Přejít na výpis diskuzí
Dienstbier chce uzákonit adopce dětí homosexuály. Poslance nenadchl
8.2.2014 | red
201 příspěvků
-
Tečko ty máš ale opravdu bohatou invenci.
-
Bezte vsichni do p r d e l e ! Ja jsem Not a muzu se na vas v y s r a t !
-
Rudí důchodci se zase rozběsnili. Tak jen se čiňte . Čím víc se rozčilujete tím lépe .
-
Já to vidím tak, že nějaký Moravák odmítl Notovy prasácké návrhy, a tady to začalo.
-
Muzu se ti tak maximalne do ty tvoji moravky zauhrovately huby
V Y C H C A T *6* *6* *6*
Nadrazeny M R D K Y je pro tebe skoda. *3* -
Od toho mas Gottwaldovic vnoucka.Jsi preci B U Z E R A N T,komunista a bydlis v Gottwaldove.... *2* *2* *2*
-
Napsal jsem "...živočichové ze zapadlých jihomoravských vísek..." To přece nejsou VŠICHNI Moraváci!!! Jenomže ti živočichové si to ve své sebestřednosti o sobě myslí.
"Chytrému napověz, hloupého kopni" říkali staří. -
Note miláčku, večer ti ho zase přeblafnu a vycucám, neboj! *14* *14*
-
Je jich mnoho, ale v každém příspěvku se podepíše Tečkův mdlý intelekt, takže by si ty nicky ani nemusel vymýšlet.
-
Ale já jsem přece tvůj Tečka, neopouštěj mne Note! Miluji tě!
-
Note, tak se za svou orientaci pořád nestyď, už je to uzákoněný, i tvůj homosexuální přítel Tečka se k tobě veřejně hlásí, možná to cítíš jako ostudu, že ti Tečka ukousl varle, ale co tady pořád máš s těmi Moraváky, nejsi rozrušený?
. -
Ale ja tebe ne zlodeji nicku,moravaku a cikane. *12* *12* *12*
-
Homosexualita není deviace, to vy hetero jste ujetý.
-
Note miluji tě! Tvůj Tečka.
-
Moravaci jsou B U Z E R A N T I a S V I N E! *12* *12* *12*
-
Note, tak se za svou orientaci pořád nestyď, už je to uzákoněný, i tvůj homosexuální přítel Tečka se k tobě veřejně hlásí, možná to cítíš jako ostudu, že ti Tečka ukousl varle, ale co tady pořád máš s těmi Moraváky, nejsi rozrušený?
-
Moravska luza opet zazarila.Ani se nedivim tem K U N D A M z onech koncin,ze radsi budou M R D A T s cikanem,nezli s moravskym humusakem.
-
Chtěl bych vidět někoho kdo by spočítal nicky které používá Pišta Žiga tečka, cikán z Plzně buď kradené nebo vymyšlené, je jich obrovské množství od doby kdy to tady začal zasírat!! *16*
-
Tak to je opravdu borec.
-
Chlapečka asi nedostanete protože jste devxxiantní.