Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vím o dalších. Například trolka Simonka i se všemi tisící nicky. No nějak se ta holka živit musí, že? Neděkuj, právě jsem ti vydělal korunu, simone. *14*
    • souhlas zlej trolle, ty jsi měl vždycky pravdu *15*
      • A další kačka, troldo simone. *14*
        • Zlej trolle, když se přejmenuješ na tiradora tak musíš také změnit slovník,
          Tím že Simoně zkoníš jméno se vždycky prozradíš ty ruskej blázne, *2* *2*
  • ... nechal jsem si vybělit řitní otvor, to koukáte, co :)))
    • ten co máš pod nosem matkomrde? *1* tomu se říká r y p á k
    • ... děkuji za vystřídání, ty se mezi tu chátru hodíš lépe, primitivní chudáku, polib mi :)))
    • máš někde odkaz ?? *8*
    • *14*
  • ... já mám rád z kúúndy smrad :)))
  • ... až budu jednou zdegenerován jako magor jura, také budu všemu skvěle rozumět :)))
    • takovým jako jsi ty se u nás ve městě říká N A N O P I Č A
      • ... město primitivů jako ty tipuji na 4 chatrče, chudáku :)))
    • =====Ty jsi zdegenerovaný od narození, proto máš problém s chápáním jiných kobliháři. :D
      • ... ubožáky jako tebe nepotřebuji chápat, polib mi, trapný burane :)))
    • ty už jsi ho předčil *1*
      • ... s primitivním póvlem se nevybavuji :)))
  • by tou poslední kapkou britského kalicha.A pokud v Bruselu ještě mudrují na jejich přerozdělováním a cenou za jednoho nevyžádaného šupáka okolo 7 mil kč tak bude ještě moc veselo v EU. Nebýt parazitů - krásně by bylo letos v EU.Jezdilo by se na dovolené, popíjelo by se pívko a bylo bezstarostné léto.Takto je třeba být pořád ve střehu.Zda se z některého vandáka nevyklube ten s dynamitovou vestou.Takže je třeba mít pořád na mysli tady ty vlezlé parazity a zejména jim to neustále připomínat.Že díky jejich přidrzlé vlezlosti je tady všechno jinak.Ale nebude to napořád. V Evropě tomu říkáme vyhánění.Už aby začalo!
    • zalez si pod deku a doufej, že tě u vás na vsi žádný muslimský terorista nenajde, pivo si holt dáš až Zeman řekne že je bezpečno *9*
      • a právě takové tobě podobné je třeba okopávat.Veřejně a pro obveselení davu.Protože není nic hezčího než dát lopatě pořádného facana.Jen tak, pro pobavení.
        • zlejBTWtrolle, tvůj slovník je opravdu nezaměnitelný, ty jako místní lhář, podvodník a král přizdisráčů máš tak něco povídat *15*
  • Můžou si za to v EU a EK sami. Dělají si co chtějí, co jim vyhovuje, nárokují si větší diktát a rozhodování než v 80-tých letech. Za těžký prachy! Vypadnout by měli všichni a předražená monstrózní sídla zbourat nebo dát uprchlíkům a cikánům. Teď to pohnojili všichni, ale světe div se, za těžký prachy z našich kapes do svých přežraných ranců, to co pohnojili budou zase reformovat. Je to pakáž!!!!!!
  • největší vinu na Brexitu má Angela se svojí nesmyslnou, vůči imigranům vstřícnou politikou. Hezké lidumilné ideje jsou jedna věc a realita druhá. Nakonec ty ploty s ostnatými dráty budeme stejně mít, protože i frau Merkel pochopila, že tolik vyžírek prostě Evropa neuživí... Kdyby se místo nejprve o vítání, potom o rozdělení a posléze o vracení uprchlíků hovořilo rovnou o blokování jejich vstupu na Evropskou půdu (- a nejen hovořilo, hlavně kdyby se s tím od začátku NĚCO DĚLALO!!!), mohla být Británie stále v EU.
    • Tak to vidíš ty. Tak podobně to vnímám i já. Kdybys to napsal ještě dříve před lety nerozumněli by ti nevěřili by ti. Snad vidíš víc dopředu a nejsi ve"službách" spjatých s EU a v procesu zištnosti-já nic dělám(musím) jen svou práci co oni chtějí... Některé věci se prostě musí stát a spadnout až na dno aby někteří pochopili...Oni politici prostě hrajou každý tu svou hru...Důležitý je záměr, tedy pro koho a jak? Málokdo je schopen to vidět jako celé spektrum. Vidí jen ten "svůj" úhel pohledu. Jiný názor nepřijmou, buď nechtějí, nebo neznají, stane se že to nepoberou a zaútočí...Budou mít tu "svoji zaručenou pravdu" Jinou nepřipustí...S takovým příkladem jako Franta Játro se prostě nedohodneš... *1* *1* *1*
      • Hele to je dobrý: dal jsem Ti "souhlasí" - ale tady najednou koukám, že Souhlasí 0, Nesouhlasí 4. Tak Ti chci dát znova "Souhlasí", ale Tiscali mi napíše "bylo už hlasováno dříve" *1* *1* *1* *1* Tak tady se rozhodně nemainpuluje s body!! Mor, choleru a filcky na vás! *2* *2* *2*
      • zlejBTWtrolle, přestaň se takhle trapně plácat po rameni ty ruskej potkane *11* je to trapné
    • tak ty jsi král primitivů, Britové nenadávali na muslimské uprchlíky, Boris Brexit a Nigel Farage nadával na lůzu z Polska, Čech, Maďarska, Rumunska tak tu nelži žalude.. *11*
      • správně, na lůzu. Oni jim tam hnědočeši a Rumuni stačili, o stádo Sómálců a Eritrejců už opravdu nestojí. Všichni se báli především toho, co se jim tam vozilo eurotunelem z Calais...
  • Kdyby byla založena společnost států na kterékoliv úrovni s místem kdekoliv ,tak by stejně kverulantní Češi protestovali,chtěli by zanedlouho referendum a vystoupit ze spolku,který jim nikdy nebude vyhovovat.To je snad v povaze Čechů a Moraváků důkladně zafixované.A pořád dokola.
    • Jo tak to se všechno děje kvůli tobě? Když to tak máš co s tím kdo nadělá že? *1* *1* *1* Lidé jsou si navzájem zrcadly. To co vadí na druhých je vlastně tvůj osobní problém. Ale není všem dnům konec, jistě to s tebou není tak zlé a myslel jsi to dobře, počkáme... *3* *3* *3*
  • Je třeba reformovat EUropu.
    Mít společnou zahraniční obchodní a vojenskou politiku,
    Ale nechat národním státům svobodu v otázce rozměru tašek, včelích úlů atd,
    Do toho se nemá vedení EU vůbec montovat a jen to přispívá k nepopulárnosti projektu,

My jsme EUropané a potřebujeme silnou EU oproti dravcům jako jsou USA, Rusko a Čína,
    USA a Čína jsou ekonomičtí dravci a ekonomicky slabší rusko po staru vojenský dravec.

Nelezme do ruské ani do americké ani do jiné řiťě, Buďme samostatní. Ať žijeme my EUropané.
    • To vypadá jako že to ještě nepochopili co píšeš. Co my jen víme o těch zákulisních politikách kdo s kým kdo a proč? Znakem psychopatů je touha po moci, ovládat a v tomto se spojí třeba s ďáblem když teče do bot. Ostatně loutky co nám tu hrají ty hry jsou v rukách monopolů a bank, kapitánů průmyslu...prostě prachy a vliv. Kdo šlápne jen trochu vedle musí z kola ven...jak prosté... *3*
  • http://video.aktualne.cz/svet-na-hrane/tragedie-v-letnim-tabore-odhaluje-straslive-podminky-ve-kter/r~a9290a1e3eb111e6851c002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-3

těšíme se na czexit *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit