Přejít na výpis diskuzí
Deset viníků brexitu. Jsou mezi nimi i Češi
30.6.2016 | Pavel Jégl
88 příspěvků
-
czexit
vivat Putin
vivat Zeman
sláva prosperující Venezuele -
-
a toto má být jako směšné? Nebo zábavné? V ústavu je vycházka, co?
-
-
inteligent to pochopí, to se tě ale netýka ty šapirův poskoku *11*
-
-
To je jedno čí poskok. Zemana či Šapira...poskok je vždy poskok. Jsou lidé kteří nepotřebují dělat poskoka. Jsou prostě sami sebou a nepotřebují žádné vladaře a manipulátory. Jen klid na život... *1* *1* *1*
-
-
-
-
... se*u na tra la la a další zadnice (tváře) zdegenerovaného primitiva, to nemá chybu :)))
-
-
ale kdeže hlupáku.U PC není trala.La.Jsi zakomplexované mačo které by veřejně neštěklo.A tak si léčíš komplex tady.Ovšem primitiv - od tebe krále fekalií - to sedí!
-
-
... nauč se aspoň psát, chudáku, to by tvé IQ 7 snad mohlo dát, pitomečku :)))
-
-
-
jsk jsem již jednou psal,chápejte mě,otec se strýcem mě pohlavně zneužívali celé dětství a i nyní,když mě je 33 let,nutí mě souložit s našim vlčákem...psychicky to špatně nesu,tak si alespoň tady léčím svoje mindráky.Tudíž se všem pánům tady hluboce omlouvám a jako projev mé hluboké omluvy,bych vás všechny velice rád alespoň vykouřil.Prosím všechny zájemce a zaslání telef.čísla,určitě se domluvíme.a nemusíte se bát,zuby nemám,ty mě již dávno otec se strýcem vytloukli...takže jen žužlám.Tak se chlapi hlaste.
-
-
... nikdo neví, co napsal primitiv, který se jistě hezky popsal, hnůj nikdo nečte, degene :)))
-
-
----BREXIT---- *14*
----CZEXIT---- *14*
EUEXIT SOON -
-
přééésně, RVHP už klepe na dveře..
celá ČR už na Vás pane Putine s radostí čeká *3* -
-
).(
-
-
-
... já mám rád z kúúndy smrad :)))
-
... nechal jsem si vybělit řitní otvor, to koukáte, co :)))
-
-
ten co máš pod nosem matkomrde? *1* tomu se říká r y p á k
-
... děkuji za vystřídání, ty se mezi tu chátru hodíš lépe, primitivní chudáku, polib mi :)))
-
máš někde odkaz ?? *8*
-
*14*
-
-
Vím o dalších. Například trolka Simonka i se všemi tisící nicky. No nějak se ta holka živit musí, že? Neděkuj, právě jsem ti vydělal korunu, simone. *14*
-
-
souhlas zlej trolle, ty jsi měl vždycky pravdu *15*
-
-
A další kačka, troldo simone. *14*
-
-
Zlej trolle, když se přejmenuješ na tiradora tak musíš také změnit slovník,
Tím že Simoně zkoníš jméno se vždycky prozradíš ty ruskej blázne, *2* *2*
-
-
-
-
Kdyby byla založena společnost států na kterékoliv úrovni s místem kdekoliv ,tak by stejně kverulantní Češi protestovali,chtěli by zanedlouho referendum a vystoupit ze spolku,který jim nikdy nebude vyhovovat.To je snad v povaze Čechů a Moraváků důkladně zafixované.A pořád dokola.
-
-
Jo tak to se všechno děje kvůli tobě? Když to tak máš co s tím kdo nadělá že? *1* *1* *1* Lidé jsou si navzájem zrcadly. To co vadí na druhých je vlastně tvůj osobní problém. Ale není všem dnům konec, jistě to s tebou není tak zlé a myslel jsi to dobře, počkáme... *3* *3* *3*
-
-
češti odborníci,novináři,ekonomové jasně vysvětlují že k tomu muselo dojít ale pisálek z tiscali je chytřejší
http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/ilona-svihlikova-brexit-kdyz-eu-vedou-druhoradi-politici--1628865 -
-
http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/ivan-hoffman-britove-ukazali-ze-maji-kuraz-jsem-prijemne-prekvapeny--1627610
-
-
Přeji Semenovi hezké bolševické ráno. Doporučuji v redakci po ránu vyvětrat. *15*