Přejít na výpis diskuzí
Deset viníků brexitu. Jsou mezi nimi i Češi
30.6.2016 | Pavel Jégl
88 příspěvků
-
A další kačka, troldo simone. *14*
-
ten co máš pod nosem matkomrde? *1* tomu se říká r y p á k
-
takovým jako jsi ty se u nás ve městě říká N A N O P I Č A
-
slezl jsi z mámy kozomrde,nebo slezl táta z tebe?Pověz nám to *1* Aš je kde?nevidím tu díru ani na mapě...
-
ha,kozomrd je tu
-
huiš matkomrde
-
Hele to je dobrý: dal jsem Ti "souhlasí" - ale tady najednou koukám, že Souhlasí 0, Nesouhlasí 4. Tak Ti chci dát znova "Souhlasí", ale Tiscali mi napíše "bylo už hlasováno dříve" *1* *1* *1* *1* Tak tady se rozhodně nemainpuluje s body!! Mor, choleru a filcky na vás! *2* *2* *2*
-
... zm*d. který zde dřepí pořád, šel náhodou kolem, jsi tláchající ubožák, v klidu mizím :)))
-
... nauč se psát, nemůžeš dělat ani hlídače důchodců v Penny v Aši, zoufalý degouši :)))
-
jdu náhodou kolem a také souhlasím *3*
-
souhlas
http://www.zemancountdown.cz/ -
... děkuji za vystřídání, ty se mezi tu chátru hodíš lépe, primitivní chudáku, polib mi :)))
-
"""Deset viníků brexitu. Jsou mezi nimi i Češi""" a to je v článku kde???Nigel Paul Farage je označován jako prolhaný,opravdu?Člověk který upozornil na nešvary EU,královské platy atd .ano je třeba držet stranickou linii kterou EU načrtlo "jen my máme pravdu"
-
souhlas zlej trolle, ty jsi měl vždycky pravdu *15*
-
Vím o dalších. Například trolka Simonka i se všemi tisící nicky. No nějak se ta holka živit musí, že? Neděkuj, právě jsem ti vydělal korunu, simone. *14*
-
zlejBTWtrolle, přestaň se takhle trapně plácat po rameni ty ruskej potkane *11* je to trapné
-
máš někde odkaz ?? *8*
-
*14*
-
... nechal jsem si vybělit řitní otvor, to koukáte, co :)))
-
... já mám rád z kúúndy smrad :)))