Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není pochyb, že proces a rozsudek byl pod politickým tlakem. Je dobře, že nejvyššísoud zatím snad těmto tlakům nepodléhá. Mimochodem, co když se Dalík snažil domluvit slevu na kupovaných obrněncích a svědek z USA to špatně pochopil ?
  • Cca před 6-titýdny byl krátký článek na semzamu,žeDalík žádá o obnovení procesu,protože chce uvéstnové poznatky...

    Moc toho ví a hodně lidí, včetně soudců, teď mají zadky stažené...

    Propustí ho, omluví se mu a ještě dostane odškodné...

    Rozprodal tu majetek a v zahraničí už na něho čeká nové hnízdečko...

    Taková prasárna je snad možná jen u nás...
  • madla.znadrazi
    Asi nikdo nepochybuje o tom, že Dalík je lump a zloděj, ovšem soud by měl soudit na základě důkazů a ty v tomto případě pokulhávají, jsou jaksi na vodě ve stylu jedna paní před léty povídala. Jak je uvedeno v článku "urputná a zbrklá snaha naplnit poptávku po chycení velké ryby, která však vede k chybám a zkratům, na nichž je pak možné celý případ s trochou úsilí shodit ze stolu nebo alespoň vrátit o notný kus cesty zpátky".
  • Proč by tohle neviňátko mělo sedět kdesi v chládku když Novák má za drápem 35 mega,Janoušek se spokojeně léčí,další kradou a odklánějí a JUSTYCE řeší leda svoje platy?
    https://www.youtube.com/results…

    https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo .
  • Tiscali děkuji,že jste mě vzali v diskuzní potaz.I to s počítá.
  • Tiscali,slyšeli jste hlas lidu.Přesvěčte mne(odkopávaného) a ostatní,že to s nápravou režimu myslíte vážně.Bádejte,bádejte.Od časů Rudolfa II uběhlo už drahno let a furt kdosi usiluje.My to s republikou myslíme dobře.Hej vy tam TISCALI,vy taky?
  • prohnilá justice stejně jako správci tiscali,někomu jdou na ruku.Budu velmi rád,když mne přesvědčí o opaku.
  • Soudům už drahnou dobu obyvatelstvo ČR nedůvěřuje.Konáním soudů je přesvědčováno,že právo kulhá.Že se movití pomocí nákladných právníků a svojí věhlastností(politickou i finanční) snáze domohou nižší trestní sazby za přečiny,možná i beztrestnosti.Tato skutečnost je žalovatelná,ale najde se žalovatel?Darebák se neudá a advokáti s ním budou držet basu.A ostatní chudá pakáž na tento duel nemá.Snad se to těm soudům nějakým způsobem časem spočítá.Třeba tím,že si vynutí trestní postih soudců za nestudné rozsudky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit