Přejít na výpis diskuzí
Danit církevní restituce? Pozdě, zásadní chyby se staly už v minulosti
23.5.2016 | Tomáš Chalupa
174 příspěvků
-
Je mi něco ukradeno. Pak je mi to vráceno. Proč bych to měl danit???
-
-
když mi někdo ukradl, co jsem předtím sám podvodem (nic jiného hlásání existence Boží není) vytahal z lidí, proč by mi to měl někdo vracet??? *1*
-
My fašisti vám nic nedáme!
-
Protože máš hloupé otázky *5*
-
Jsem docela zvědavej, jak ti rudí fašisti odpoví, jak budou na tuto pravdu argumentovat,
-
-
Jak vidíš, fašisticky...
-
-
Švanda s teroristama rudýma.
-
-
-
-
Kdyby komunisti nekradli a nevraždili, nebylo by tohoto problému.
-
-
Ty něvskej jseš v jiný době. Ti co kradli před převratem, byli zabásnutí. Po převratu je jako ublížené, havloid Chavel propustil. A začalo se krást ve velkém - restituce, privatizace, církevní prostituce a jiné TUNELY. V 1989 jsme měli téměř NULA dluhů a za popřevratové éry je jeden a půl BILIONU dluhů a ke spokojenosti zbytku EU a USA vesele roste dluh nadále.
-
Na udělání pořádku ve stávajícím kapitalistickém svinčíku by byli komunisté padesátých roků strašné měkoty.To bude chtít dostat k moci tvrdou ruku mladé generace.Ta zlumpačelým důchodcům bejkovcem už zadky porovná.
-
Na udělání pořádku ve stávajícím kapitalistickém svinčíku by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To bude chtít mnohem tvrdší ruku mladé generace.
-
odkud asi ti komunisté měli vzor zabíjet a zabírat majetky.....emmm........jo už vím od církve katolické
-
V porovnání s lumpy,kteří se v Česku prolhali k moci tak to aby i komunisté padesátých roků nosili svatozář.
-
-
dobré ráno, zjistil jsem že ten samovar teče *13*
-
-
jakto, vždy´t je ruskej ? *8*
-
-
tento byl dokonce sovětskej, starožitnost
-
-
-
byla jsem na ultrazvuku a zjistili, že Borisek, nemá pindíka, ale buchtu, jak to mám říct zlému trollovi ?
už koupil v army shopu výbavičku pro malého ruského námořníka *13* -
-
mám něco podobného se samovarem
-
-
Komunisti, Fašisti, Teroristi. Putinisti - jak se to rýmuje...
-
-
Tak.
-
Milan je d e b i l taky pěkná říkačka *3*
-
-
ano Milan je d e b i l se rýmuje skvěle
-
-
-
zdravím z Brna
-
-
čus jsi v práci ?
-
-
jsem, proč ?
-
-
hledám někoho kdo mi zaletuje samovar
-
-
vole, jsem skladník v kkauflandu
-
-
-
-
-
jelikož bude Borisek holka, vyhlašuji návrhy na nové jméno, jsme tu přeci skoro jako jedna rodina *14*
-
-
ahoj ženo *2* navrhuji Rybanu
-
co Anna proletářka ?
-
-
Lavrov na hráááááááád
-
Vrazi rudí, bolševičtí, kradli, a my, slušní lidé to vracíme! Tož tak to na tom světě chodí.
-
-
ano tak že ukrajici jsou neslušní zloději?že nevrátí zakarpatsko?
-
-
také nejsem gay, fakt ne