít také prožít důstojný život.A ne dělat otroky cizinců,v kolonii Západu,zvané Česko.Jediné želízko v ohni,které má už dnes pravice,je lumpácká ČSSD.Proto se pravičáci snaží tak urputně oblbovat národ,že ČSSD je strana levicová.Aby když sami projeli u lidí vše,mohli po volbách nadále vládnout s ČSSD.A obyčejný český blb,zase potom koukal ,jako blb.
    • Žádné astronomické dluhy i přes hromady tunelů a podivných státních zakázek zatím ČR kupodivu nemá, jsme jedna z nejméně zadlužených zemí. Dluhy se vytvářeli i za přispění EU na všechno přidaj, ale kdo to doplatí? Bude velice zajímavé až začne být ČR čistý plátce EU, naše velice zpackané čerpání dotací bude mít katastrofické následky, doufám, že naše děti budou chytřejší a nějak se z toho co jim tu necháme vysekaj.
  • Ty bestie se budou držet jako štěnice.
  • Pro Petr a ano, oj vy pitomci !!!!
    • Soudruhu Kritiku, jsem rád, že sdílíš můj názor. Děkuji ti za podporu.
      A jedna rada: když někoho kritizuješ, tak se přitom nedívej do zrcadla, svou sebekritiku potom mylně vztahuješ na jiné. *3*
    • ano?
  • Furt chtěj šetřit, tak ať popraví celou poslaneckou sněmovnu a novou nesestavují. Na chod státu by to nemělo žádný vliv. Před zakázkou udělat znalecký posudek, kolik by to mělo stát a důchodci by měli klidně 15 důchody, pro pracující-5 X plat před nástupen na mateřskou, žádnou cestu do řecka by to nezpůsobilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit