Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásné je od pana ministerského předsedy, že zatím co lůza demonstrovala, zašel si k manželce na koláč.V klídku a pohodě. Ona totiž lůza zapomíná. Zapomíná jak za vlády ODS místo sypání peněz lidem se vyhlašovaly úsporné balíčky. A lidu se utahovalo a utahovalo. Zatím co si ODSáci s TOPákama přidělovali státní zakázky, kamarádům se futrovaly státní peníze a furt bylo málo.A balamutili se lidi, že to tak musí být.

  • No nejsmutnější je, že za těmi protesty někdo stojí. Finančně ani organizačně to ani náhodou nezajišťuje studentík. Nejedná se o nápravu společnosti ani o demokracii. Jedná se pouze o kampaň za odstranění Babiše z politiky.

    Ovcím nevadí křišťálový Bakala, Tykač, Kellner skupující kde co a jiní a jiní vejlupkové. Proti těm se žádné demokratické chvilky nepořádají. Kdo těmto pomohl k čistým ziskům a snovým kšeftům, byl to Andrej??? Po odstoupení Babiše se pro ovečky nic nezmění - Andrej byl miliardář před vstupem do politiky a bude i po. Dotace si neschválil sám a v budoucnu, pokud budou, bude je čerpat zase. A vám tady po jeho odchodu zbudou nějaký "dobroseři" typu Kalouska, kvůli kterým se ANO vyšvihlo na vrchol.

    Jinými slovy vraťte nám naše staré zloděje, jsme na ně zvyklí ;-)


    P.S.: Když se někde vyskytují komedianti tzv. showbiz prostituti je pro mě rozhodnuto.

    TAKOVÝ HODNÝ STRÝČEK pan Svěrák, který podepsal Antichartu, když bylo po revoluci řekl pouze promiňte byl to omyl. Teď tady bude slintat nějaké moudra místo toho, aby byl schovaný v kanále ??? 

    U Andreje spolupráce vadí a u Zdendy ne ??? 

    • Babiš není náš člověk a pokud se vecpal do naší politiky,tak se asi vecpal někam,kde ho nechtějí.Je dobře že ho vyštípou a ani se neptám,kdo jsou ti Oni,protože ani já ho nechci.Bylo by chybou aby byl miliardář i potom až ho z politiky  vyhodí a doufám,že takovou chybu neudělají.

      To co píšeš o těch podnikatelích atd. tak pokud nejsou v politice tak proč by měly být proti nim demonstrace?Jen ať je řádně sleduje policie.  

  • Mnohým lidem dává Babišova vláda naději i jistotu a zbavuje je strachu ze řádění antisociálních živlů, které by nejraději zrušily důchody a vše zařídily podle hesla "Ať se každý postará sám o sebe !". Jenže důchodce už nemá energii a zvrácenou nápaditost k tomu, aby vysál ze státní kasy maximum. Babišova vláda symbolizuje rozkvět, sociální jistoty a víru v mocnou oporu, kterou tvoří stát. Nepřeji si rozvrat a anarchii, nepřeji si českou mutaci majdanu a zbídačení miliónů lidí. Babiš by neměl podléhat defétistickým náladám. Lidé, kteří byli volit, věří demokratickému systému a naopak se obávají rozvratu přicházejícího z ulice.
    • citát: "Babišova vláda symbolizuje rozkvět, sociální jistoty a víru v mocnou oporu, kterou tvoří stát."

      Ty v.ole! To jsou durchy! Tak tu  "mocnou oporu kterou tvoří stát"-to jako myslíš to šikanování kontrolory z finančáku? Jo úřední buzerace ta teď vážně kvete-tak tomu ty říkáš "rozkvět" a co máš na mysli těma "sociálníma jistotama "když se chystají  mladým důchody kolem 3tisíc,což není ani na jídlo???

      Podívej ty jsi asi s Babišem spokojený,ale takoví jako jsem já ani náhodou a ten rozdíl je čím dál víc vyhraněný,takžekdyž budeš toho svého premiera  hájit moc hlasitě,čekají tě mnohá nedorozumění.    

  • josef.chmela

    Na ty parchanty, co si neváží zvýšení platů, důchodů a dalších sociálních dávek, poslat lháře Kalouska a vládu zlodějů z ODS. Ti by jim to všechno sebrali a ještě by tvrdili, že se jim zvýšila životní úroveň.

    Lidi jsou stále hloupější a nic si nepamatují. Nebo nechtějí pamatovat. Já, jako živnostník, se mám za Babiše lépe než za zloděje Kalouska a vlád ODS.

    • Kterého parchanta máte konkretně na mysli - určitě babiše - že Áááňňo - tu lidskou užvástanou špínu,  komoušského práskač a megazlodějského gaunera - no tak to máte zajisté pravdu. Nic zprchantělejšího v čechách k nalzezení není - s jedninou vyjímkou - hnijícím vředem, co mu někteří slaboduší říkají prezident - že Áááňňo zeMANe.

      K tomu stačí pár promitívků, kteří nemít pana exministra Ing. Kalouska tak si ho musí vymyslet a namalovat aby mohli za koblihu zvracet ty donekonečna omýlané pindy vrchního kobliho-parchanta.

      A ty jestli jsi se svými názory živnostník - tak já jsem v tom případě indiánský kosmonaut.

      • josef.chmela

        Víš ho.. co je prd..li měkkého. A jsi indiánský kosmonaut.

    • No Josefe to máš tak,někdo je prodejnej a nevadí mu absence morálky!Bureš přísahá na své děti,posílá je Krym a jiné prasárny.Tobě bolševik musel vyhovovat.Držet hubu a mít klid na práci.Divím se ,že tě Kalousek nezažaluje pro pomluvu.Samé kecy o zloději a nebyl nikdy na rozdíl od Bureše ani obžalován.Sděl nám co ukradl.Co těch 18 miliard z rezervního fondu co Bureš přerozdělil a následně pospustil mezi důchodce.Je vidět,že jsi naivní.Bureš systematicky postupuje přesně podle normalizačních pravidel z dob Husáka.Je doba konjuktury a my máme schodek rozpočtu.Co bude až přijde krize?V jednom máš pravdu-Lidi jsou stále hloupější a nic si nepamatují.Podívej se na Hrad-ostuda jak se někde objeví;Brabec ve vládě - bývalý zaměstnanec Agrofertu,Bureš -Stb,Metnar pohotovostní pluk aj.A na závěr:co návrh na zdražování dálničních známek a jiné zhovadilosti ,likvidace firem finačními úřady.Ti parchanti si na svůj důchod vydělali a Bureš to nedává ze svého.

      .
      • Takže převedení prostředků z rezervního fondu do příjmové stránky státního rozpočtu znamená, ž eje premiér ukradl?

        V tom případě mohu prohlásit, že nyní vašim textům rozumím.

        Dokážete odhadnout, kolik miliard činí jen úroky z dluhů minulých vlád, které jsou na výdajové straně státního rozpočtu?

        Dokážete odhadnout, kolik let v řadě celkový státní dluh klesá? Pozor, v některých statistkách je spojen dluh vlády s dluhy soukromníků - podniky si v zahraničí půjčují čile a celkový dluh ČR má rostoucí tendenci.


        • Jsi mimo!Otázka zněla co ukradl Kalousek?V čem lítá Bureš to ví každý soudný člověk.

          • josef.chmela

            Kalousek má štěstí, že se ty jeho čachry a zlodějny nevyšetřovaly. Nebyla totiž politická vůle. Ale na každou svi... se vaří voda.

          • Nejsem, mimo jste vy, jak vyplývá z textu, cituji: "Sděl nám co ukradl.Co těch 18 miliard z rezervního fondu co Bureš přerozdělil a následně pospustil mezi důchodce."

            Co ukradl Miroslav Kalousek, nevím, neznám jeho spis.

            Co ukradl Andrej Babiš, nevím, neznám jeho spis.

            Co ukradl Xaver Ypsilon, nevím, neznám jeho spis.

            Proto o tom nediskutuji. Co ukradl můj soused z čísla 58 vím, protože to ukradl mně, ale nediskutuji o tom, nikoho by to nezajímalo.

            Jinak ještě k předchozímu příspěvku: Andrej Babiš dosud obžalován nebyl. Zda byl obžalován někdy nějaký Bureš, nevím a je mi to jedno.

            Jsem-li vašimi slovy "mimo", pak je to dáno tím, že řeči vašeho kmene rozumím jen málo. Co kdybyste příště zkusili použít češtinu nebo nějaký obecně známý jazyk?

          • Člověče ty to nevíš nebo jsi tak zabedněnej  a předem ti říkám že Babiše nemusím . jenom  to že za jeho ministrování  se stát zadlužil tak že ten dluh budou splácet ještě  tři generace po nás jenom ten kšeft se superhrubou mzdou,  to ti nic neříká normální  lidi odíral a páni podnikatelé si odepsali i cestu na hajzl.Tak mi o Kalouskovi nic neřikej s  nejdřív si zjisti majetkové poměry jeho příbuznejch a kamarádů.

             

            •  Takže děkuji tak si přiznal že Bureš tuto zem zadlužil!Konečně rozumná debata!!!!!

      • josef.chmela

        Tvého Bureše neznám ale vím, že pan Babiš to dělá o 100% lépe než ti všichni před ním.

        • Áno, veď všici kradnú a hen ten Bureš kradne tak, že sa to ani tej Európskej únii niepáči.😯

          • Ano Evropské unii se to ,,nepáčí" ale jen kvůli tomu že to do Bruselu donesli čeští Europráskači typu politického turisty a podrazáka Pospíšila & spol !  Jinak by to bylo EU jedno, alespoň někdo čerpá dotace !😂😂😂

  • To je taky jedinej důvod. Závistivci typu Kalouska a bezmozka Fialy cítí že by to mohlo jít a to by se jim nemuselo v příštích volbách vyplatit. Představa že je Fiala premiér mě budí ze snu.
  • josef.chmela

    Když se zeptám většiny lidí v Praze, tak na Babiše klejí a pouští hromy blesky. Když se zeptám většiny lidí mimo Prahu a další velká města, tak Babiše chválí, nebo jim nevadí.

    Ti pražáci jsou nějací divní. Asi nemají rádi koblihy, miliardáře, kapitalismus, demokracii a svobodné volby (nebo dolby?). Kdo se v nich má vyznat.😀

    • Zajímavé, že pražáci si tam minule zvolili Krnáčovou, takže asi vědí proč ji zase vymetli a toho, kdo ji tam dosadil chtějí poslat pryč taky. Jenže se jim do toho plete koblihová přesila :).

    • Prahu oplotit, vyhlásit za rezervaci a rizikové území. Rozvěsit cedule o mozkové infekci, lebka se zkříženými hnáty a upozorněním že vstup je na vlastní nebezpečí klasifikace rizika o dva stupně výše než zóna Černobylu....🙂

  • Inu milý Andreji, čiň čertu dobře - peklem se Ti odmění. 

    Každý důchodce může, jestli peníze od "špinavého Babiše" nechce a je mu to proti jeho morálce poslat klidně na můj účet.

    Já už bych se s tím nějak vnitřně srovnal!!!😂

    Jedna mladá spolupracovnice vykřikovala, že se na přídavek k mateřské "od Babiše" může vykašlat, ale když jsem jí nabídl, aby ty peníze tedy posílala na charitu - tak to už se jí nechce. Shrábne a hubuje!! Kalouska na ní!!

    • Titíž lidé řvou, abychom přijímali miliony migračních nájezdníků, ale k sobě domů by nevzali ani jednoho migračního nájezdníka.
  • Na Letenskej pláni sa uskutočnila v súdružskej atmosfére manifestácia. Súdruhovia boli ochotný urobit  všetko čo sa im povedalo. 


    • Vůle k další defenestraci tam určitě byla, súdruhovia sa budú riadiť , koho z Hradu a zo Strakovky vyrúcať cez oblok na jeseň ....
      • To klidně můžou, ale musí vzít s sebou i tu chamradˇ z CT.
  • On si totiž nějaký Minář z toho dělá jen trenažer svých dovedností.Jo okolo r.2015 to byl jiný frajer. Odchycené africké výžírky se dívali u nás přes dráty na svět. Právem.Nenecháme tady vetřelce běhat. A tady tento shora jmenovaný aktivista horlivě bojoval za vyžírky. To se psala odvolání, námitky ...Ale všechno přes advokáty.Jasně že státem placené, protože šlo o "lidská práva".Jeho tehdejší horlivost ve prospěch vyžírek z gumových člunů nás stála všechny peněz a peněz. Ono bude i na demonstracích všechno jinak. Jen co se to provalí.A že se to provalí!

  • Pro tvoji informaci:Babiš krycí jméno Bureš,Filip-Falmer,atd.A tak je to s tou pamětí. Zajímalo by mě jak by slováci přijali ,kdyby nějaký čech prováděl takové zvěrstva! A asi jsi zapomněl co prováděli slováci Husák,Biľak,Lorenz za normalizace v Čechách !

    • mun.go

      O Husákovi bych v této souvislosti vůbec nemluvil.

       ... Husák bol zatknutý 6. februára 1951 v pracovni svojho spolupracovníka zo SNP, generálneho tajomníka ÚV KSS Štefana Baštovanského v budove ÚV KSS na Hlbokej ulici v Bratislave. Po návrate z väzenia v roku 1960 pracoval najprv ako skladník v podniku Pozemné stavby alebo stavebný robotník ...

      ... V novembrových dňoch roku 1989 bol jedným z komunistických politikov, ktorí odmietli situáciu riešiť násilím...

      viz Wikipedia

      • Husák byl politik pragmatický,téměř slepý,závislý na lécích.Jeho osobní vliv stále klesal a nakonec z něj bylo jen jméno.Za jeho vlády byli lidé kriminalizováni,republika izolovaná od světa a on sám schvaloval a podporoval sovětskou okupaci.Na jeho obranu nelze říct vůbec nic.

        • mun.go

          Rozhodně nenechal své politické odpůrce zavírat na 9 let do vězení.

          Co byste vy dělal na jeho místě a v dané době?

          • za rozvracení republiky bylo i 10 let,za pobuřování proti socialismu 2 roky a za zesměšňování hlavy socialistického státu to bylo přes 2 roky.Viz kniha Prezidentův vězeň.

            Na jeho místě v dané době bych se z takové zodpovědnosti vykroutil nebo bych to svedl na chatrné zdraví.Prostě nedělal bych Rusům vola.Jemu se to ale líbilo.

            Není důvod na něj plivat,ti před ním byli horší,ale není ani na co vzpomínat.

            • mun.go

              Neptám se na sazby, ale na to, kdo byl za Husáka skutečně odsouzen za pobuřování proti socialismu na 9 a více let.

              Jinak dnešní sazby v trestním zákoníku jsou stejné ...

              § 310 Rozvracení republiky

              (1) Kdo v úmyslu rozvrátit ústavní zřízení, územní celistvost nebo obranyschopnost České

              republiky anebo zničit její samostatnost se účastní násilných akcí proti České republice nebo

              jejím orgánům, bude potrestán odnětím svobody na osm až dvanáct let, popřípadě vedle

              tohoto trestu též propadnutím majetku.

              • Reakce na příspěvek:

                To je zvláštní otázka,asi jste mladý a tu dobu jste nezažil.Já ji bohužel zažil a tak Vám můžu říct,že 6 z mých přátel,úplně neznámých lidí bylo za pobuřování zavřeno a jeden za rozvracení.Byla tehdy ve společnosti tíživá atmosféra strachu,na koho to dopadne příště.Kdo měl rodinu tak potichu kolaboroval s režimem aby alespoň dětem zůstala nějaká perspektiva,ale nepomáhalo to,i straníci bývali zavření.Ale to mělo hodně širší záběr,celé rodiny tím byli postiženy a šikana v zaměstnání se týkala úplně všech,včetně těch co sami šikanovali.Neexistoval žádný model nebo návod jak se tomu vyhnout.Síť udavačů byla všudypřítomná a museli vykazovat nějakou činnost,takže jim stačil náznak nebo úplně fabulovali.StBáci sami nebyli až tak zlí jako spíš špatní ,podlí a škodolibí,stejně tak i mezi sebou navzájem.Měli radost z cizí bezmoci a škodili i když nemuseli.Někteří lidé si mysleli,že si nějak pomohou když budou k nim vstřícní.Ti toho později litovali.Byli ale šťastlivci,kteří tím nějak proplouvali,dost záleželo na nátuře a na známostech.

                Disidenti,těch bylo asi 1000,většina z toho v emigraci.Byli to hochštapleři toužící po zahraniční slávě a po penězích.Ty rozdílel Havel.Taky to nebyli dobří lidé,starali se vlastně jen o sebe.Stbáci byli na nich přisátí a parazitovali na nich asi jako blechy nebo vši.

                jo ptal jste se kdo seděl 9 let-tuším Uhl,Trefulka,ale možná i Šabata,teď mluvíme o době po r.1968.V padesátých létech jich byly mraky,třeba moje teta dostala 12 let za písničku o pí Gottwaldové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit