Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi něco ukradeno. Pak je mi to vráceno. Proč bych to měl danit???
    • když mi někdo ukradl, co jsem předtím sám podvodem (nic jiného hlásání existence Boží není) vytahal z lidí, proč by mi to měl někdo vracet??? *1*
    • My fašisti vám nic nedáme!
    • Protože máš hloupé otázky *5*
    • Jsem docela zvědavej, jak ti rudí fašisti odpoví, jak budou na tuto pravdu argumentovat,
      • Jak vidíš, fašisticky...
        • Švanda s teroristama rudýma.
  • Kdyby komunisti nekradli a nevraždili, nebylo by tohoto problému.
    • Ty něvskej jseš v jiný době. Ti co kradli před převratem, byli zabásnutí. Po převratu je jako ublížené, havloid Chavel propustil. A začalo se krást ve velkém - restituce, privatizace, církevní prostituce a jiné TUNELY. V 1989 jsme měli téměř NULA dluhů a za popřevratové éry je jeden a půl BILIONU dluhů a ke spokojenosti zbytku EU a USA vesele roste dluh nadále.
    • Na udělání pořádku ve stávajícím kapitalistickém svinčíku by byli komunisté padesátých roků strašné měkoty.To bude chtít dostat k moci tvrdou ruku mladé generace.Ta zlumpačelým důchodcům bejkovcem už zadky porovná.
    • Na udělání pořádku ve stávajícím kapitalistickém svinčíku by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To bude chtít mnohem tvrdší ruku mladé generace.
    • odkud asi ti komunisté měli vzor zabíjet a zabírat majetky.....emmm........jo už vím od církve katolické
    • V porovnání s lumpy,kteří se v Česku prolhali k moci tak to aby i komunisté padesátých roků nosili svatozář.
  • dobré ráno, zjistil jsem že ten samovar teče *13*
    • jakto, vždy´t je ruskej ? *8*
      • tento byl dokonce sovětskej, starožitnost
  • byla jsem na ultrazvuku a zjistili, že Borisek, nemá pindíka, ale buchtu, jak to mám říct zlému trollovi ?
    už koupil v army shopu výbavičku pro malého ruského námořníka *13*
    • mám něco podobného se samovarem
  • Komunisti, Fašisti, Teroristi. Putinisti - jak se to rýmuje...
    • Tak.
    • Milan je d e b i l taky pěkná říkačka *3*
      • ano Milan je d e b i l se rýmuje skvěle
  • zdravím z Brna
    • čus jsi v práci ?
      • jsem, proč ?
        • hledám někoho kdo mi zaletuje samovar
          • vole, jsem skladník v kkauflandu
  • jelikož bude Borisek holka, vyhlašuji návrhy na nové jméno, jsme tu přeci skoro jako jedna rodina *14*
    • ahoj ženo *2* navrhuji Rybanu
    • co Anna proletářka ?
  • Lavrov na hráááááááád
  • Vrazi rudí, bolševičtí, kradli, a my, slušní lidé to vracíme! Tož tak to na tom světě chodí.
    • ano tak že ukrajici jsou neslušní zloději?že nevrátí zakarpatsko?
  • také nejsem gay, fakt ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit