Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tý voe...

  • Bla, bla, bla...

  • mun.go

    Ono je to výročí kontraverzní.

    Za socialismu vadilo, že je výročím kapitalistické republiky.

    Za nynějšího banksterského kapitalismu vadí, že vůbec bylo nějaké Československo, kde se někteří cítili lépe. Média o výročí vůbec neinformují - přestože jde o státní svátek.

    Vlastně ano, jednu zmínku jsem našel:

    V pondělí je státní svátek. Češi však opět tápou, zda budou otevřené obchody, nebo ne

    Až sem jsme to dopracovali. Tak Češi jsou zmatení - Moravané mají v otevíracích dobách jasno.

  • server Tilhali, pardon, omlouvám se za překlep, Tiscali, stejně jako servery Die Liste, Frei a další včetně české splaškovize, teda televize a jiných dez"informačních" médií nemůže člověk brát vážně. Já se na podobné obskurní kanály chodím, když mám náhodou čas, jen pobavit a zasmát, abych zjistil, jaký nesmysl se opět objevil a zlomil tak předešlý rekord. 

  • mun.go

    "Čtvrtina Čechů neví, kdy začala sametová revoluce" ... Zřejmě se Moravanů neptali.

    "Slavit 30. výročí sametové revoluce se chystá jen zhruba čtvrtina lidí (28 procent), mezi vysokoškoláky pak 37 procent."

    K výročí 17. listopadu tady bude přehršel článků, jak jsme se sametově osvobodili (a poté stejně sametově - jako dvě rozhádané staré babky - se Slováky rozpadli). Dnes je 26.října a o 28. říjnu ani článeček. Vadí snad toto výročí někomu?

    Vznik Československa

    Československo

  • Hlavne kdo na to mel zaludek se s timhle svinstvem vubec nejak zahazovat a spinit. Ti schvalovatele , to byl opravvdu nejhorsi odpad prezivajici z hnisu ktery komuniste vyprodukovali. Znam pripad , nebyl jsem u toho pochopitelne , kdy si tenhle hnuj vsech hnoju , za to svoje razitko na vycestovani , chtel sahnout jedne zene na kozy . Uchylny dobytek Zobac se jmenoval. Po r 90 jsem tu zenu jeste potkal , nahodou a prisla na to rec. Navrhl jsem ji at ted za tim hnujicim kanalem zajde a zfackuje ho. Odpovedela za by se stitila na nej i plivnout jak ji byl i po tech letech odporny. Uz chcipl , jedine stesti pro svet. 

    A kam mohl kdo vyjet , jak to nazyvas , to byla take otazka. Predstava ze si nekdo prinese k temhlle zrudam napr. nejaky papir na cestu do USA je i po tech letech dost neskutecna. Ono stacilo treba nestastne Rakousko a pokus se tam dostat . Nebo ta cela dnes uz ex Yugo , take neco dnes pro mlale , diky bohu , nepredstavitelneho co za tim vsechno stalo . 

  • Sranda ale je ze ten titul RSDr je dodnes platny a VS vzdelani se jim dolozit da. Na rozdil od tech dnes Mc, Puc a nevimjakych jeste papiru od syrecku toto jakoby dokazujicich. Dnes uz v CZ nikdo nejakym " titulem " nikoho neohromi. A blizi se doba , kdy se tohle vzdelantvo popere o flek u lopaty. Uz aby to tedy bylo a vycistil se celkove luft. Nezamestnanst je moc mala a je to znat na kazdem kroku. Pakaz se musi bat o koryta , jinac to proste nejde a pakaz netaha a flaka se. 

  • Ano . Je to Remkova vec a vase zbytecna starost. 

    Ehle , napsal jsem Remkova namisto Romkova. Takovy docela zajimavy preklep. Asi to tak melo osudem dano byt. 

  • S panem chmelem, člověkem co vyhrožuje fyzickou likvidací, nemá smysl se bavit... Ale když se zapojuje že do diskuse, tak ano... Spojení "když na to člověk měl" noc neříká o tom co přesně měl... Známosti, páky, povahu... 

    Výjezdní doložky se na západ nerozdávají jen tak náhodně.

  • Tak pokud začnete psát o tom že v pátek jde někdo na porážku, buď jste blázen a píšete úplně mimo téma a nebo myslíte že to patří k tématu diskuse a pak je to výhrůžka.

  • Vizitka národa a jeho historické paměti, voda na mlýn komunistů. ztráta paměti může souviset s demencí..l. platí to i zde?
  • Jen Vaše zkušenost a Váš názor. 

    Dneska už se starým lidem poskytuje maximální péče, že ano. Právě s tímhle mám já osobně negativní zkušenost v nejbližší rodině z minulého roku, ale to Vy, pane Janáku vidět a slyšet nechcete.

    Lidé se nezměnili, jen bychom tomu byli rádi. 

  • Žádná revoluce nebyla, bylo to pouze předání moci s ústupky. Z komančů se staly po převlečení kabátů největší kritici a zakazovatelé komančů, aby se na ně nepřišlo. Proč se asi likvidovali svazky na ty co byli u koryt po předání moci. Aby se mohli podvody a lží dostat k moci a penězovodu. 30 let se tady straší komančema a už jsou s tím trapní. Pořád fňukají jak to komančové tady zničili, za 30 let nic nenapravili a jen vyrabovali a zlikvidovali Českou republiku.

    Byl jsem omezován za komančů, neměl jsem je rád, ani sověty jsem neměl rád. Nesnáším podrazáky, lháře a měnitele dějin. Dnes se pravda potírá a lež je víc. Poctiví lidé jsou obíráni podvodníky a nikdo proti tomu nic nedělá, asi z toho mají kapesné. Občané se nechali řízeně zadlužit, aby se s nimi mohlo lépe manipulovat.

    Jde z toho smutek, pravda je potírána ještě urputněji než dříve. Hezký večer a slunce v duši.

  • Bylo dohodnuto již v roce 1985, že bude prezidentem, jen se čekalo na příhodný okamžik k předání moci. Když nepřicházel, tak se tomu pomohlo.

  • Takže nakonec  připouštíte, že kdo na to měl, vyjet mohl. To, že vy jste na to neměl, ostatně jako většina obyvatel, je známo a na platnosti výroku to nic nemění. 


  • Zmlácení studentů na Národní třídě 17. listopadu 1989 - co si chtěli připomenout pochodem na Hrad odkaz svých předchůdců z roku 1939 - to byla jen poslední kapka...

    Poslední kapka do atmosféry beznaděje, kdy předpotopní výrobní metody, předpotopní vyšetřovací metody ve špitálech - bez možnosti podávat ekvivalentní léčbu...

    O lečbě rakoviny rozhodovaly "komise" - ty "zohledňovaly společenskou prospěšnost" daného pacenta. Ošetřující lékař pacienta měl jen poradní hlas - ne rozhodující, ten měl tajemník OV KSČ a vedoucí kádrového oddělení podniku, kde pacient působil, případně u důchodců "uliční důvěrník". 

    Moderní léčba se důchodcům zamítala šmahem (pokuď nešlo o bolševického papaláše). 

    Dnes má lékař v tomto volné ruce - co naordinuje, to pacient dostane. A že zdravotní pojišťovny prudí? Snad to mají v popisu práce - ti jejich posudkoví lékaři už rozhodují jen o invalidnách důchodech, pomůckách k lepšímu životu (od berle až po speciální postel, či vybavení auta).

    Takže "romek.v" vidí, jen co chce a plive jedovatou slinu, na koho se mu zlíbí. 

    Pan president Václav Havel byl tehdy jediným, opravdu přijatelným kandidátem na presidenta, na rozdíl od různých Císařů, Adamců a jim podobných...

    A pro tuto zem vykonal více, než všichni jeho nástupci! 

  • To jsou bláboly, které nemá cenu vyvracet, natož komentovat - jako ten o tisících mrtvých bezdomovců. o mafii studentů a podnikatelů - to už je na psychiatrickou diagnosu "stihomamamu"...

    To mohl napsat někdo s titulem RSDr. - jedenáctiletka za rok, školení na ÚV KSČ za tři roky po sobotách a nedělích, spojené s "bohatýrskými pijatykami", 

  • Vybíráte si, jen co se vám hodí!

    Bylo i povinností k žádosti o povolení výjezdu - za vlastní peníze, v řádné dovolené - doložit dobrozdáním zaměstnavatele, místní odbočky ROH, domovního důvěrníka, atd. atd. 

    Spousta lidí se přes tyto žvanily "na západ" nedostala. 

    A to ubohé kapesné, které turisté dostávali? O návštěvě místních památek si mohli nechat tak zdát, stejně jako o posezení v místní restauraci. Kufry plné paštik a dalších konzerv byly pověstným doplněním turistického zavazadla. Vodu pili  z kohoutku na pokoji, stáčeli si ji do lahví na pláž, kupovali maximálně chleba a pečivo - večer, když se ceny snížily ny polovinu!

    Takže...

  • Havel za příslib restituce majetku za jednohlasného  souhlasu Národního Shromáždění s podporou Adamce defakto otevřel pandořinu skřínku pro komunistické šmelináře, kteří začali podnikat opravdu ve velkém. K tomu Ruml skartoval desetitisíce svazků STB a tím to vše začalo. Rozkradení veškerého majetku dokončila 1+2 kupůnovka. Pak prodej všech bank, sítí (voda, odpady atd.) a nakone jako třešnička církevní rest.  O jaké revoluci to mluvíte???? Pořád si nedovedu představit jak jsme bohatí, že dokážeme uživit všechny ty parazity a ještě máme co žrát!!!

  • Tak nevim. Psal jsem to z tatranky a zjevilo se to tady 3x. To nebyl umysl , nejaka chybicka se vloudila. Sorry jako teda... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit