Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když je hoch dost starý na zlodějnu a jiné hříchy,je dost starý na to aby přijal přiměřený trest řekl to pan ze scotlan yardu a myslím že by měli naši spravedlnovykladači jinak neumětelové slyšet a přemýšlet o tom víc *16*
  • myslím že bych všechny romy dal do obory s možností lovu.. *16*
    • Já bych tam dal tebe *7*
      Nejsou všichni stejný víš...
    • Tak dej !
  • Desetiletý cikán je nezvladatelný ???! Jak je to možné?! Zavřít do pasťáku a hlídat. Když máme na placení težkooděnců kteří zasahují proti bezbraným lidem, místo aby nařezali cikánům, tak budeme mít i na takovéhlo hajzla. Už si musíme uvědomit, že řešení cikánské otázky nesnese odkladu !
    • Těm těžkooděncům,kteří mlátili,nabo kopali do slušných občanů,kteří bojují za svá práva,je třeba ruce usekat.
  • ---"Se zásahy proti místním jsme opatrní, je to něco jiného než proti radikálům," řekla ČTK mluvčí ústeckého policejního ředitelství Jarmila Hrubešová.----
    Extrémisté, neonacisté...? tomu snad už nikdo nevěří. Pozorně se podívejte se na odkaz. Pán cca 55 let v bílém tričku, v sandálech stojí pokojně u zábradlí a sleduje říčku Mandavu. Na titulní snímku je už surově týrán několika "českými policisty"! Opravdu evidentní extremista v sandálech". Zločinecké vládě už nestačí nás nehorázně okrádat, už nás nechává i mlátit!!! viz odkaz: http://www.novinky.cz/krimi/244277-ve-varnsdorfu-nasazena-vodni-dela-letaly-kameny-a-delobuchy.html?ref=zpravy-dne reagovat
    P.S. Umísťujte snímky na net např. Facebook, pošlete známým, ať si každý sám udělá úsudek kdo nám vládne, okrádá Nás a lže Nám!
  • Mám řešení-odsun cizích dělníků,slováci,uk,mongolové atd.- zavedení pracovní povinnosti-nechceš dělat za prachy,budeš makat v lochu zadarmo 12h. denně-vybudovat kriminály pro mladistvé-trestní odpovědnost od 10let. To bych se na to podíval,že by to nešlo!
    • a čechy odjinud také domů
  • Jako nejjednodušší varianta se v tomto případě nabízí,aby vznikla ve Varnsdorfu jakási domoobrana,která by odchytla po jakémkoliv trestném činu takovéhoto floutka,odvezla někam za město a tam mu tak nařezala,že by si takovýto smrad nejen nemohl sednout měsíc na prdel,ale v životě by si už strachy nedovolil porušovat jakýmkoliv způsobem zákon této země.
    Pokud nefungují orgány této země,které mají eliminovat tyto negativní jevy ve společnosti,pak je to jedna z možných účinných variant.
  • Dobrý den
    Stát by se měl zamyslet nad tím kdo je tady utiskován? Jsou to hlavně slušní občane, kteří dodržují zákony této zemně a jsou neustále napadaní nepřizpůsobivými občany. Nemluvě o tom, že slušný občan na tyto nepřizpůsobivé občany neustále doplácí na sociálních dávkách a různých příspěvcích. Stát by v tomto případě měl použít sílu a demonstrovat, že za každou akcí následuje tvrdá reakce. Pokud-li stát proti této skupině tvrdě nezakročí a nevyřeší tyto problémy, tak nevím, proč mám platit daně a přispívat z nich na složky, které by tuto situaci měli řešit a né jenom přihlížet. Slušný občan chce, aby se tato situace vyřešila, a aby se nebál, že bude těmito občany neustále napadán.
    • Myslím, že nejen ti tzv. nepřizpůsobiví jsoiu vinni. Ryba smrdí od hlavy!!! Kdy\ž se toleruje, že někdo nemusí dodržovat zákony (poslanci, majitelé milionových aut, miliardáři-zlodději), tak co se divit?
    • Ta politická banda,při jednadvacetiletém zbídačování této země, už dosahla porážkové váhy.Proto bude národ ,v příštím roce,jako dobrý hospodář,nucen toto vykrmené stádo odporazit.
  • Za nezájem rodičů o výchovu svých dětí citelné pokuty. Pokud nezletilá osoba ve věku do 18 let způsobí škodu, zaplatí ji její rodiče, protože jsou odpovědní za škody způsobené jejich dětmi. Stačí jen vymáhat dodržování zákona. V případě způsobeného trestného činu si za nezletilou osobu ve věku do 15 let půjde na celou sazbu (tedy nekrácenou) půjde "sednou" jeden z jeho rodičů. Je jedno zda půjde o cigoše nebo Mudr. Všem stejně.
  • Na takové dětské lumpy by platil koncentrák a bejkovec.Takovouto lumpáckou společnost jsme vychovali díky přitroublé humanitě Havla a podobných blbů.Naopak je třeba si vzít příklad s Anglie.Tam zavírají i mladistvé,když zločin má jasnou hodnotu,kterou už mohl mladistvý rozumem rozlišit,že jde o zločin.Právě falešná humanita je největším zločinem proti slušným lidem.Proto ty lumpy,kteří jí prosazovali,nebo prosazují je třeba odporážet,na katovských mučírnách,tím nejkrutějším způsobem.Díky falešné humanitě ,v naší zemi,zde stále více kralují zločinci.
  • Od 15.století se jich snaží svět vychovat. MARNĚ!!!!!
    přikládám citaci:
    "Senát Národního shromáždění R. Čs. r. 1927. II. volební období. - 4. zasedání.
    Zpráva výboru ústavně-právního k vládnímu návrhu zákona (tisk 415)

    O potulných cikánech a podobných tulácích.
    Ústavně-právní výbor jednal ve schůzích dne 21., 22. a 23. června 1927 o shora uvedené osnově zákona a usnesl se, změniv a doplniv vládní osnovu zákona v některých směrech, doporučiti senátu Národního shromáždění ku přijetí zákon tento ve znění dole uvedeném.
    Důvodová zpráva.
    Ve všech dílech světa setkáváme se s kočujícím národem cikánským, jehož kolébkou jest pravděpodobně Indie. Odtud rozšířili se nejprv do Evropy a Afriky a pak do celého světa. Celkem počítá se asi na 2 miliony cikánů, z nichž polovice jest v Evropě, nejvíce v Rumunsku asi 350.000, v Uhrách asi 150.000, v Turecku 60.000 a v Rusku asi 50.000. Na Československou republiku připadá asi 8000 cikánů rodem. Jejich počet ve všech státech se mění podle toho, jak který stát proti nim postupuje. Jejich stěhování ze státu do státu nezabránila ani nejpřísnější opatření. Ve střední Evropě vyskytují se od počátku patnáctého století. V Čechách jsou o nich první záznamy z roku 1416 a v Uhrách z r. 1417. Menší část cikánů živila a živí se tu i tam též prací, řemeslem, hlavně kotlářstvím, obchodem, nejvíce koňmi, hudbou i tancem, avšak většina z nich se práce štítí, toulají se světem, nemají žádného bydliště a živí se žebrotou, krádežemi a hádáním. Žijí primitivně, nemyjí se, chodí v hadrech, spí pod šírým nebem volně nebo pod chatrnými stany a jejich potrava jest velmi skrovná. Jest známo, že vyhrabávají na mrchovištích i pošlá zvířata, aby si je k snědku připravili. Výhody kultury a sociální vymoženosti jsou jim neznámy. Zákonů a úředních nařízení neznají ani jich nedbají a rovněž se nesnaží naučiti se čísti nebo psáti. Neasimilují se proto a zůstávají u všech národů tělesem cizím, nevítaným, obtížným a namnoze nebezpečným, jak cizímu majetku, tak zdraví a životu..."
    Zdroj (obsahuje nejen tuto důvodovou zprávu ale i onen zákon): .vilim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit