Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • byli za první republiky za protektorátu, v luďáckém režimu slovenského štátu, za bolševika a otravují i teď. Ježíš Kristus by s nimi nechtěl mít nic společného. Za třicet stříbrných by ho s radostí ukřižovali. HLAVNĚ KDYŽ TO NESE....
    • zlej trolle, že ty jsi zase po ránu pil okenu ?
      • za prvé nejsem Troll ale Anděl a za druhé, co z toho, co jsem napsal, není pravda?
  • Nechte si hloupé řeči o bolševicích a komouších !!! Nechte je na dobu, až bude v naší zemi pořádek a spravedlivost !!!

Tady jde o mnohamiliardové majetky, které Hafel a jeho rektální speleologové zadarmo předali církfi sfaté a tím prolomili Benešovy dekrety. Církev za celou dobu své existence a ve jménu boha nakradla a naloupila obrovské majetky, ale vždy k újmě prostých lidí, kteří byli předky většiny z nás. Miliony lidí, kteří chtěli jen žít, církev brutálně povraždila. *16*
    • Než se v Česku ,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,udělá pořádek tak to se chudáci kati pořádně zapotí.To aby makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.
      • Můžeš se přihlásit na brigádu v "akci Z"
    • Prostudujte si pozemkové knihy, abyste nemusel psát takové flákoty a xdělat ostudu českým občanům. Slyšel jsem nedávbno jednu moudrost, jak šitou na naši situaci v ČR: "Hloupost je nebezpečná a nakažlivá móda." Já jenom dodám: a drahá móda!
  • ať si na análně, nebo banálně ruší co chtějí, já mam dovču.
    Takže zase za dva měsíce. pa pa
    • zlej trolle, tvé sexuální libůstky znají všichni, ale přeji hezkou dovolenou a pozdravuj na Krymu
  • pane Klasi, šup zpátky do práce *10*
  • církev necírkev, já jdu.
    Takže zase za dva měsíce. pa pa
    • pozdravuj zlej trolle a zavři za sebou *3*
  • Zas ti došly pilulky psychouši Semene?
  • To je zástup parazitů a nemakačenků *16* *16* *16*
    • to jo
  • dearputin.com
  • Barák s bombama to cestou šapirákovy ambasády zakázal. Kalousek taky, ten by na tom tunelu méně vytřískal. Jak je řešeno přebírání majetků Vatikánem?
  • Kdopak je ten duševní naháč co si tady píše sám se sebou? Mateřská školka hadr.
    • nejakej Novorosijec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit