Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obama je nejslabší prezident Usa v poslednich 50 let
  • Polští karatelé na Ukrajině

    K protestním akcím proti účasti polských vojáků a žoldnéřů v bojových akcích na Ukrajině došlo 4. října u budovy parlamentu ve Varšavě. Účastníci třímali vlajky Polska, Ruska, Ukrajiny, Běloruska a Doněcké a Luhanské lidové republiky. Nesli plakáty se slogany: „Zastavte Banderu,“ „Zastavte podporu Banderovců. Na Volyň jsme nezapomněli!“, „Ne účasti polských vojáků ve vojenské operaci NATO na Ukrajině!“.

    http://www.nwoo.org/2014/10/15/polsti-karatele-na-ukrajine/
  • američani jsou potomci těch nejhloupějších irských utečenců, kteří odešli do Ameriky za lepším živobytím, dnes ve státních školách ( kdo je ctižádostivý jde na soukromou školu) se americká děcka nic podstatného nenaučí, protože nutit je do učení se nesmí, je to nedemokratické, a tak většina dětí po ukončení jsou pologramoti, protože umí sotva číst a psát, ale je fakt, že takovým se dobře vymývají mozky a dobře se jim vládne, hlavně se u nich od školky vytváří pocit " národní hrdosti ", kdy i děti ve školce denně zahajují den zpěvem státní hymny s rukou na srdci a pak mají pocit, že jsou něco jako nadlidi, kteří mají přímo morální právo vládnout světu
  • Tak teď aby na to přišla ještě ruská tajná služba (se divim, že v tomhle nebyli zas "první" ...) *1*
  • Nad tím nemusí přemýšlet největší mozky z CIA. To je jasné většině lidí. Ovšem kšeft ze zbraněmi je velice lukrativní a zbrojařská lobby je nejmocnější na světě. Zbraně tak prodají komukoli i kdyby byly nakonec použity proti samotným USA.
  • Přišli na to, ale nic se nezmění. Rozvrátili arabské státy, Ukrajinu a mají prsty v Hong Kongu. To, že je většina lidí měla ráda, to přestává platit. Chudáci lidi, kteří žijí v Iráku, Sýrii a na Ukrajině. Ti na to doplatí. Amící zbohatnou. Je to bezcitná sebranka tak jako u nás Štětinové, Schwarzenbergové a jejich přívrženci. Kdo chce v této zemi klid na světě, spravedlnost, morálku, je označen a jemu nadáváno do komunistů a levičáckých socanů. Tak jsme to dopracovali s tou naší "demokracií". Nejhorší na tom je, že to vše spěje k válce. Ale co naše děti?
  • Čína spúšťa celosvetovú menu,krytú zlatom – Američania si teraz musia nájsť dôvod na vojnu proti nej

    http://www.financnytrh.com/cina-spusta-celosvetovu-menu-krytu-zlatom-americania-si-teraz-musia-najst-dovod-na-vojnu-proti-nej/2012-09-07/a10355
    • Tak toho bych se nebál. Amerika už na válku proti Číně jednoduše nemá. Jediná cesta byla rozvrátit Čínu zevnitř, to se nepovedlo. Nepovedl se ani rozvrat Ruska, které by bylo předstupeň k ovládnutí Číny. Nepovedlo se jim skoro nic. Amerika je v pasti. Pádu dolaru už nezabrání, jediné co může udělat je, že bude spoléhat na postupný pokles. Což je docela pravděpodobné, protože prudký pád dolaru by poškodil i Čínu a celý zbytek světa. Dolar bude padat pomalu, jak bude růst objem světového obchodu v jiných měnách.
      V lepším případě se USA zkonsoliduje a přejde na alternativní měnu, která už bude mít jenom regionální roli, v tom horším dojde časem k rozpadu USA. Ten rozpad je pravděpodobnější.
  • Není to k ničemu, je to proosser!!! *12* *16* *12*
  • Jakýkoliv terorista , diktátor , nacista a masový vrah , který zapadá do špinavé zahraniční politiky SSA , se stává spojencem a chráněncem US hitlerčíků !
    Americká zahraniční politika je názorným příkladem světovyho terorismu , banditismu a organizovanyho zločinu !
  • No sláva, konečně jim to došlo z prd@le do hlavy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit