Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dolních deset milionů lidí bohužel nebude zachráněno ani po volbách a nepomůžou už ani mimozemštané. Jediné co se tady zachrání, tak to bude ta "SPODNÍ ŘADA V TREZORU" plném peněz ze všech těch tunelů a sviňáren. Omlouvám se, ale tak nějak to je. *16*
  • chces nevomrdat do hlavy?
  • Vymiškovanej v.l se nezapře. Doplnte ů, jinak mě vymažou..
  • Je třeba hlavně ctít, na co jako národ můžeme být v horizontu staletí hrdí. Řekové taky měli historii a jakou. A teď? Raději no comment.
    Je třeba zvolit toho, kdo ctí pravé hodnoty tohoto národa. Zbytek je a bude zvlčilý odvar korupčníků a naditých borečků s kraťasy pod kolena , slunečními brýleni. SUV a modelovým chováním našich politických a zákulisních špiček...
  • Stačili jim vymýt mozky. Ta zblblá mládež si myslí, že jsme před 89 rokem žrali malé dětí a brečeli, že nemáme banány. Ted je máme shnilé a smradlavé.
  • Volím komunisty abych se nemusel stydět sám před sebou. Podezření na velkou koalici mám už dávno. Po Kalouskovi jakoby se slehla zem. Kuje zase nějaké pikle.
  • Určitě se nespletu, to byc musel bý hluchý a slepý.
  • Kalousek je schopen všeho.Socdem volby nevyhraje i kdyby chtěla, protože ji rozmetají do roka do voleb jiné strany, které vzniknou a budou poplatné politickému vymývání mozků cestou medií. Vůbec se nebojím, že by nevznikla další strana ( strany ), které využijí blbosti části národa, která nic neví a nelze se na ni zlobit, de facto nepamatuje a je vymývána medii.
    My starší , nikoli senioři víme, o čem píši a na mládež se nelze zlobit. Neví. Neví, kdo to byl Jirásek, Vrchlický ani Seifertova Maminka, nicméně do nich ve škole hrnou, kdo to byl Václav Havel a o něm se učí v několika hodinách. Národe, vzbuď se! Mladí nevědí, oni nemají jak vědět, na ně se nelze zlobit.
  • Hlavně pochval Not CSSD - ten je nejsllušnější ze šestislovné věty je pět nejsprostších slov, hlavně prot EROvi a levicovým diskutérům. Inu , komunistům se může nadávat co nejsprostěji, tom není hulvátství, že ???
  • Neboj, komunistů se nebojím. Půjdu je volit.
  • Tak jsem se nemýlil. Jseš hulvát ! Představ si že to co píšeš jde napsat slušně ! Já neříkám že nemáš pravdu, ale proč se snižuješ svým vyjadřováním na úroveň těch které kritizuješ. Je ti to zapotřebí ? Představ si jaký si o tobě dělají úsudek ostatní .
  • Táhni do řiti, přizdisráči!
  • jóóóóó - Kočko/LEV a Lukoil/SPOZ, to bude p r d e l. Větší než KLDR.
  • Zarámuj si ty tvý kecy a pověs si to nad manželskou postel
  • No a proto volíme skutečnou elitu, tedy komunisty.
  • Rozdíl a velký je v urážení na rovinu a nebo jednáním. Přesně to druhé je metoda pravičáckýho hnoje, tedy i tebe. Ty si plně zasložíš rejt držkou v hlíně jak to prase *16* Hraní na city se v době, kdy je přes 1 a půl bil zadlužení domácností a to nejen půjčkami cikánů ale i těch co si musí půjčovat aby si mohli zatopit /lituji těch co gestapo nevolili/ a státní dluh je skoro 2 bil je záležitostí pouze nesoudného hnoje. Zavolej si na linku operátora a budou s tebou mluvit slušně ale udělají z tebe imbecila. Já razím tu druhou metodu. Chcípni *16*
  • revoluce nepomůže, lidi akorát nadávají u internetu, ale defenestrace jistě nebude...na to dnešní doba nemá. Masáž medií je neúprosná a kdykoli se lid ozve, tak je vymasírován jako mužký úd od povětrné děvy. Dálnice Václava Havla mluví za vše, nebýt komunistů, tak za Kalouska jezdíme z Prahy po polňačkách. A puberťáci, co zde kvičí, ať si uvědomí, že za současné sociálnísituace by se možná v dnešních podmínkýách ani nenarodili!!!
  • ty si kre té ne vyliž. Ten blb nahoře píše hovadiny řečí politruka ze 70. let - jestli víš o čem mluvím. Tak se prober.
  • Jen toho zločince dál foťte a ukazujte, aby při lynčování nedošlo k omylu a každý ho poznal.
  • Tak Vám všem slušným kteří sem píšou dám hádanku. Jakou vládu a také život si zasloužíme ? Po přečtení jak tady mnozí sprostě nadávají ostatním a uráží ( např. ERA ) jak jsou netolerantní a hulvátští si myslím že si zasloužíme to co máme ! Tito lidé když se budou mít sebelíp tak zůstanou hulváti stále ! Jim nejde o odpovědi na články ale pouze o předvádění úrovně jejich výchovy. Asi se nemohou prosadit jinak než sprosťárnami. Je mi jich líto !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit