Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do těchto obastí bych nastěhoval paní Slámovou a ostatní jí podobné ta by si dnima jistě poradila.Ta má na ně recept.Vězení prý nepomůže tak by jim asi nejradši přidávala ze svého..Do školy je sice můžeme nutit,ale tady ti co cdělají bordel jsou tak zdegenerovaní,že to stejně nepomůže.A ti slušní se už dávno integrovali a těm vadí stejně,jako nám.Tady v tomhle určitě žádné organizace nepomůžou..může si je paní Slámová zaměstnat jako konspicienty. co s nima ale neřekne.Vězení je podle ní zbytečné-protože je to pro ně zlepšení životní úrovně,takže proč je nezavřít někde do osad,posílat jim tam jídlo a aspoň by nežili v centrech měst,kde je nejdražší bydlení-takže největší dotace od státu a ještě terorizují občany a dělají bordel v centrech
  • Když jsou to naši lidé,je to rasismus ,když romové tak je to normální .Tak jako s příspěvky,ty dostanou v takové výši jenom romové .Celý den chlastají, do obchodu jezdí taksíky a pracovat nebudou. Co jsou to za zákony - je to vyložená diskriminace vůči normální společnosti.Spočítejte si kolik stojí policie kvůli nim . Jeden policista 2 tis.denně x počet policistů x dny a vyjdou Vám milióny. Nikde se s nimi nemazlí, jenom naši politici a ti se chovají jako oni .
  • Jako nejjednodušší varianta se v tomto případě nabízí,aby vznikla ve Varnsdorfu jakási domoobrana,která by odchytla po jakémkoliv trestném činu takovéhoto floutka,odvezla někam za město a tam mu tak nařezala,že by si takovýto smrad nejen nemohl sednout měsíc na prdel,ale v životě by si už strachy nedovolil porušovat jakýmkoliv způsobem zákon této země.
    Pokud nefungují orgány této země,které mají eliminovat tyto negativní jevy ve společnosti,pak je to jedna z možných účinných variant.
  • Zákony platí pro každého ? Jak byli poterstáni rodiče ví to někdo a co státní zástupce a jiní vyžírkové *12*
  • myslím že bychom si měli vzít příklad z anglie tam lze tyto magory izolovat od společnosti na doživotí písecký hejtman blahé paměti by pravil ,,zavřít až zčerná ''ale onehdá to nebyli romové ale cikáni a dnes ho asi pustěj protože už je rom a ještě ??!! k tomu *13*
  • Ja si myslim ze je treba trestat rodice deti ktere nejsou plnolete,za sve dite jsou vzdy zodpovedni rodice.V tomto pripade ten kluk je potencionalni kriminalnik a mozna i vrah.Ziji v USA,tak jako v Anglii jsou zde deti ktere se dopusti tr.cinu vrazdy nebo nejakeho jineho zavazneho tr.cinu umistneny do vezeni ktere je neco jako v CR pastak.Zde cekaji.Pri dovrseni 18 let jsou souzene za spachany tr. cin nekolik let nazpet.Takze se muze stat,ze desetilety vrah je v osmnacti odsouzen na dozivoti.Mimo jine take tady je problemova skupina tmave pleti. Cernosi se chovaji stejne jako v CR cikani.Ale boji se policie to je pravda.
  • Plyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn pro ty kur.y černý
    • Plyn je drahá komodita a nemělo by se s ní plýtvat,podkani jsou také imunní proti jedům.
      NEJednodušší je vystěhovat na severní pol,tam si příroda poradí sama.
      • Stěhování chytráku vyjde podstatně dráž,než plyn.Dám výplatu za náboje,stačí to povolit jako lovnou.
  • Ti občané, kteří mají zakoupený byt v oblasti zamořené cikánským obyvatelstvem, by měli dostat od státu finanční odškodnění, neboť nemohou v nich žít a stát jim jejich majetek není schopen ubránit, kvůli špatným zákonům a nezvládnutí situací. Bylo by třeba, aby občané podávali soudní žaloby na stát, aby stát vykoupil jejich majetky a mohl je poskytnout romům. Řeči o vytváření ghet jsou zbytečné, neboť romové ho vždy vytvoří a poničí totálně veškeré okolí. Oni chtějí žít pohromadě a dělat bordel, je to v jejich genech. Tato skupina cikánů, která byla vyhnána z Indie patří k nebezpečným obyvatelům. Je nutno si přiznat, že s těmito obyvateli není možná spolupráce. Bohužel ke škodě všech. Jakákoliv snaha je vyhazování peněz a zbytečná námaha, oni se nezmění.
  • nikoliv začlenit-ale zas.ř.lit *16*
  • Píše se tu o požadavku EU začlenit tuto etnickou menšinu. Koukněte se ale na následující odkaz,
    http://dotsub.com/view/01ad2718-073c-474a-ac40-c7a72e199d55
    abyste si udělali lepší představu, jací poslanci vlastně v tom EU pracují. Kdo má neřešitelný problém s cikány, kterým se chce zabývat, nemá přece čas, věnovat se jiným a třeba i horším problémům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit