Přejít na výpis diskuzí
Čtyři miliardy stravenek pro vyvolené? Kalousku, pravice nemusí být zlá, tvrdí podnikatel
10.10.2011 | Danica Klein
34 příspěvků
-
Kristapána co furt melete o komunistech. Po převratu vám nabulíkovali, že pokud nepůjdete k volbám nahráváte tím komnistům, ale máme 22 let po tzv. převratu. A kde jsou komunisti? Všude ve všech stranách rozlezlí. Ve správních radách aj. Vymeť si laskavě ty srač.y z palice. Absence u voleb dnes již nenahrává komunistům do noty, ale všem dnešním zlodějským a mafiánským stranám ( ODS, ČSSD, KDU, TOP, VV aj.). Protože ti mají své stádo tak jako komunisti uvědomělé a chodí k volbám. Tak se prosím prober, jdi za roh, a tam si dej pořádnou přes tla.u. Nebo radši 3. Jedna je zdá se málo. *12*
-
Staň se živnostníkem třeba jen tak na zkoušku a buď rád že si odbudeš v dobře placeným místě svých 8 hodin a máš dovolenou i svátky. Závist tě zaslepuje ale nemáš co když se neumíš zám živit,Já ti na potravu a chlast nechci přispívat.
-
Nechci z mých daní někomu připlácet na svačinku celý život jsem si platil pivo řádně zdaněným obnosem
-
Bohužel jsme národ, ve kterém klidně oškube brácha bráchu. Proto je nám jedno, že za peníze jedněch se mají druzí. Pokud pravdu, tak je to diskriminace. Kalousek má pravdu. Ale jak potom hodnotit to věčné vydržování Romů a dalších nefachčenků, kteří státu nic nedají, jenom berou? I toto je diskriminace všech, co pracuji. Bábo poraď.
-
Kdyby to udělal každej, kdo není v nějaké straně, tak by volby vyhráli komunisti. Děkuju nechci ty intelekte *16*
-
Stravenky sice nemáte,ale zato si odečítáte z daní dopravu do zaměstnání a spoustu jiných věcí ,což zaměstnanec nemůže.
-
To že jsi nebyl volit, svědčí o tvé inteligenci. Lůzo. Tím jsi právě nahrál těmto lumpům. Tak tu laskavě neblikej ta tvá moudra o čistém svědomí a běž radši něco dělat.
-
Velká sviňárna byla horečná , často korupčně prováděná privatizace všeho co bylo státní a zizkové na čemž se podílely všechny vlády co jichž už tu bylo.. Výsledek je asociální stát kde jedno procento sobeckých občanů zhrabuje pro sebe veškeré zizky a státní kasa je prázdná a zadlužená.Občan je tak vystaven každoročnímu často zbytečnému neodůvodnitelnému zdražování zdražování energií ,bankovních poplatků a dalších věcí a zizky z toho jsou uloženy nikoliv ve státní kase ale třeba v daňových rájích. Včera bylo v TV jak vláda uvolnila na propagaci EU přes 200 miliard .Takovéto mrhání veřejnými penězi za okolností že se má šetřit je trestuhodné ale ne u nás tady si politici hrají na polobohy.VZP utratila na elektronické karty pro své pacienty přes miliardu a těch sviňáren je tolik že se nikdy nevyšetří a tak kdo si za čas vzpomene na ovara Vondru a jeho ProMopro a jiné tunely na státní kasu.Ti co nic nevytvářejí a žijí ze státního rozpočtu tak ještě kradou jak straky a to nemůže dopadnout dobře.Na jedné straně nezasloužený okázalý blahobyt pár procent zbohatlíků a na druhé zbidačení nespokojeni občani a to nemám na mysli lenivé romy kteří si za to že jsou ve srabu mohou sami ale občany kteří chodí do práce.
-
To se velmi pletete.Já jsem zaměstnanaec,který má pravidelné měsíční odvody do státní kasy.Když se podívám na tchána,který je tak strašně hrdý,že je živnostník,zjistím,že na daních zaplatí za rok, to co já za tři měsíce.A tím je řečeno vše. *5*
-
Jsem velmi rád, že jsem nešel volit, a proto mám čisté svědomí, i když se podívám na ten hnůj, co je v současnosti nakydaný v PS, Senátu i jinde. Intelekt české voličské lůzy je skutečně hodně nízko, když nepozná, jaký je (nejen) Kalousek odborník, slušný a inteligentní člověk a s ním i ostatní tvorové v PS a Senátu :-))))
-
Tak, tak, zak nám treba, to jsme chtěli, tak mlčte a držte krok, tramtará
-
Já už 16 let, jako živnostník žádné stravenky nemám, jím po hospodách a kde se dá a za své. Pokud mě tedy zákazník platí faktury za mou práci. Pokud se rozhodne neplatit, mám smolíka. Stát se na mě jednoduše vy**re. To je rovnoprávnost a demokracie, no fuj páni politici, styď te se.
-
"Nikoho to nepřekvapuje. Dělám komedii už přes 20 let, lidé si všimli, že jsem legrační, jen když nejsem sám sebou," řekl Kalous. A není to ani sláva, která by mu dělala problémy. "Mohu chodit po ulicích. Zatím, ale národ a lid této země již číhá.
-
Stravenky: Odpůrci poukazují na jejich nesystémovost, která zvýhodňuje jednu skupinu zaměstnanců na úkor druhé. Kupodivu se jich ale zastávají i pravicově smýšlející lidé. Tak to je opravdu k smíchu, jedni jsou zvýhodňováni, druzí potlačováni, doktorům se přidalo na platech, zdravotnímu personálu nikoliv, státní úředních (nižší personál na okresních soudech přišel o tisíce Kč a soudcům se přidalo na platech), musela bych pokračovat do nekonečna, tak jak je to s tím, že jedni jsou zvýhodňováni (poslanecká imunita, zlodějna, korupce), druzí zaplatí do puntíku a ještě jim exekutoři vezmou vše, co si poctivě nakoupili.