Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pár let jsem v tom tzv. komunismu žil a vím moc dobře, že problémy tehdy měli nefachčenkové, zloději, šmelináři a jiní kriminálníci. Problémy tehdy měli i příslušníci sekt, jako třeba svědci jehovovi, šabatisté ale to byli také takoví nefachčenkové. Obyčejný pracující člověk prostě žádné problémy neměl. Pokud jsi ty měl v minulém režimu opravdu problémy s kom. úřady, tak jsi zákonitě musel patřit do kategorie těch pochybných existencí, které jsem vyjmenoval a kteří se snažili parazitovat na ostatních pracujících lidech.
  • Že se ČSSD a TOP 09 do té koalice chystají, je jisté na tisíc procent, tomu věřte a jestli spolu dají přes 100 mandátů, tak se těšte, lidičky a už shánějte šťovík a pučálku, abyste měli co k jídlu. Sedřou vás z kůže a pomažete pod mosty. Kalousek s Bohuslavem Svobodou jsou nejhorší zrůdy, která tato země zrodila !!!
  • A proč se bojíš komunistů, SPOZ a LEV 21 ??? Jejich převaha může té koalici zabránit. Jestli chcete volit ČSSD a TOP 09 ? tak se připravte, že brzy budete jíst vlastní exkrementy. Tak vymydlené mozky jsem v životě neviděl !!! SZ, LIDEM A VV kopněte, už zradili. Ale ČSSD je zrádce nejnebezpečnější. Proto Zeman od nich odešel. Kdyby se nedostali do vlády, rozpadnou se a bude klid. Vám snad stačí vystrčit papírového čertíka s nápisem KSČM a bůůůůůůů -volíme pravicííííí !!! A pak u Jílkové: " Ouvééééj, to my nechceméééé, oni kradóóóóu. Mě už je to jedno, nějak to doklepu, ale vy mladší v tom budete žít. Pro nás, penzisty, už toho moc nevyvolíte, to si volíte sami pro sebe, holenkovééééé !!! Dnes opakovali film "Dovolená s Andělem". Je to takový budovatelský "pamflet", jak lidi s radostí a pílí pracovali pro socializmus. Ale je to veselohra. Ale je tam několik důležitějších pravd: 1) Všichni vám dnes líčí, jaká byla tenkrát počátkem 50 tých let u nás bída. Ale to stravování v těch letech , co v tom filmu je ukazováno, skutečně bylo takové, jak to ukazují, mohu to dosvědčit z vlastní zkušenosti. Za 2) Prý byla bída a hlad. Ti herci v těch 50tých letech to skutečně v nich hráli a viděli jste tam někoho podvyživeného ??? Naopak !!! No banány jste tam opravdu neviděli. Ale on blahobyt stojí na shnilých banánech ??? Tenhle film byl točen někde u Doks, nevím, Mácháč to nebyl, ale ta zotavovna byla tenkrát doopravdy na té úrovni, jak je ve filmu. V 50tých letech takhle lidé nebydlelí ani doma... A to fakt věřite těm kecalům ??? Když to slyším a čtu i vidím, tak jen zírám, jak se dá lhát že se práší ne od huby, ale i od zadku ....
  • K smíchu. Křivák co mění účelově nicky jako ponožky, uchyluje se dokonce k používání ženských nicků aby skryl svou pravou křivou identitu kritizuje druhé. Člověk podlý bez páteře. Hnusnější povahu jsem u druhého člověka ještě nepoznal a myslím, že nebudu v tom sám.
  • Zaplať škody po vás a chcípni. Je načase vás věšet jinak to nepůjde *16*
  • Joko vy, nikdo jiný to nezačal hnojové. Kradli jste už i nicky, protože gestapáckej plevel nic jiného neumí. Tak se hnojové nedivte že vám to někdo vrací. Potkat tě osobně tak ti ukopnu tvou imbecilní palici šmejde *16*
  • Jsi zloděj nicku a křivák,, typická charakteristika komunisty.
  • Kalouka poslat do pekel, *12*
  • Jen to Vážená ČSSD zkuste a bude to poslední věc, kterou jste téhle zemi provedli...!!!
    Lidi už mají plné zuby těch Vašich převleků, spiklenectví, falše a arogance... !!!
    Hrabete jen pro sebe ať je to levá nebo pravá strana...
  • Nechápu, jak by mohl slušný. svéprávný a soudný člověk prohlašovat, že bude volit komunisty. Po těch zvěrstvech, po tom komunistickém holokaustu, který tady komunisti zavedli po uchopení moci.
  • Mě je to jedno. Volím KSČM.
  • To není jen kalousek, to je celé gespo česesd *16*
  • Chcípni zmrdku a před tím zaplať škody které jsi svou volbou způsobil hnoji z brna *16*
  • Jeden krypl zavede exekutory a druhý je vytvoří jako soukromníky, do plynu držky zlodějský.
  • Třeba s ďáblem ale u koryta hnojové. Jedinné co pomůže je poprava a to i příbuznými a voliči tohohle parazita čeESESd a top *16*
  • Je třeba doplnit to, co tu již loni zaznělo, že ČSSD sice vyhraje,ale ne tolik, aby mohla vládnout sama- pouze s komunisty, do čehož ona NEPŮJDE.Tehdy byl vysloven názor, že bude vláda velké koalice, ale za pravici tam bude místo zprofanované ODS nová partaj a to TOP 09. ČSSD svůj postoj zdůvodní jako obvykle - obavou z rostoucího vlivu komunistů. Kroky, které představitelé těchto stran od té doby ponikají tuto doměnku jen potvrzují. ČSSD neřeší závažné chyby TOP 09 (prohra kolem MUS) a TOP 09 zase vychází vstříc socanům ( třeba mlčení o USTRU). To ,že se někdy tyto partaje kritizují jsou hrátky pro hloupé voliče, z těchto kritik nikdy nic konkretního nevyjde!
    Také je třeba pamatovat, že současný ministr financí a bývalý ministr financí Sobotka , toho mají vzájemně na sebe tolik (každý za dobu svého ministrování) , že by se mohli oba vzájemně politicky zničit, což přirozeně nikdy neudělají. Tak bude lepší spojenectví, ne?
  • VV a LIDEM také nevolit.
  • Pidistrany se nemoho nikdy do parlamentu dostat, protože nedosánou potřebný počet hlasů-

Já jsem pro KSČM, nebo zkste bývalou stranu, ve které byl president Beneš. Teď je to LEV 21.
  • Všeobecný stav v EÚ včetně prognozy na další období je, že velké monopolní politické strany přijdou o politickou moc. Nastane období zvolení množství pidistran, které se budou v parlamentu seskupovat k utvoření koalice a opozice. Jestliže v minulých parlamentních volbách jako zvítězila ČSSD, ale nezískala nadpoloviční většinu křesel , toto bude pokračovat dále a ve volbách zvítězí uskupení stran, které se dohodnou a vytvoří koalici.
  • Zapomínáš kolikrát už ho zradila ta tvoje přejmenovaná KSČ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit