Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lrkfa
    A proč by Británie či jiný stát nemohl vystoupit z EU ? EU je na věčné časy a nikdy jinak ?
  • největší vinu na Brexitu má Angela se svojí nesmyslnou, vůči imigranům vstřícnou politikou. Hezké lidumilné ideje jsou jedna věc a realita druhá. Nakonec ty ploty s ostnatými dráty budeme stejně mít, protože i frau Merkel pochopila, že tolik vyžírek prostě Evropa neuživí... Kdyby se místo nejprve o vítání, potom o rozdělení a posléze o vracení uprchlíků hovořilo rovnou o blokování jejich vstupu na Evropskou půdu (- a nejen hovořilo, hlavně kdyby se s tím od začátku NĚCO DĚLALO!!!), mohla být Británie stále v EU.
    • Tak to vidíš ty. Tak podobně to vnímám i já. Kdybys to napsal ještě dříve před lety nerozumněli by ti nevěřili by ti. Snad vidíš víc dopředu a nejsi ve"službách" spjatých s EU a v procesu zištnosti-já nic dělám(musím) jen svou práci co oni chtějí... Některé věci se prostě musí stát a spadnout až na dno aby někteří pochopili...Oni politici prostě hrajou každý tu svou hru...Důležitý je záměr, tedy pro koho a jak? Málokdo je schopen to vidět jako celé spektrum. Vidí jen ten "svůj" úhel pohledu. Jiný názor nepřijmou, buď nechtějí, nebo neznají, stane se že to nepoberou a zaútočí...Budou mít tu "svoji zaručenou pravdu" Jinou nepřipustí...S takovým příkladem jako Franta Játro se prostě nedohodneš... *1* *1* *1*
      • Hele to je dobrý: dal jsem Ti "souhlasí" - ale tady najednou koukám, že Souhlasí 0, Nesouhlasí 4. Tak Ti chci dát znova "Souhlasí", ale Tiscali mi napíše "bylo už hlasováno dříve" *1* *1* *1* *1* Tak tady se rozhodně nemainpuluje s body!! Mor, choleru a filcky na vás! *2* *2* *2*
      • zlejBTWtrolle, přestaň se takhle trapně plácat po rameni ty ruskej potkane *11* je to trapné
    • tak ty jsi král primitivů, Britové nenadávali na muslimské uprchlíky, Boris Brexit a Nigel Farage nadával na lůzu z Polska, Čech, Maďarska, Rumunska tak tu nelži žalude.. *11*
      • správně, na lůzu. Oni jim tam hnědočeši a Rumuni stačili, o stádo Sómálců a Eritrejců už opravdu nestojí. Všichni se báli především toho, co se jim tam vozilo eurotunelem z Calais...
  • Pavel Jégl, autor článku, dost výstižně popisuje viníky "brexitu". Podivné však je pořadí a kategorizace jednotlivých hříšníků, kdy Vysegrádskou čtyřku nazval "Bratrstvo kočičí pracky". Dost silné na někoho, kdo má občas pochybné komentáře k politickým událostem. Představitelé této "čtyřky" nazval kverulanty a sabotéry, a zdá se, že tím překročil svůj stín. Jégle, Jégle, slez z toho stromu dole.
  • lrkfa
    Tak proc ty potizisty z V4 nevylouci?? Proste proto, ze by prisli o kolonie, ktere jim snaseji zlata vejce.
    Uvedu zajimavou podrobnost - Bundesbahn ji objednala u Iveca autobusy a jejich podminkou je, ze budou vyrobeny ve Vysokem Myte a ne ve Francii a Italii.
  • se tady pořád snaží dorvat na gumových člunech. Přicházejíc parazitovat na v Evropě nastřádaných penězích.Generace si ukládá každý stát prostředky na sociální program důchody a mimořádné situace.Nyní přichází parazit zafačovaný do černé hadry, aby tady byvakoval. Je na nás abych parazitovi vysvětlili jak je to v EU s penězma.A s holým zadkem - že se vydal na opačnou stranu své žebrácké tour.Pokud nepochopí, bude třeba systematicky začít vysvětlovat za pomoci donucovacích prostředků.Všechno tak abychom nedopadli jak v NDR.
  • Svaz bruselských socialistických republik je v agónii asi tak, jako byl východní blok v roce 1988. Všichni již vědí, že se tento režim nemá šanci více udržet, jeho zkostnatělé vedení je všem pro smích, ovšem mocenské struktury stále dovedou lidem znepříjemňovat život a vysílat proti nim své ozbrojence. Nicméně pohár trpělivosti je již vrchovatý a poslední kapka do něj přilitá bude znamenat velmi rychlý konec této totalitní struktury.
  • Můžou si za to v EU a EK sami. Dělají si co chtějí, co jim vyhovuje, nárokují si větší diktát a rozhodování než v 80-tých letech. Za těžký prachy! Vypadnout by měli všichni a předražená monstrózní sídla zbourat nebo dát uprchlíkům a cikánům. Teď to pohnojili všichni, ale světe div se, za těžký prachy z našich kapes do svých přežraných ranců, to co pohnojili budou zase reformovat. Je to pakáž!!!!!!
  • Za-orálku plácání po zádech skončilo a budeš v EU za vyvhela. A trochu jasnozřivosti jsi měl předvést od začítku a né se vtírat do anusu potentátům. *11*
  • I já jsem přesvědčen, že Juncker, spolu s Merkelovou jsou pro EU to nejhorší, co může být.
    Jeden nebo druhý jsou za vším špatným co se v Evropě děje. To nejsou politici. Jsou to jen parodie na politiky.
    • Souhlasím. A moc by mě zajímalo, co Američané na tu Merkelici vyštrachali, že se bojí tak, že je ochotná zničit raději celou Evropu.
      • Taky jsem o tom přemýšlel. Že by š.u .k a,.l a se psem? Nebo byla členkou nějaké sekty, obětující nemluvňata?
        Nevím, ale něco v tom musí být.
        • ... srážka dvou elitních primitivů :)))
          • Podíval jsi se do zrcadla, že? *1*
  • Proč média podávají stále Brexit jako něco negativního? To se podle tebe ty pisálku Britové rozhodli "špatně"? Ty jsi také jeden z těch, kteří mají patent na rozum, že?

    Nebo mně chceš tvrdit, že bys byl tak objektivní a v případě, že by referendum dopadlo obráceně, tak by tady byl dnes článek s názvem: "Deset viníků toho, že GB EU neopustí"?
    Asi těžko, že?

    Piš radši o tom, že Merkelová zvaním nelegálních migrantů nabádala miliony lidí k porušování zákonů a zatím ji za to nikdo nepotrestal. Ale na to si netroufneš
    *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit