Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudům už drahnou dobu obyvatelstvo ČR nedůvěřuje.Konáním soudů je přesvědčováno,že právo kulhá.Že se movití pomocí nákladných právníků a svojí věhlastností(politickou i finanční) snáze domohou nižší trestní sazby za přečiny,možná i beztrestnosti.Tato skutečnost je žalovatelná,ale najde se žalovatel?Darebák se neudá a advokáti s ním budou držet basu.A ostatní chudá pakáž na tento duel nemá.Snad se to těm soudům nějakým způsobem časem spočítá.Třeba tím,že si vynutí trestní postih soudců za nestudné rozsudky.
  • madla.znadrazi
    Asi nikdo nepochybuje o tom, že Dalík je lump a zloděj, ovšem soud by měl soudit na základě důkazů a ty v tomto případě pokulhávají, jsou jaksi na vodě ve stylu jedna paní před léty povídala. Jak je uvedeno v článku "urputná a zbrklá snaha naplnit poptávku po chycení velké ryby, která však vede k chybám a zkratům, na nichž je pak možné celý případ s trochou úsilí shodit ze stolu nebo alespoň vrátit o notný kus cesty zpátky".
  • Cca před 6-titýdny byl krátký článek na semzamu,žeDalík žádá o obnovení procesu,protože chce uvéstnové poznatky...

    Moc toho ví a hodně lidí, včetně soudců, teď mají zadky stažené...

    Propustí ho, omluví se mu a ještě dostane odškodné...

    Rozprodal tu majetek a v zahraničí už na něho čeká nové hnízdečko...

    Taková prasárna je snad možná jen u nás...
  • Proč by tohle neviňátko mělo sedět kdesi v chládku když Novák má za drápem 35 mega,Janoušek se spokojeně léčí,další kradou a odklánějí a JUSTYCE řeší leda svoje platy?
    https://www.youtube.com/results…

    https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo .
  • prohnilá justice stejně jako správci tiscali,někomu jdou na ruku.Budu velmi rád,když mne přesvědčí o opaku.
    • Tiscali,slyšeli jste hlas lidu.Přesvěčte mne(odkopávaného) a ostatní,že to s nápravou režimu myslíte vážně.Bádejte,bádejte.Od časů Rudolfa II uběhlo už drahno let a furt kdosi usiluje.My to s republikou myslíme dobře.Hej vy tam TISCALI,vy taky?
  • Tiscali děkuji,že jste mě vzali v diskuzní potaz.I to s počítá.
  • Není pochyb, že proces a rozsudek byl pod politickým tlakem. Je dobře, že nejvyššísoud zatím snad těmto tlakům nepodléhá. Mimochodem, co když se Dalík snažil domluvit slevu na kupovaných obrněncích a svědek z USA to špatně pochopil ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit