Přejít na výpis diskuzí
Dienstbier chce uzákonit adopce dětí homosexuály. Poslance nenadchl
8.2.2014 | red
201 příspěvků
-
Ze ses tak rychle ozval...Divne,ze?
-
Já Vás neurážím, tak laskavě neurážejte mě. Jen neplýtvám energii, jak plivat před mládeží na komunisty a už vůbec nemám při neděli náladu se s někým dohadovat o 30 tých letech minulého století. Mě zajímá současnost a ta je dost tragická.
-
Vsimli jste si, jak vysokou kulturni a intelektualni uroven maji moje prispevky, co jsem prodelal lobotomii?
-
Člověče nechci ti brát tvou pravdu, ale bojuješ s nesprávným nepřítelem. Otazník je jen jeden a jeden je i ten co se pod ním skrývá, tedy já. Sice někdy pod mým nickem řádí nějaký troll, aby mně zesměšnil, ale to tu je normální a už jsem si na to zvykl. Jinak cítíš se opravdu dobře, nemáš halucinace?
-
B U Z E R A N T jsi ty,nebot tvoje svinska matka byla L E S B O U,a fotr opici-primo Kockodanem zelenym. *7* *2* *7*
-
Note o co se tady pořád snažíš. Vždyť my víme, že jsi buz.rant, bereme tě takovýho jaký jsi, tak svoji orientaci nemusíš skrývat. Je to žalostné, slyšet od tebe něco o kundičkách.
-
Otazniku,kdyz ses tady tak po moravsku rozepsal,tak napis ctenarum,kolik nicku si ukradl jen u tohoto clanku.
-
hugenot ,vyklesti u sameho korene poznavaci znameni.
-
*3*
-
Tečko, ještě že máš přítele Nota.
-
Ti magoři a něco si dohledat... ti si tak dokáží dohledat ve špajzu slivovici a uzenku *1* *1* *1*
-
Stagmaste ,spatne jsi slysel ,zapomel jsi na TERESKOVOVOU?Nebo s tebou chodil tata
po hubach? -
Ale vždy spolehlivě zabere . Například Hugo cyhytá na škrtnutí .
-
Umíte číst ??? Psal jsem ve svém klasickém období a ne až když se komunismus přetransformoval v realocilalismus . Klasické období 30. až počátek 50. let .
-
1000 bodů to mě pobavilo *1*
-
Not ,vzdyt ti nikdo nebere prvenstvi v hlouposti ,tak se necil.
-
Nejde o to, koho se to týká, ale o to, že vás to vůbec napadlo.
-
Můžete si to snadno dohledat v dobovém tisku . Takže hlupákem jste tady vy .
-
Nenavidim moravaky,nebot se jedna o prochlastany primitivy,komunisty a bonzaky.
Jejich kundicky-to je jina.Pekne soustaji a lehce se oblbuji.
Podivej se do zrdcala,a das mi za pravdu.Ani parchanty bys nemel mit. *3* -
A co Vám na to řekl doktor? Poč asi bylo heslo rodina je základ státu, rodiny byly pod tímto heslem podporovány ve všech směrech. Dnes již zbylo jen to heslo, nic nestojí a dobře se poslouchá.